PDA

Επιστροφή στο Forum : Περι δημοκρατιας...... και αλλα

ygrasias
19-06-07, 14:34
Δημοσιευσα ενα θεμα εδω (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=168) την Κυριακη το βραδυ στις τρεις (το πρωι), και στις 8 το πρωι που σηκωθηκα να παω για δουλεια, το βρηκα κλειδωμενο και με σχολια απο κατω του αγαπητου Φοιβου.

Ακου τωρα φοιβο, να σου πω εδω δυο κουβεντες και με την ευκαιρια να μπει και σαν προβληματισμος στα υπολοιπα μελη (αφου και συ με κρεμασες σαν παραδειγμα-οπως κρεμαγανε τα κεφαλια των αριστερων οι χιτες στα Γιαννενα την εποχη του εμφυλιου- ετσι αισθανθηκα με αυτο το "προς παραδειγματισμο").

Εγω Φοιβο, εκανα αυτη την δημοσιευση, γιατι ειχα τους λογους μου και τους οποιους στους εξηγησα.
Κατηγορηθηκα καπου σαν δυναμιτιστης με τον χειροτερο τροπο και μη εχοντας κανενα χαρτι ουτως ωστε να μπορω να κουμανταρω το παιχνιδι (και λιγο χατροπαιχτικη καλη ειναι), θελησα να εξασφαλισω την υποσταση μου σαν ανθρωπος και σαν δυτης που γραφει εδω στα φορουμ, απεναντι σε ανεγγεφαλους ανθρωπους οι οποιοι δεν δισταζουν (απο αγνοια και βλακεια) για τιποτε.
Και καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα Φοιβο μας και σε τετοιο (στην πλειοψηφια τους ) κοσμο.

Για εξηγα μου τωρα σε παρακαλω, με ποιον τροπο εγω με αυτη την δημοσιευση- καταγγελια εμπλεξα το συλλογο και εσας προσωπικα (το ΔΣ), σε αντιμαχιες με αλλα φορουμ???
Δηλαδη αν αγορασω αυριο εγω απο το μκλπ εισαγωγεα ενα μανομετρο , και αυτο μου σκασει την αλλη μερα και δημοσιευσω μια καταγγελια, θα μπλεξω το συλλογο με τον μκλπ εισαγωγεα???
Ο συλλογος Φοιβο, θα εκτεθει και θα εμπλακει αν παρει θεση οπως πηρε στη συγγεκριμενη περιπτωση.
Το θεμα, εσυ το κλειδωσες και εσυ εκανες τα σχολια και δεν εκανες καμια συναντηση (και απασχοληθηκατε απο το εργο σας).
Απλως σημερα μου απαντησες γιατι χτες το βραδυ εστειλα εγω ενα μειλ στο Θανο εξηγοντας του την κατασταση.

Το θεμα δεν επρεπε να το κλειδωσεις και ουτε επρεπε να ασχοληθεις καθολου με αυτο (αφου το ζητησα κιολας απο κατω με μικρα γραμματα).
Και ετσι Φοιβο, δεν θα εδωνες και το πατημα σε ασχετους και ανιδεους με τα παντα ξερολες, να μας πουν οτι μπηκαμε και στον παγο.
Ο καθε ενας για το τι θα δημοσιευσει, ειναι μονος υπευθυνος και δεν δινει λογο πουθενα (εφ οσον αυτο ειναι μες τα ορια της ευπρεπειας και του σεβασμου του χωρου).

Ουτε πηρα τηλεφωνο κανεναν απο σας, ουτε εχω κανεναν φιλο μεσα αυτου (εκτος τον Ανζουλη, τον Καμαρινο και τον Καρελα, που δεν εχουν σχεση) για να συνωμοτισουμε εναντιον καποιων αλλων.
Αυτα ειναι παπαριες. Ακου εκει τηλεφωνα!!!!

Αλλα επιμενω σε ενα πραγμα και θελω απαντηση.

ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ????
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???

Οσο για το θεμα των Ινδιανων μου λες (με λιγα λογια) οτι κακως που το μετεθεσα.
Το αν το μετεθεσα η οχι, ειναι δικο μου θεμα Φοιβο και οχι δικο σου. ΑΛΛΑ.
Λυπαμαι γιατι σε εχω για εξυπνο ανθρωπο και επρεπε να καταλαβεις το λογο.

Ειναι δυνατον να συνεχιζα το θεμα, οταν στον ανθρωπο που πεζει μεσα (Καμαρινος), καθως και σε μερικους αλλους ενας εκ των οποιων και εγω, κανανε τετοιες ιστοριες, μετα το ξεκινημα του θεματος???
Τι θα εβαζα εγω στο huts??? Φωτογραφιες του Γιωργου???
Γιατι σε τελικη αναλυση, ρωτας εαν το ηθελε αυτο ο Γιωργος???
Ο Γιωργος απο κει ζητησε διαγραφη.
Και σε τελικη αναλυση εχω και σε κανεναν καμια υποχρεωση????
Η μηπως πιστευεις και συ οτι επειδη μας εδωσε βημα, και μας εμαθε ο κοσμος (που δεν μας ηξερε ουτε η μανα μας), εχουμε και υποχρεωση

Φοιβο, η πρωτη μου αντιδραση, ηταν να κατσω να σβησω ολα μου τα ποστ οπως εχω κανει και στα αλλα δυο φορουμ και να τραβηξω τη δουλεια μου.
Θα ειχα και την νομιμοποιηση για το πραγμα αυτο, απο εκεινο το θεμα στο Αβυςς περι edit (θυμασαι???) που ο Ισσαρης ειχε γραψει, τοτε οτι εχει δικαιωμα μετα απο οσον καιρο θελει να διαγραψει αυτα που εγραψε γιατι πλεον δεν τον εκφραζουν.
Δεν το εκανα ομως, και ουτε προκειται ποτε για να το κανω ΕΔΩ.
Γιατι???
Γιατι το φορουν και ο συλλογος δεν ειναι κανενος και οτι δουλεια κανετε εσεις τωρα, να ξερετε οτι την κανετε για τους επομενους και τους επομενους και τους καθε επομενους, και οτι δεν πρεπει να ζητατε καμια ανταμοιβη, η εστω επιβεβαιωση γιαυτο.
Ετσι και γω οτι γραφω ΕΔΩ, δεν ειναι κανενος. Ειναι του επομενου και του επομενου δυτη.

Τη δημοκρατια εγω, δεν την βλεπω σαν επιβεβαιωση της πλειοψηφιας, αλλα σαν σεβασμο της μειοψηφιας.

Αν σου εστειλα μετα ΠΜ (και εσυ το εγραψες-μην με γραψεις αλλη φορα Φοιβο) να διαγραψεις το θεμα, αν ηθελες (αν οχι δεν ειχα και κανενα προβλημα) δεν ειναι γιατι το μετανοιωσα, αλλα ειναι γιατι σε αντιθεση με το Κ-600, ο <GDPR Removal> συμπεριφερθηκε αψογα στο θεμα εκει και δεν συνετρεχε πλεον λογος υπαρξης του θεματος αυτου.

Να μην το κλειδωσεις το θεμα και ουτε να ξανακλειδωσεις αλλο.
Αν θελεις απαντα, αν θελεις γραψε με, αλλα οχι αλλο κλειδωμενο
Μαζι με αυτα τα δυο, θα σου γραψουμε και αλλα 100 καλα (για τα γουστα σου)

Thanos
19-06-07, 16:02
Θωμά καλησπέρα,

Όπως σου εξήγησα και εχθές, το φόρουμ είναι του συλλόγου, και υπόλογοι γιαυτό είναι τα μέλη του ΔΣ. Το καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι αντιδεοντολογικό να μεταφερθεί μια συζήτηση που έχει καταλήξει σε διαμάχη από το ένα φόρουμ στο άλλο. Είναι αρχή του Συλλόγου και το θέσαμε σαν αρχικό όρο, να μην μεταφερθούν εδώ μέσα, καμμιά προηγούμενη κόντρα/διαφορά/διαμάχη με τα άλλα δύο φόρουμ, το Huts και το The Abyss.

Αυτοί ήταν οι όροι που βάλαμε εξ'αρχής στου εαυτούς μας, και θέλουμε να τους τηρήσουμε... Νομίζω είναι αρκετά δημοκρατικό αυτό..

Δεν μας αρέσει να κλειδώνουμε κανένα θέμα, αλλά ούτε και να τα διαγράφουμε, όπως φαντάζομαι να σου εξήγησε και ο Φοίβος, ο οποίος εκτός απο συντονιστής, είναι και γραμματέας του Συλλόγου, και αναβαθμίζει το forum, και τρέχει και δεν φτάνει... ίσως γιαυτό καθυστέρησε να σου απαντήσει σε pm σου. Εγώ δεν τον ενημέρωσα για την συζήτηση που κάναμε εχθές.

Κανένας δεν είπε λοιπόν ότι μας έμπλεξες σε διαμάχες με το Huts, αλλά όπως σου εξήγησα και πιο πάνω, είναι και θέμα δεοντολογίας και σεβασμού. Έαν θέλεις να δημοσιεύσεις μια καταγγελία, επώνυμα και με αποδείξεις, νομίζω κανένας απο τον Σύλλογο δεν θα σε εμποδίσει να το κάνεις, θα έχεις μάλιστα την συμπαράσταση του συλλόγου.

Φιλικά
Θάνος

fivos
19-06-07, 16:12
Αν σου εστειλα μετα ΠΜ (και εσυ το εγραψες-μην με γραψεις αλλη φορα Φοιβο) να διαγραψεις το θεμα, αν ηθελες (αν οχι δεν ειχα και κανενα προβλημα) δεν ειναι γιατι το μετανοιωσα, αλλα ειναι γιατι σε αντιθεση με το Κ-600, ο <GDPR Removal> συμπεριφερθηκε αψογα στο θεμα εκει και δεν συνετρεχε πλεον λογος υπαρξης του θεματος αυτου.

Ότι υπήρχε να ειπωθεί περί του HUTS και των δικών σου αντιπαραθέσεων εκεί, ειπώθηκε ήδη στο κλειδωμένο θέμα (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=168).

Σε ενημέρωσα πολύ ευγενικά -ίσως πιο ευγενικά απ' ότι έπρεπε - με προσωπικό μήνυμα για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των μελών του Δ.Σ. σχετικά με αν θα διαγραφεί το θέμα που άνοιξες και όλη την ενέργεια που χάθηκε χωρίς λόγο για αυτό το θέμα.

Σου ζήτησα επίσης να μετράς μέχρι το 100 (ή και μέχρι το 200 αν χρειάζεται) πριν ανοίξεις ένα οργισμένο θέμα εν θερμώ γιατί αυτό ωφελεί συνολικά την κοινότητα και μας επιτρέπει να ξοδεύουμε δημιουργικά το χρόνο μας, αντί να ασχολούμαστε με τσακωμούς και ανύπαρκτα διλήματα.

Αν είχες τις όποιες ενστάσεις σε κάτι από αυτά, θα μπορούσες να μου απαντήσεις, επίσης με προσωπικό μήνυμα.
Αντ' αυτού, θεώρησες καλό να ανοίξεις για άλλη μια φορά ένα θέμα που δημιουργεί εντάσεις, δημοσιοποιώντας μέρος αυτών που ειπώθηκαν σε προσωπικό μήνυμα (πράγμα απαράδεκτο), θεωρώντας προφανώς πως έτσι "θα βρεις το δίκιο σου" και χρησιμοποιώντας τον πομπώδη τίτλο "περί δημοκρατίας".
Τη δημοκρατια εγω, δεν την βλεπω σαν επιβεβαιωση της πλειοψηφιας, αλλα σαν σεβασμο της μειοψηφιας.Η μειοψηφία στη συγκεκριμένη περίπτωση Θωμά είσαι εσύ.
Έχουμε αυτή τη στιγμή, από τη μια 71 μέλη που χαίρονται και απολαμβάνουν τη λειτουργία αυτού του site, κι από την άλλη εσένα που δυναμιτίζεις το καλό κλίμα - από τις πρώτες 2 κι όλας εβδομάδες λειτουργίας.
Μια και δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει αυτό, μήπως είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου από το να κατηγορείς αριστερά-δεξιά ανθρώπους και να κάνεις μαθήματα περί δημοκρατίας ?

Δυστυχώς για σένα, έχουμε μεγάλη εμπειρία απο τέτοιου είδους μειοψηφίες.
Η προσφορά κάθε μέλους κρίνεται από το ισοζύγιο θετικής προσφοράς και αναστάτωσης/εντάσεων που δημιουργεί στην κοινότητα.
Όταν οι εντάσεις ξεπερνάνε ένα όριο ή όταν οι συντονιστές/διαχειριστές καταλήγουν να ξοδεύουν όλο τον χρόνο τους ασχολούμενοι με κάποιο συγκεκριμένο μέλος, καμμία προσφορά δεν είναι σε θέση πια να φέρει το ισοζύγιο στα ίσα του. Όσες γνώσεις και να έχει, όσο σπουδαίος δύτης και να είναι, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Να μην το κλειδωσεις το θεμα και ουτε να ξανακλειδωσεις αλλο.
Αν θελεις απαντα, αν θελεις γραψε με, αλλα οχι αλλο κλειδωμενο

Οι όροι συμμετοχής που αποδέχτηκες όταν γράφτηκες στο forum του ΤΗΘΥΣ βρίσκονται εδώ:
Κανόνες και Όροι λειτουργίας του ScubaDive.gr (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=210#post210)

Σου παραθέτω κι ένα σημαντικό απόσπασμα:
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παρακάτω Κανόνων. Σε περίπτωση μή συμόρφωσής σας, η διαχειριστική ομάδα του forum έχει το δικαίωμα να σας προειδοποιήσει, να σας επιπλήξει ή να αποφασίσει τον προσωρινό ή/και μόνιμο αποκλεισμό σας (ban) από το forum. Η εφαρμογή της ποινής του αποκλεισμού ισχύει τόσο για απλά μέλη του forum όσο και για μέλη του Συλλόγου 'ΤΗΘΥΣ'.
Όπως διαπιστώνεις είχαμε αποφασίσει από την αρχή να είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί σε τέτοια θέματα.

Η προειδοποίηση σου δόθηκε ήδη -πολύ ευγενικά- με προσωπικό μήνυμα και το παρόν μήνυμα μπορείς να το θεωρήσεις ως επίπληξη.

Η επόμενη ενέργεια από τη μεριά μας -αν συνεχίσεις να προκαλείς και να δυναμιτίζεις το ήπιο κλίμα- είναι ο προσωρινός αποκλεισμός σου από το forum για 15 μέρες.

fivos
19-06-07, 16:56
Το εχετε ξενερωσει το φορουν Φοιβο, γιατι ειστε και σεις ξενερωτοι και κρυοκωλοι.
Τωρα που ειναι αρχη, επρεπε τα θεματα να μπαινουν το ενα μετα το αλλο.
Και υπαρχει πληρη απραξια και μουγκα.
(...)
Αλλα Δεν πατε καλα.

όταν τα λόγια δεν είναι αρκετά,
τότε δυστυχώς (και για χάρη της δημοκρατίας μια που αναφέρθηκε)
πρέπει να ακολουθηθούν άλλες μέθοδοι.

Ο χρήστης ygrasias αποκλείεται από το forum για 15 μέρες.

ygrasias
03-07-07, 23:09
Μετά από 15 μέρες στην ψειρού, θα επαναφέρω πάλι το θέμα, αν και δεν το ηθελα, αλλα πιστέυω οτι πρέπει να πούμε και δυο σοβαρές κουβέντες και να το τελειώνουμε.
Ίσως βοηθηθούμε να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Ζω σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη, με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει η κατοίκηση σε αυτές τις πόλεις..
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των μικρών αυτών κοινωνιών είναι ότι η τρίχα γίνεται τριχιά και μάλιστα πολλές φορές με φοβερή υπερβολή.
Από δω, από την πόλη μου μπορεί μόνο εγώ να γράφω εδώ στα φόρουμ, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι μπαίνουν και διαβάζουν χωρίς να είναι μέλη παρά τις παροτρύνσεις μου. Και οι οποίοι με γνωρίζουν και τους γνωρίζω πολύ καλά.
Μερικά από τα μεγάλα προβλήματα που απασχόλησαν και απασχολούν τις εδώ λιμενικές αρχές στο θέμα του Αμβρακικού, είναι οι δυναμιτιστές, τα παράνομα ανεμοτρατακια (παράνομη αλιεία γαρίδας) και οι κλοπές ψαριών στους ιχθυοκλωβους
Όταν εμένα λοιπόν κάποιος, με κατηγορήσει εν ψυχρώ σαν δυναμιτιστή, με μετατρέπει αυτομάτως σε στόχο δίωξης και των λιμενικών και του κόσμου γενικότερα.
Αμέσως γίνομαι δακτυλοδεικτούμενος (γιατί ο μόνος δυναμιτιστης μπουρλοτιέρης που εισέπραξε την εύνοια και το θαυμασμό του κόσμου, ήταν ο ναύαρχος Κανάρης και κανένας άλλος), και σε τελική ανάλυση επειδή δεν είμαι και κρατικοδίαιτος, αλλά από αυτόν τον κόσμο περιμένω να βγάλω το ψωμί των παιδιών μου, γίνεται και ζημιά στη δουλειά μου και κατ επέκταση στο σπίτι μου.

Εγώ με τη σειρά μου, φοβερά σοκαρισμένος, για να αντιπαραταχθώ σε αυτή την πρόστυχη και αστοιχείωτη κατηγορία, χρησιμοποίησα όλα τα θεμιτά και νόμιμα μέσα.
Και στα μέσα αυτά, ήτανε και η καταγγελία στο φόρουμ του συλλόγου.
Και η ιστορία θα πήγαινε ακόμα πιο μακρύτερα, να είστε σίγουροι για αυτό, αν στο huts δεν το κάνανε γαργάρα.

Δεν θέλησα να μεταφέρω θέμα από κάπου αλλού στο φόρουμ του συλλόγου.
Εκείνο το θέμα του καυγά στο huts με τα αλλά τα παιδιά ήταν άλλο και διαφορετικό και όχι αυτό.
Δεν έχει έρθει κανένα θέμα από το huts, εγώ έβαλα μια καταγγελία. Και ούτε θέλω να μπλέξω κοινωνίες, αν και αυτές τις κοινωνίες δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ τι είδους είναι.
Εγώ μια κοινωνία αναγνωρίζω, των ερασιτεχνών αυτοδυτών, με έναν σύλλογο (τον ΤΗΘΥΣ) που αφου δεν υπαρχει άλλος, υποτίθεται (αν είναι σύλλογος και όχι club) ότι πρέπει να την εκπροσωπεί και να την εκφράζει, άσχετα αν όλη η κοινωνία δεν είναι γραμμένη σ αυτόν.
Αν κάποτε, οποιοιδήποτε άλλοι ερασιτέχνες αυτοδύτες, φτιάξουν κάποιο άλλο σύλλογο, με νομική υπόσταση και διεκδικήσουν κάτι τότε θα μπορώ να μιλώ διαφορετικά. Ακόμα και για πολλές κοινωνίες.
Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται ο σύλλογος προς τα έξω και με αυτό το πρόσωπο (σαν ο μοναδικός σύλλογος), και όχι κομπλεξικά απέναντι σε αυτές τις υποτιθέμενες κοινωνίες όπως συμπεριφέρεται τώρα.

Για μένα αυτή τη στιγμή, αυτό το θέμα της καταγγελίας είναι το σοβαρότερο που με απασχολεί σαν άνθρωπο και σαν δύτη Και έχω δικαίωμα σαν μέλος στο φόρουμ να το βάλω. Και έστω δικαιολογημένα (κατ εμέ) να δείξω και το παράπονό μου.
Σε κανέναν όρο του κανόνα λειτουργίας του φορουμ η καταγγελία αυτή, είναι μη συμβατή.
Ειπώθηκε από μέλη του ΔΣ, ότι σε αυτά τα θέματα, θα είναι πολύ αυστηροί.
Ποια είναι αυτά τα θέματα??? Συγκεντρώστετα και βάλτε τα στον εσωτερικό κανονισμό του φορουμ να τα βλέπουμε και εμείς και να ξέρουμε.
Γιατί εγώ από δω από την Πρέβεζα δεν έχω ακούσει τίποτε για αυτά.
Το θέμα εν προκειμένω τωρα για σας, ήταν ότι στην καταγγελία εμπλέκονταν μοντεράτορας και μέλος ενός αλλού φορουμ, με το οποίο φορουμ (το οποίο το παίζει κοινότητα- μην τρελαθούμε δηλαδή), είχατε καλώς η κακώς (εδώ οι γνώμες διχάζονται, αλλά δεν είναι το ζητούμενο) προσυμφωνήσει συμμετοχή σε εκδήλωση που έκανε αυτή η “κοινότητα”.
Να πάτε στην εκδήλωση, για να σας έρθουν στις δικές σας. Είναι λογική αυτή ρε παιδιά με την οποία διαμορφώνεται τις αρχές και το προφίλ του συλλόγου??? Αντιμετωπίζετε το huts και το Αβυςς, στα ίσια και κατά πρόσωπο, λες και έχετε να κάνετε με δυο πραγματικές κοινωνίες, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική και το ξέρεται.
Και φτάσατε στο σημείο να τους θεωρείτε κοινωνίες (πάντα με τη στενή ένια του όρου, γιατί στην ουσία όλη η ανθρωπότητα μια κοινωνία είμαστε) και να εξισώνετε το φορουμ του συλλόγου με τα φορουμ αυτά.
Δεν έχω τίποτε με τα παιδιά αυτών των φορουμ, προς θεού.

Τελικά, αν σας ήτανε ανεπιθύμητο, να μην ασχοληθείτε καθόλου και να διαγράψετε τελείως το ποστ και όχι να βγάλετε τον καταγγέλοντα στο ντοκο, για παραδειγματισμό.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι πρόστυχες και αβάσιμες δημοσιοποιημένες κατηγορίες δυτών είναι ένα θέμα στο οποίο θα έπρεπε να παίρνει θέση ο σύλλογος. Και όχι να τραβά τον κώλο του απ έξω.
Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του Φοίβου στις 4 η ώρα το πρωί εκείνη τη μέρα, θα έγραφα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το εξής.
<Καταγγέλλω τις ψευδής συκοφαντίες προς το μέλος του φορουμ μας από μέλος του φορουμ huts, και απαιτώ, η την προσκόμιση στοιχείων η την άμεση διαγραφή της συκοφαντίας από τη διοίκηση του φορουμ.> και θα το κλείδωνα εκεί ακριβώς το θέμα.

Πρέπει να καταλάβετε κάτι, το οποίο μέχρι στιγμής δεν μπορέσατε.
Είναι διαφορετική η ζωή μας εδώ, διαφορετικές νοοτροπίες, και οι οποίες πρέπει να κατανοούνται και να γίνονται σεβαστές, από σας και από όλους.

Δεν το χειριστήκατε το θέμα όπως θα έπρεπε.
Και αν ακόμα υποθέσω ότι αυτά που γράφω παραπάνω είναι μαλακίες, όπως και να το δει κάποιος, το θέμα το χειριστήκατε πολύ άστοχα και με ελαφρότητα..
Ψηφίσατε επτά άνθρωποι και πήρατε αποφάσεις για κάποιον άνθρωπο τον οποίο δεν γνωρίζετε και σε τελική ανάλυση δεν σας πείραξε κιόλας.
Δηλαδή αν ψηφίζατε ότι ο υγρασίας στην Πρέβεζα, πρέπει να φοράει ροζ σώβρακο με κόκκινα πουά, πρέπει εγώ να το βάλω???
Δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα μέσα σε γενική συνέλευση του συλλόγου, η σε συνεδρίαση ΔΣ και πήρατε τέτοιες αποφάσεις. Η να τιμωρήσετε το μέλος με διαγραφή από το σύλλογο, η οτιδήποτε άλλο. Δεν είμαι καν μέλος του συλλόγου.

Το φόρουμ του συλλόγου δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το σύλλογο και το προφίλ που θέλει να δημιουργήσει.
Το φόρουμ του συλλόγου πρέπει να το αφήσετε να δουλέψει όπως πρέπει να δουλέψει
Στο φορουμ πρέπει να οριστούν από το συλλογο κάποιοι άνθρωποι μορφωμένοι, ευγενείς και πολύπλευροι, οι οποίοι και θα εναλλάσσονται και θα το κάνουν κουμάντο.
Το φορουμ είναι άλλο πράγμα, και άλλες οι αρμοδιότητες του, και άλλο πράγμα ο σύλλογος και επίσης οι αρμοδιότητες του. Χωρίς και η στενή συνεργασία τους να είναι και μη ζητούμενη.
Ο σύλλογος είναι ιδέα και το φορουμ είναι μέσο.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός???.

Την καταγγελία τη δημοσίευσα σαν θέμα στις 3 και 20 το πρωί. Φαίνονται οι ώρες δημοσίευσης πάνω από τα ποστ.
Αμέσως ο Φοίβος (στις 4 και 20) αφού την διάβασε, αποφάσισε μόνος του να γράψει αυτά που έγραψε από κάτω και να κλειδώσει το θέμα. Δεν πιστεύω με κανέναν τρόπο (και δεν γίνεται δηλαδή), να επικοινώνησε μέσα σε μισή ώρα, στις 4 το πρωί με όλα τα μέλη του ΔΣ, και από κοινού αφού έκαναν συνέλευση (έστω και με ΠΜ) να κλείδωσαν εκεί το θέμα και έτσι όπως το κλείδωσαν.
Την άλλη μέρα αφού το θέμα στο huts τακτοποιήθηκε, στέλνω στο Φοίβο ένα ΠΜ, ζητώντας του αν θέλει να σβήσει την καταγγελία μου, γιατί δεν συντρέχει πλέον λόγος.
Δεν σβήστηκε η καταγγελία. Και μετά από δυο μέρες περνώ από αυτόν ένα (καθόλου ευγενές) ΠΜ, που με πληροφορεί ότι το ΔΣ συνεδρίασε και……. μπλά μπλά, και κάτι άλλες κουφές νουθεσίες, που τελικά δεν έχω μπορέσει ακόμα να πιστέψω, αν τις έγραφε για μενα η είχε κανέναν άλλο στο νου του.
Το ΔΣ όμως στη ουσία, δεν συνεδρίασε και πήρε απόφαση να κλειδώσει το θέμα και να με αφήσει εμένα εκεί κρεμασμένο, αλλά συνεδρίασε για να πειστεί και να επιβεβαιώσει την ενέργεια του Φοίβου.
Γιατί μετά την συνεδρίαση δεν επήλθε καμία μεταβολή πουθενά.

Και για να συντομεύουμε..
Τι έπρεπε να κάνει ο Φοίβος (με τη δική σας λογική και τα δικά σας στάνταρ. Η δική μου λογική λειτουργεί τελείως διαφορετικά και την ανέλυσα παραπάνω).

1. Η να αφήσει το θέμα με το ποστ που είχα εγώ όπως ήτανε χωρίς να βάλει δικό του, και να συγκαλέσει το ΔΣ και όλοι μαζί να πάρετε μια απόφαση.
2. Η να το κλειδώσει το θέμα και να μην γράψει το ποστ του από κάτω που με βάζει προς παραδειγματισμό.
Μόνος του και χωρίς τη γνώμη κανενός με έβαλε για παραδειγματισμό.
3. Η αφού έγραψε τι έγραψε, να αφήσει και μένα την άλλη μέρα το πρωί να γράψω, και αφού και γω έλεγα τη γνώμη μου, να κλείδωνε το θέμα και δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Αυτό που φοβόταν ότι θα γράφανε και άλλοι από κάτω, δεν θα γινόταν να είστε σίγουροι. Γιατί το είχα ζητήσει εγώ και όλος ο κόσμος θα το σεβότανε. Γιατί όπως καταλαβαίνετε το επίπεδο των εδώ μελών είναι πολύ καλό

Όλα τα αλλά Φοίβο που γράφεις.
1. Τα περί δημοκρατίας (το ονόμασα έτσι το θέμα θέλοντας να ειρωνευτώ τις δημοκρατικές διαδικασίες που διατυμπανίζετε από δω και από κει σαν άτομα και σαν ΔΣ).
2. Τα περί ισοζυγίου των χρήσιμων και των άχρηστων που γράφω (αλήθεια, ποιος από μας είναι σε θέση να κρίνει αυτά που γράφει κάποιος και να τα αξιολογήσει??? Μπορείς εσύ Φοίβο, που το έγραψες μάλιστα??? Πιστεύεις ότι είσαι ικανός να αξιολογήσεις εσύ τα ποστ των άλλων??? Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να αξιολογήσω κανενός και κανένα ποστ. Να πω τη γνώμη μου απαντώντας σε ένα θέμα, ΝΑΙ. Να αξιολογήσω ποστ ΟΧΙ)
3. Τα περί έκθεσης και προσβολής του συλλόγου στο θέμα των Ινδιάνων (τι να πω εδώ???? Αυτή η εκδοχή που βάζεις είναι…… άρρωστη)
4. Τα περί αυτοκριτικής ( Σε ποιο θέμα να κάνω αυτοκριτική Φοίβο??? Στο ότι με διέγραψε η Ελεανα από το Άβυςς??? Μη χ...σω τωρα????).

Καθώς και όλα τα άλλα τα παραβλέπω γιατί τα θεωρώ........

Μπήκα με τις πιο καλές προθέσεις και διαθέσεις σε αυτό το φόρουμ, και με φοβερή όρεξη για δουλειά, και καλή δουλειά, και με έχετε μπλοκάρει σε μια ιστορία που για να ξεμπλοκάρω, πρέπει:
1. Η να σβηστεί η καταγγελία (και χωρίς σχόλια), γιατί δεν έχει νόημα εκεί που κάθεται τωρα.
Το μόνο νόημα πιθανώς να είναι ο παραδειγματισμός (μαλακίες με λίγα λόγια), αφου στο huts το επίμαχο σημείο σβήστηκε, και μένει μόνο εδώ για να με διασύρει 20 μέρες τωρα.
2. Η να το ξεκλειδώσετε, για να απαντήσω και εγώ στο Φοίβο (με ηρεμία και νηφαλιότητα).
3. Η να με διαγράψετε από το φορουμ, οριστικά και μενα και όλα τα ποστ μου.

Εγώ εκείνο το αδικαιολόγητο ποστ που έγραψα εν ώρα βρασμού και έχασα και τα δικιά μου (που είχα) και μπήκα και στο πειθαρχείο, το έσβησα.
Σε καμιά περίπτωση δεν θέτω εκβιαστικά διλήμματα.
Απλώς αισθάνομαι μειωμένος.
Τι να γινει ρε παιδιά, τελικά δεν μπορούμε να σκεπτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Θωμας Σωτηριαδης.

ΥΓ. Όταν Physalia είσαι στημένος στην άκρη στον πίνακα τιμωρία στο ένα ποδάρι, μόνο απίστευτες κακίες μπορείς να βγάλεις και όχι πιστευτές καλίες.

Για να πείσεις δε έναν μεγάλο άνθρωπο, χρειάζονται πρώτα απ όλα επιχειρήματα περί του αντίθετου που πιστεύει αυτός ο άνθρωπος. Και για να βρεις τέτοια επιχειρήματα, πρέπει να καθίσεις και να δεις τι πιστεύει αυτός ο άνθρωπος στο συγκεκριμένο θέμα και γιατί το πιστεύει και να προσπαθήσεις να το νοιώσεις.
Και για να γίνει αυτό πρέπει να έρθεις νοητά και με μεγαλοψυχία στη θέση αυτού του ανθρώπου, να δεις που ζει, πως ζει, και πως ξεκινάει να σκέφτεται από κάποιο σημείο και ένθεν
Και όχι από τη σιγουριά και την αλαζονεία που παίρνεις από την ενδεχόμενα πλεονεκτική σου θέση (πλεονεκτική θέση εννοώ, ότι είσαι του περίγυρου του ΔΣ, και τίποτε άλλο), να βλέπεις τα πράγματα τελείως επιδερμικά και να βγάζεις τα συμπεράσματα σου και να μου λες για ενέργειες political correct.

Με φούμαρα και παπαριες physalia δεν μπορείς να πείσεις ένα μεγάλο άνθρωπο.
Και μάλιστα όταν αυτός ο μεγάλος ο άνθρωπος, ότι λέει (ακόμη και τις κακίες του) το λέει με επιχειρήματα και αποδείξεις.
Το έντονο ύφος σου, δεν με απασχολεί και ούτε με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει καθόλου.
Δικός σου είναι και μπορείς να το κάνεις ότι θες. Καντο βραστό, η ψητό στα κάρβουνα.

Με συγχωρείς που σου μιλάω ετσι, αλλα........σμουτς και ξανασμουτς.
Και μην ξαναπάς με το Δελβερούδη για βουτιά, γιατι ειναι αδίστακτος κομουνιστικός δάκτυλος και θα σε πνίξει.
Ειναι κακός.
Ο καλός ο φίλος.

Physalia
03-07-07, 23:19
Ξέρω ξέρω.
Από μικρή πάντα εγώ έφταιγα για όλα! :rolleyes:

Thanos
03-07-07, 23:44
Θωμά ήθελα να κάνω ένα σχόλειο μόνο αρχικά...

Το φόρουμ είναι η φωνή του Συλλόγου προς τον κόσμο, ένα μέσο επικοινωνίας μεταξύ των μελών (και όχι μόνο) των μελών του ΤΗΘΥΣ...

Δεν ανήκει σε κανέναν Θάνο, Φοίβο, Νίκο, Γιάννη, Βασίλη, Χρήστο, Γιώργο... εμείς (τα πρωτα μέλη του ΔΣ) θα φύγουμε αλλά το φόρουμ θα μείνει..

Απο την πρώτη στιγμή είπαμε να κρατηθεί ένα επίπεδο στο φόρουμ, ώστε να επιτύχει τον σκοπό του... την επιμόρφωση και ενημέρωση των δυτών.. μερικοί το σχολίασαν σαν σοβαροφάνια, αλλά η κίνηση μας έχει αφήσει παραπάνω απο ικανοποιημένους... Τελικά πιστεύω ότι έχουμε πετύχει τον στόχο μας μέχρι στιγμής, να είμαστε σοβαροί .... αν και ο χρόνος θα δείξει....

Απο την αρχή επίσης βάλαμε σαν στόχο να μην υπάρχουν προσωπικες κόντρες και νομίζω το έχουμε πετύχει...

τώρα τα περί δημοκρατίας.... στόχος μας είναι να μην διαγράφουμε ΚΑΝΕΝΑ θέμα, εκτός και άν ... ευτυχώς δεν το έχουμε κάνει έως τώρα..

Τώρα, για το Abyss και το Huts, ανεξάρτητα τις προσωπικές πεποιθήσεις του καθενός απο τα μέλη του ΔΣ του ΤΗΘΥΣ, έχουμε προσφέρει χέρι συνεργασίας και έχουμε δείξει ότι εκτιμούμε κάποια πράγματα... αυτή η στάση μας θα αλλάκει εάν διαπυστώσουμε κάτι αντίθετο..

στο επίμαχο post σου,
έγραψες στο τέλος...
Παρακαλω, πολυ δεν θελω καμια απαντηση και απο κανεναν. Αν γινεται.
Δεν το εβαλα το θεμα για να μεταφερω αντιπαλοτητες και μικροψυχιες εδω, αλλα για να καταγγειλω το γεγονος και για απλη ενημερωση.
Δινω δε και την αδεια μου στους μοντερατορες, εαν υπαρξει καποιο προβλημα στη δημοσιευση, να διαγραφει.

Το ΔΣ του ΤΗΘΥΣ αποφάσισε, επειδή όπως είπες και εσύ, να μην μεταθέρει αντιπαλότητες απο άλλο φόρουμ στο ΤΗΘΥΣ, να κλειδώσει το θέμα, αφού μεταξύ άλλων είναι αντιδεοντολογικό να μεταφέρουμς έναν καβγά ενός φόρουμ σε άλλο... Δεν το διαγράψαμε, ώστε το κάθε μέλος του φόρουμ να δεί αυτό που κατηγορείς και να κρίνει ανάλογα...

Μπορούσες να καταγγείλεις το γεγονός, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να φερθούμε ανάλογα...

Φιλικά
Θάνος

ygrasias
03-07-07, 23:54
Το ΔΣ του ΤΗΘΥΣ αποφάσισε, επειδή όπως είπες και εσύ, να μην μεταθέρει αντιπαλότητες απο άλλο φόρουμ στο ΤΗΘΥΣ, να κλειδώσει το θέμα, αφού μεταξύ άλλων είναι αντιδεοντολογικό να μεταφέρουμς έναν καβγά ενός φόρουμ σε άλλο... Δεν το διαγράψαμε, ώστε το κάθε μέλος του φόρουμ να δεί αυτό που κατηγορείς και να κρίνει ανάλογα...

Μπορούσες να καταγγείλεις το γεγονός, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να φερθούμε ανάλογα...

Θανο, δεν απεφασισε το ΔΣ να κλειδωθει το θεμα.
Το αποφασισε ο Φοιβος στις 4 η ωρα το πρωι (ειχαμε αυπνιες εκεινο το βραδυ. Εγω, αυτος,και ο Κ-600. Το ΔΣ κοιμοντανε) μετα απο μιση ωρα αφου το εβαλα. Και το σχολιασε μαλιστα.
Αν ηθελε να μεινει εκει για να βγαλουν μονοι τους οι αλλοι τα συμπερασματα τους, ας το κλειδωνε χωρις να το σχολιασει.
Τα λεω αυτα 45 φορες.
Τελος παντων, ας κανουμε οτι αποφασισεται το ΔΣ και ας μην το κουραζουμε αλλο με διαδοχικα ποστ.
Φυσαλια δεν σε κατηγορησα για τιποτε.:o

Thanos
03-07-07, 23:57
Θανο, δεν απεφασισε το ΔΣ να κλειδωθει το θεμα.
Το αποφασισε ο Φοιβος στις 4 η ωρα το πρωι (ειχαμε αυπνιες εκεινο το βραδυ. Εγω, αυτος,και ο Κ-600. Το ΔΣ κοιμοντανε) μετα απο μιση ωρα αφου το εβαλα. Και το σχολιασε μαλιστα.
Αν ηθελε να μεινει εκει για να βγαλουν μονοι τους οι αλλοι τα συμπερασματα τους, ας το κλειδωνε χωρις να το σχολιασει.
Τα λεω αυτα 45 φορες.
Τελος παντων, ας κανουμε οτι αποφασισεται το ΔΣ και ας μην το κουραζουμε αλλο με διαδοχικα ποστ.
Φυσαλια δεν σε κατηγορησα για τιποτε.:o

Δώσμας λίγο χρόνο να αποφασήσουμε ...

Ο Φοίβος είναι μέλος του ΔΣ, και εάν το ΔΣ είχε διαφορετική άποψη το θέμα θα είχε ξεκλειδωθει...

Σώτος Χριστοδούλου
04-07-07, 00:00
Είμαι ένας από αυτούς που ένιωσαν αμήχανα ως αποκαρδιωτικά με την ιστορία της πειθαρχικής ποινής του Θωμά. Δεν ήθελα να το δηλώσω και δημόσια (αλλά το έκανα σε ΠΜ) εν τη απουσία του Θωμά. Τον κύριο δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά με έχει πείσει από αυτά που διαβάζω και από το ότι έχουμε μιλήσει και τηλεφωνικώς πως πρόκειτε για ένα άτομο με ήθος, αρχές και αρετές πολλές. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν κάποιοι από εμάς με το αίσθημα δικαίου που τον χαρακτηρίζει. Και αυτό το δίκαιο ήταν που τον έπνιγε και βγήκε και κατάγγειλε ότι κατάγγειλε. Δεν μπηκε κανένας μας όμως στη θέση του, έστω και για μια στιγμή, έστω και νοητικά, για να δεί πως είναι να του εκστομίζουν την μέγιστη των κατηγοριών και να τον φιμώνουν και από πάνω με κλειδωμένα ποστ και πειθαρχικές ποινές.

Δεν με απασχολεί καθόλου ούτε με ενοχλεί ο τρόπος που γράφει όταν εκνευρίζεται ή όταν θέλει να θίξει κάτι με τον δικό του χαρακτηριστικό Θωμαικό τρόπο.

Υγρασία μείνε όπως είσαι ρε. Δεν είναι κανένας μας άξιος να σου υποδείξει άλλη κατεύθυνση.:mad:

Nikos
04-07-07, 01:14
Θωμά, εσύ έχεις προσπαθίσει να δεις τα πράγματα από άλλη θέση...;

Ειναι 2:00, και έχω τα γενέθλια μου, (το μήνυμα σου το κρατάω για δώρο). Θα μπορούσα να πάρω θέση σε 2-3 σοβαρά θέματα σου, αλλά θα πρέπει να πάρω και για τα άλλα 15, και δεν θέλω...

Ένα δεν θέλω να ξανακούσω, και αφορά τα σχόλια σου για τον Φοίβο, το ΔΣ και όσοι έχω μιλήσει συμφωνούν απόλυτα μαζί του. Ξέχνα ότι λες, δεν μπορεί να το κάνεις προσωπικό σας θέμα, αν έχεις αντίθεση δεν την έχεις με τον Φοίβο, την έχεις με το προσωρινό ΔΣ. Αυτό όμως σύντομα όμως θα αλλάξει, γιατί κουράστηκε, και τότε θέλω να σε δω πως βοηθάς, τι όρεξη θα έχεις για δουλειά.

υ.γ. από ότι βλέπω στην υπογραφή σου, βρέχει εκει...

ygrasias
04-07-07, 01:41
υ.γ. από ότι βλέπω στην υπογραφή σου, βρέχει εκει...
Δηλαδη εγω τι να πω για την δικη σου υπογραφη οτι τρελαθηκες????:rofl:

Μια χαρα καιρος ειναι. Καηκαμε απο την ζεστη και οι θαλασσες μπουνατσες.

GKanel
04-07-07, 01:49
Θωμά, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και σε σέβομαι όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Αλλά γιατί να τραβάμε ζόρι και να φτάνουμε να συζητάμε όλη αυτή την κατάσταση που εσύ ξεκίνησες και δημιούργησες και εξακολουθείς να την ξύνεις και να την ματώνεις;

Γιατί να ασχολούμαστε μόνο μαζί σου και με τα γραφόμενα σου;

Γιατί να μην μετράς ως το 200 πριν πατήσεις το enter; (πράγμα που σου έχει προταθεί – μην γράφεις εν θερμό)

Σέβομαι την διαφορετικότητα σου και την προσωπικότητα σου αλλά και των υπολοίπων εδώ μέσα, γιατί πάντα να έχεις πρόβλημα και γιατί ο ygrasias να είναι πάντα το θύμα και να έχει μια εύκολη «κακία» πρόχειρη για όλους;

Το ξαναλέω δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις άλλα την απορία μου την βγάζεις.

ygrasias
04-07-07, 01:56
Θωμά, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και σε σέβομαι όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Αλλά γιατί να τραβάμε ζόρι και να φτάνουμε να συζητάμε όλη αυτή την κατάσταση που εσύ ξεκίνησες και δημιούργησες και εξακολουθείς να την ξύνεις και να την ματώνεις;

Γιατί να μην μετράς ως το 200 πριν πατήσεις το enter; (πράγμα που σου έχει προταθεί – μην γράφεις εν θερμό)

Σέβομαι την διαφορετικότητα σου και την προσωπικότητα σου αλλά και των υπολοίπων εδώ μέσα, γιατί πάντα να έχεις πρόβλημα και γιατί ο ygrasias να είναι πάντα το θύμα και να έχει μια εύκολη «κακία» πρόχειρη για όλους;

Το ξαναλέω δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις άλλα την απορία μου την βγάζεις.

Δεν καταλαβες τι γραφω, πως το γραφω, που και ποτε.
Ειπα παλι, ας μην το κουρασουμε.
Ας το καλυτερα φιλε μου, αστο να παει στο διαβολο.
Ευχαριστω.

Thanos
04-07-07, 01:58
Δεν καταλαβες τι γραφω, πως το γραφω, που και ποτε.
Ειπα παλι, ας μην το κουρασουμε.
Ας το καλυτερα φιλε μου, αστο να παει στο διαβολο.
Ευχαριστω.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

:2drunk:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
04-07-07, 16:44
αναρωτουμενος αν τελικα απολαμβανουμε μια πραγματικη δημοκρατια, προτεινω η απομακρυνση ενος μελος του φορουμ να αποτελει αποτελεσμα ψηφοφοριας απο τα μελη του φορουμ...αρκει με καποιο τροπο ο καθενας να ψηφιζει μια και μοναδικη φορά.

Δεν ξερω αν ισχυει πουθενα στον κοσμο, ελπιζω ναι, αλλα δεν βλεπω γιατι μπορει να διαφωνησει κανεις.

Τι λετε?

Thanos
04-07-07, 17:30
αναρωτουμενος αν τελικα απολαμβανουμε μια πραγματικη δημοκρατια, προτεινω η απομακρυνση ενος μελος του φορουμ να αποτελει αποτελεσμα ψηφοφοριας απο τα μελη του φορουμ...αρκει με καποιο τροπο ο καθενας να ψηφιζει μια και μοναδικη φορά.

Δεν ξερω αν ισχυει πουθενα στον κοσμο, ελπιζω ναι, αλλα δεν βλεπω γιατι μπορει να διαφωνησει κανεις.

Τι λετε?

Γιώργο, η σκέψη σου είναι καλή, αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά..
Το φόρουμ είναι του Συλλόγου, οπότε υπεύθυνοι για τέτοιες αποφάσεις είναι το ΔΣ του Συλλόγου και τα μέλη του Συλλόγου.

Όσον αφορά τα μέλη του ΔΣ, όλα είναι καταγεγραμμένα, και πίστεψέ με, είναι δημοκρατικά.

Επίσης εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για απομάκρυνση κάποιου μέλους ;)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
04-07-07, 17:50
ω μα σε πιστευω θανο....

Βεβαια θα μπορουσε ακομα και οποιαδηποτε πειθαρχικη ποινη να εξεταζεται με παρομοιο τροπο.

ο συλλογος μου αρεσει και ειμαι απο τους πρωτους που θα τον στηριξουν σε οτι χρειαζεται.

απλα επειδη ειμαι υπερμαχος της αμεσης δημοκρατιας και επειδη ανεκαθεν θεωρουσα τον κυβερνοχωρο προσφορο εδαφος εφαρμογης μιας τετοιας δημοκρατιας, προτεινα οτι προτεινα.

Γνωριζω βεβαια (ειχες και την καλοσυνη να μου το υπενθυμισεις) οτι κωλυομαι να ψηφισω ως μη μελος του συλλογου.

Αυτο ομως δεν αναιρει την ουσια της προτασης μου.

Γιατι να το απορριψετε χωρις να το κουβεντιασετε? Τι λες Φοιβο?

Nikos
04-07-07, 18:21
ω μα σε πιστευω θανο....

Βεβαια θα μπορουσε ακομα και οποιαδηποτε πειθαρχικη ποινη να εξεταζεται με παρομοιο τροπο.

ο συλλογος μου αρεσει και ειμαι απο τους πρωτους που θα τον στηριξουν σε οτι χρειαζεται.

απλα επειδη ειμαι υπερμαχος της αμεσης δημοκρατιας και επειδη ανεκαθεν θεωρουσα τον κυβερνοχωρο προσφορο εδαφος εφαρμογης μιας τετοιας δημοκρατιας, προτεινα οτι προτεινα.

Γνωριζω βεβαια (ειχες και την καλοσυνη να μου το υπενθυμισεις) οτι κωλυομαι να ψηφισω ως μη μελος του συλλογου.

Γιατι να το απορριψετε χωρις να το κουβεντιασετε? Τι λες Φοιβο?

Θα το συζητήσουμε, και το ξέρεις...

Εύχομαι να μην χρειαστεί να ψαχτούμε πως θα δράσουμε σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις.

Από την άλλη, αν κάποιος προσβάλλει άσχημα άλλον, δεν υπάρχει χρόνος για δημοκρατίες.... Η προσωρινή λύση θα είναι άμμεση - όποιος την εφαρμόσει έχει και την ευθύνη της, ενώ η μόνιμη λύση μπορεί και να συζητηθεί ανοιχτά...

αλλά μην το πολύ αναλύουμε, εδώ είμαστε για να περνάμε καλά, αν κάποιος έχει έρθει για καυγάδες, πρέπει όλοι μας να τον κάνουμε στην άκρη.

neokles
04-07-07, 18:23
Εγώ θα πρότεινα εδώ να μιλάμε ΜΟΝΟ για καταδύσεις και για θάλασσα. Πιστεύω ότι δεν πρέπει με τίποτα να γίνει το forum πεδίο αντιπαραθέσεων.

Αν κάποιος με θίξει θα μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο, θα πλακωθώ στο ξύλο και εν πάση περιπτώσει θα λύσω την παρεξήγηση προφορικά και όχι ανταλλάσοντας post. Ο γραπτός λόγος συνήθως δεν βοηθάει καθόλου.

Τώρα αν θιγεί η τιμή και υπόληψη μου με τρόπο που απαιτεί γραπτή επανόρθωση τότε υπάρχουν τρόποι να το απαιτήσει κανείς αποφεύγοντας την δημόσια αντιπαράθεση.

Είναι εκ των προϋποθέσεων μια κουβέντας ο αμοιβαίος σεβασμός, η προσεκτική διατύπωση, η αποφυγή χαρακτηρισμών στον γραπτό μας λόγο και το τεκμήριο της ειλικρίνειας.

Δεν θα είχα αντίρρηση να δω ψηφοφορία μεταξύ των μελών του συλλόγου για την διαγραφή κάποιου από το forum, αλλά δυστυχώς όλα αυτά αργούν ενώ η ζημιά θα έχει ήδη γίνει. Καυγάδες προσωπικές αντιπαραθέσεις και γραπτές επιθέσεις είναι από τους λόγους που ένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στο forum. Δεν μπορούμε να λύσουμε εδώ τις διαφορές μας ούτε μπορούμε να μετατρέψουμε το forum σε δικαστήριο. Συμφωνώ λοιπόν (αν και μη μέλος) στο να έχει το ΔΣ την δυνατότητα να διαγράφει. Αν το παρακάνει είναι στο χέρι των μελών να ελέγξουν το ΔΣ. Τα μέλη του ΔΣ δουλεύουν για τον σύλλογο και παρέχουν αυτόν εδώ τον χώρο. Έχουν επίσης και πολλά άλλα πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να κάνουν αν εξαντλήσουν τα ψυχικά –κυρίως- αποθέματα με το να ασχολούνται με το Moderation του forum. Ας μην τους κάνουμε να μετανιώσουν για την προσφορά τους.

Physalia
04-07-07, 18:40
Βρε Νεοκλή....
:worship:

fivos
04-07-07, 18:57
Γιώργο είμαι πολύ κουρασμένος με όλα αυτά, αλλά θα σου απαντήσω γιατί με ρωτάς προσωπικά.

Στην αρχικά σου πρόταση είπες "τα μέλη του forum".
Να υποθέσω ότι τώρα εννοείς "τα μέλη του Συλλόγου", οπότε προχωράω με αυτό το σκεπτικό...

Η προσωπική μου άποψη είναι ο κυβερνοχώρος είναι "στατιστικά" δημοκρατικός κυρίως γιατί επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Από την άλλη έχει αποδειχθεί περίτρανα από πολλά forum ανά τον κόσμο ότι είναι ουτοπικό να πιστεύεις ότι αποτελεί πρόσφορο έδαφος εφαρμογής της άμμεσης δημοκρατίας - κι αυτή είναι κι η δική μου εμπειρία.

Θα μπορούσα να σου αναπτύξω 100 συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να λειτουργήσει η άμμεση δημοκρατία σε μια ηλεκτρονική κοινότητα, αλλά έχω κουραστεί πολύ με παρόμοιες συζητήσεις για να το κάνω αυτή τη στιγμή.

Βεβαια θα μπορουσε ακομα και οποιαδηποτε πειθαρχικη ποινη να εξεταζεται με παρόμοιο τρόπο.
Αυτό κι αν είναι ουτοπικό αγαπητέ. Ο λόγος που υπάρχουν οι πειθαρχικές ποινές (εκτός του αποκλεισμού) είναι για να επιβάλλονται άμμεσα και να λειτουργούν ρυθμιστικά ως προς την κοινότητα.

Να αναφέρω επίσης μόνο (ιστορικά) τις προγραφές, τους λιθοβολισμούς και την αδιαφορία του σύγχρονου πολίτη (διεθνώς) να πάει στις κάλπες για να εκλέξει κυβέρνηση - πράγμα πολύ πιο σημαντικό από μια ηλεκτρονική κοινότητα.
Γιατί πιστεύεις πως εμείς εδώ είμαστε διαφορετικοί?
Μικρογραφία της κοινωνίας είμαστε και με τον ίδιο τρόπο λειτουργούμε

Κι αν κάτι απ' όλα αυτά που λες, μπορεί να λειτουργήσει με 30 μέλη (του συλλόγου) που είμαστε τώρα, θα σταματήσει σίγουρα να λειτουργεί όταν γίνουμε 150-200.

Αν λάβεις υπόψη σου τις κλίκες (=μα γιατί την πέσανε στο φιλο μου?), τις αντιπαλότητες (=κάποτε μου την είχε πει αυτος ο τύπος, τώρα θα του δείξω εγώ) την κακώς ενοούμενη κοινωνική ευγένεια (=γιατί να μπλέξω τώρα εγώ και να γίνω κακός?) και την αδιαφορία (=εγώ μπήκα εδώ για να κάνω το κέφι μου, σιγά που θα ασχοληθώ) καταλαβαίνεις ότι η άμμεση δημοκρατία αποτελεί μια μεγάλη ουτοπία κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Επίσης να αναφέρω επιγραμματικά: τις διπλοεγγραφές με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος της όποιας ψηφοφορίας (όταν ψηφίζουν όλα τα μέλη του forum κι όχι του συλλόγου), τα συνωμοτικά ΠΜ, τη δυσκολία να καθορίσεις ποιο ποσοστό μελών πρέπει να ψηφίσει ώστε να θεωρηθεί ότι η απόφαση έχει παρθεί με πλειοψηφία κι όλα αυτά για να έχεις τελικά μια απόφαση που θα έχει παρθεί 5 μέρες μετά από τη στιγμή που θα ήταν χρήσιμη, καταλαβαίνεις ότι στις εκλογές του συλλόγου θα πρέπει εκτός από το Δ.Σ. να ψηφίζεται "Ειδική Επιτροπή Διενέργειας και Ελέγχου Ποινικών Ψηφοφοριών".

Επίσης κάτι σημαντικό: Ποιος θα προτείνει την ψηφοφορία που αφορά την επιβολή μιας πειθαρχικής ποινής?
Πάλι δεν πέφτει η ευθύνη στους συντονιστές και το Δ.Σ.?

Αυτό που μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει σε μια υγιή κοινότητα, είναι τα μέλη να είναι ενεργά και να αντιδρούν άμμεσα παίρνοντας θέση όταν θεωρούν ότι πλήτεται το καλό κλίμα της κοινότητας από κάποιο μέλος.
Έτσι τα πράγματα αυτορυθμίζονται και χρειάζεται πολύ μικρότερη παρέμβαση από την μεριά των συντονιστών (δηλ. των "κακών μπάτσων") ή του Δ.Σ. στη δική μας περίπτωση.

Έχω δει κοινότητες να αυτο-ρυθμίζονται όπως το περιέγραψα, αλλά μόνο όσον αφορά ήπιες καταστάσεις (όχι trolling) και μόνο όσο είναι σχετικά μικρές (200-300 άτομα). Όταν φτάνουν τα 1000, 1500, 15.000, 30.000 μέλη η κοινότητα καταλήγει δυστυχώς σε μια μάζα διασπασμένη σε κλίκες που τους αφορά μόνο ένα μικρό μέρος των μελών και των τεκταινομένων αδιαφορώντας για το συνολικό κλίμα.

Το μόνο που δίνει διαφορετική πορεία σε μια κοινότητα ή τουλάχιστον παράταση ζωής και καθυστέρηση της διαδικασίας φθοράς είναι η παρουσία ενός εξιόλογου πυρήνα μελών στην εκκίνησή της και η δημιουργία αξιόλογου περιεχομένου.
Κι αυτό ευελπιστώ ότι το έχουμε ήδη πετύχει.

ΥΓ1: Είπα ότι δε θα το αναλύσω αλλά δεν άντεξα τελικά.
ΥΓ2: Αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι αποτελεσματική η άμμεση δημοκρατία που προτείνεις, η απόφαση ανήκει στο Δ.Σ. του ΤΗΘΥΣ
ΥΓ3: Αν έχεις ακόμη φιλοσοφικές αναζητήσεις περί της άμμεσης δημοκρατίας, πες μου να σου στείλω ένα απόσπασμα του Καραγάτση από τον "Κίτρινο Φάκελο" όπου αναλύει σε 2-3 σελίδες με πολύ καυστικό τρόπο την ακμή και την παρακμή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
04-07-07, 19:08
Ο λογος που σε ρωτησα Φοιβο ειναι ακριβως γιατι ξερω την πολυ μεγαλη εμπειρια που εχεις στα φορουμ.

Και Οκ με καλυψες πληρως αν και δεν σου κρυβω οτι η πραγματικοτητα συχνα με απογοητευει και πολυ θα ηθελα σε μαι μικρη κοινοτητα σαν τη δικια μας να γινουν αποπειρες εφαρμογης ουτοπιων.

κριμα που η πραγματικοτητα ειναι αμιλικτη

ΥΓ δεν καταλαβα τι εννοεις με το "ειμαι κουρασμενος με ολα αυτα"? μια προταση εκανα , την οποια την εκανα καλοπροαιρετα ...πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις

ΥΓ2 Στην αρχη εννουσα τα μελη του φορουμ αλλα καταλαβαινω την επιπλοκη που δημιουργειται με εμας που δεν ειμαστε και μελη του συλλογου...μετα καταλαβα και το ανεφαρμοστο της ολης προτασης...

fivos
04-07-07, 19:15
ΥΓ δεν καταλαβα τι εννοεις με το "ειμαι κουρασμενος με ολα αυτα"? μια προταση εκανα , την οποια την εκανα καλοπροαιρετα ...πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις
Είδες πόσο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί ο γραπτός λόγος τελικά ? :)
Δεν έχει καμμιά σχέση Γιώργο με σένα ή με τις προτάσεις σου...
Έχει σχέση γενικότερα με το πόσο ψυχοφθόρες είναι αυτές οι συζητήσεις και οι αποφάσεις (εξωτερικά και εσωτερικά στο Δ.Σ.) για το πως πρέπει τελικά να αντιδρούμε σε αντίστοιχες καταστάσεις ...

:geia:

ygrasias
12-07-07, 21:58
Παιδια του ΔΣ, εδω στο θεμα αυτο, περιμενω μια απαντηση, και δεν βλεπω.
Και οπως λεει και ρητο "καραβι που αργει να ξεφορτωσει, σκατα κουβαλαει".

Τις συνεπειες αυτου:
**** ****** ****** ********** ********* ** ***** ******?
Τις εφαγα παλι στη μαπα (δευτερη φορα εδω και λιγες μερες) χτες το απογευμα στις 7 περιπου μεσα στο σκαφος μου, ευτυχως αναιμακτα.
Σε οποιον ενδιαφερεται μπορω να το αποδειξω.

Βλεποντας αυτο:

Το ξαναλέω δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις άλλα την απορία μου την βγάζεις.Και αυτο:

αλλά μην το πολύ αναλύουμε, εδώ είμαστε για να περνάμε καλά, αν κάποιος έχει έρθει για καυγάδες, πρέπει όλοι μας να τον κάνουμε στην άκρη.
Και αυτο:
Ένα δεν θέλω να ξανακούσω, και αφορά τα σχόλια σου για τον Φοίβο, το ΔΣ και όσοι έχω μιλήσει συμφωνούν απόλυτα μαζί του. Ξέχνα ότι λες, δεν μπορεί να το κάνεις προσωπικό σας θέμα, αν έχεις αντίθεση δεν την έχεις με τον Φοίβο, την έχεις με το προσωρινό ΔΣ. Αυτό όμως σύντομα όμως θα αλλάξει, γιατί κουράστηκε, και τότε θέλω να σε δω πως βοηθάς, τι όρεξη θα έχεις για δουλειά.
Βγαζω το συμπερασμα, οτι η δεν διαβασανε πολλοι (ακομα και μελη του ΔΣ) αυτα που εγραψα και ζητησα (τζαμπα γραφω δηλαδη- παρατηρειται αυτο το φαινομενο εδω στα φορουμ), η δεν μπορουν να καταλαβουν (δεν φτανουν μεχρι εκει δηλαδη).

Ζητησα (και ειναι δικαιωμα μου) να σβηστουν αυτα απο το θεμα εκεινο γιατι εχουν παψει πλεον να υφιστανται.
Η να ανοιξει το θεμα να δωσω μια απαντηση.
Το ποστ εκεινο, εγω το δημοσιευσα και εχω την πληρη ευθυνη του καθως και την πληρη κυριοτητα επ αυτου.
Το ζητησα, εξηγωντας πολλα πραγματα, καθως επισης και την σοβαροτητα που εχει το θεμα της αναφορας εδω στο φορουμ, "*******-*******-********".
Δεν μπορει να καταλαβει ο πολυς και ασχετος κοσμος με τα φορουμ γιατι με "τιμωρειτε" εκει.

Το ζητουμενο τωρα για σας ποιο ειναι???
Η δημιουργια ενος Μπιν Λαντεν, μεσα στο φορουμ???
Εκει με αναγκασατε να φτασω.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ??? ΜΗ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ.
Τοσο πλεον ανθρωποι της μεγαλουπολης (χωρις καμια ναυτοσυνη επανω σας) εχετε καταντησει και δεν μπορειτε να καταννοησετε πεντε απλα πραγματα???
Λιμεναρχεια-κυκλωματα παρανομης αλιειας- ρουφιανοι- οικολογοι- οικολογουντες- διασωστικες επιδοτουμενες ομαδες απο πρωην καταδρομεις, ενας αχταρμας απο κοσμο γνωστοι ο ενας με τον αλλον.
Δεν ξερετε οτι οι κοινωνιες της επαρχιας απο αυτους τους κανονες διεπονται???
Αφου δεν το ξερετε, γιατι δεν θελετε να το καταλαβετε??
Πρεπει να κατεβω κατω Αθηνα (να απασχοληθω και απο τη δουλεια μου καλοκαιριατικα), για να σας το εξηγησω και απο κοντα?
Εσυ ρε Ευθυμιου εισαι 60 χρονων ανθρωπος, δεν εισαι κανα παιδακι. Δεν τα ξερεις και δεν μπορεις να τα καταλαβεις αυτα?
Απαντησε μου σαν μεγαλος ανθρωπος που εισαι, και επι του θεματος που θετω. Ας λειψουν οι νουθεσιες και οι διαφορες τετοιες μα...κιες. Τα παμε αυτα......στο εξης τωρα.
Υπαρχουν ορισμενα θεματα που δεν πρεπει να αφηνονται να "ξεχνιουνται" καπου εκει μεσα στα παλια τα ποστ, αλλα πρεπει οπωσδηποτε να επιλυωνται. Και μην με κανει κανενας παλι μπανετ,πριν τακτοποιησει το προβλημα.
(Η επιμονη σας στο θεμα με φερνει να πιστεψω και με ολα αυτα τα σουρτα φερτα σας στο κλουβι με τις τρελες (μεγαλη κινητικοτητα και εγκαρδιοτητα βλεπω), οτι το θεμα προσυμφωνηθηκε. Το εσβησε ο αλλος εκει το επιμαχο σημειο και το κρατησατε εσεις εδω. Ισως ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα νομιμοποιουμαι να αρχιζω να το πιστευω).

Νικολακη, εβαλα αγγελια και πουλαω ολα τα υπαρχοντα μου. Μαζευω τα λεφτα, και τα γυναικοπαιδα και ερχομαι Αθηνα.
Μετακομιζω μονιμα για να μπορεσω και γω να προσφερω κατι στο συλλογο.:thumbup:
Δεν εχω τιποτε με το Φοιβο, γιατι σε τελικη αναλυση ξερω οτι ο Φοιβος ηταν υπερ στο να σβηστουν. Απλως ο Φοιβος την δημιουργησε την κατασταση με το κλειδωμα και σε τελικη αναλυση, δημιουργηθηκε και το θεμα.
Περιμενω εκεινες τις 15 περιπτωσεις εστω και με ΠΜ. Ισως μπορεσεις να μαθεις και μερικα πραγματα απο το παρασκηνιο ανοιγοντας μια τετοια κουβεντα.

Manogr
13-07-07, 12:52
Μετά απο απουσία στο εξωτερικό (ελπίζω σύντομα για Post με φωτογραφίες απο τι καταδύσεις εκει) επέστρεψα και διαβασα μαζεμενα ολες τις δημοσιευσεις του συγκεκριμενου θεματος.
Δεν θα επαναφερω το θεμα στην ουσια του αφου, ευτυχως, ολοι συμφωνουν οτι πρεπει να τελειωσει εδω...

Το μονο που προτεινω με βαση την οποια εμπειρια εχω απο fora ειναι η διαγραφη και αυτου εδω του θεματος αλλα και του θεματος τις καταγγελιας του Υγρασια (αφου το ζηταει και ο συγγραφεας του).
Ολοι γνωριζετε οτι αυτα τα 2 θεματα ειναι τα πρωτα που θα διαβαστουν απο νεα μελη, απο επισκεπτες και χιλιους δυο αλλους... δεν κανουν καλο ουτε στο συλλογο αλλα ουτε και στο Θωμα που στην μικρη κοινωνια που ζει ειναι πολυ περισσοτερο επωνυμος απο οτι εμεις που ζουμε στην απροσωπη πρωτευουσα.
Σε βαθος χρονου τα 2 αυτα θεματα δεν προκειται να κανουν κανενα καλο στο συλλογο και στο forum μας...θα βγαλουν προς τα εξω ενα κλιμα εντασεων και κοντρας που πραγματικα θα ηθελα να μην υπαρχει εδω... Πιστευω οτι ο Θωμας καταλαβε ορισμενα πραγματα και θα ειναι πιο προσεκτικος στο μελλον σε αναλογες περιπτωσεις (ελπιζω :madwife: ).

ygrasias
13-07-07, 13:31
Πιστευω οτι ο Θωμας καταλαβε ορισμενα πραγματα και θα ειναι πιο προσεκτικος στο μελλον σε αναλογες περιπτωσεις (ελπιζω :madwife: ).

Δεν υπαρχει μελλον για το Θωμα μεσα εδω αγαπητε Μανο.
Εχω σβησει και ολα μου τα ποστ (οπως πρεπει) και περιμενω την καταληξη του θεματος, να ζητησω και την διαγραφη μου.
Με αρτηριοσκληρωτικους ιντερνετικους γιαπηδες δεν μπορει να συμβαδισει ο Θωμας. Ο Θωμας θελει ωραιο κοσμο με γνωσεις με εμπειριες με ναυτοσυνη, με χιουμορ, με θεληση για κατι καινουργιο και καλο. Και κοσμο που να επαναστατει (να εχει αρ...δια δηλαδη) και να μεγαλουργει.
Δεν θελει καδρονια (ταβλες πως τα λετε εσεις αυτου στην πρωτευουσα).
Να ξεχωρησουν τα φυλα απο τις ελιες επιτελους και να μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του. Δεν μπορουμε ολοι μαζι να συμβαδισουμε.
Εμενα προσωπικα με χαλαει.
Δεν μπορει το ηθος να συμβαδισει με την ανηθικοτητα.
Και γω οπως καταλαβες Μανο (αν καταλαβες), δεν ειμαι ανηθικο στοιχειο.
Μου πηρανε το εξαιρετικο μου ποστ που ειχα δημοσιευσει εδω και το κανανε copy-paste στο κλουβι με τις τρελες, και ουτε εκανε κιχ κανενας απο δω.
Εγω Μανο με την πουστια δεν μπορω να παω αγκαλια.
Τι αλλο να πεις???
Απλως με στεναχωρει που εχω δημιουργησει αυτο το προβλημα, στο οποιο μπορουσαν οι επτα σοφοι του ΔΣ να δωσουν απο καιρο ενα τελος και το θεμα να ειχε ληξει.
Και ας μου λεγανε <ξερεις φιλε, δεν κανεις για μεσα εδω, το φορουμ ειναι "σοβαρο" μαστα και ξουτ>. Να παρω το καπελακι μου και να φυγω. Και οχι να ταλαιπορουμαι τωρα τοσες μερες.

Manogr
13-07-07, 13:46
Εχω σβησει και ολα μου τα ποστ (οπως πρεπει) και περιμενω την καταληξη του θεματος, να ζητησω και την διαγραφη μου.

Θωμα καπου διαβασα οτι εδω δεν θα διεγραφες τα Post σου γιατι το forum ειναι του συλλογου και οχι συγκεκριμενων ατομων...βλεπω οτι δεν το τηρησες...γιατι :(

Γιατι αφηνεις τοσα post ξεκρεμαστα ? post ωραια και σοβαρα που θα βοηθουσαν πολλους ανθρωπους στο μελλον ? θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις...δεν ειναι σωστο και κατα βαθος το γνωριζεις...ειδικα εδω που το forum δεν εχει καμια ιδιοκτησια και θα συνεχισει να υπαρχει ακομα και αν εμεις δεν ημαστε εδω....

ygrasias
13-07-07, 14:02
Μανο προσπαθησε να καταλαβεις σε παρακαλω, γιατι εισαι καλο παιδι και μου εισαι εξαιρετικα συμπαθης.
Οσο υπαρχει αυτο μεσα εδω.

*** **** **** **** *** *** * * * * * ** *********** * ********?
Ο Θωμας ειναι πεθαμενος. Παραπαιει.
Ο Θωμας ειναι εντονα συναισθηματικο ατομο, και αυτα τα πραγματα, οχι απλως με προσβαλουν, αλλα με ψυχοπλακωνουν.
Μπορεις να το καταλαβεις αυτο??? Ξερεις τι ειναι το ψυχοπλακωμα???
Ειπα μια, ειπα δυο, ειπα τρεις και το λουρι της μανας.
Τι αλλο πρεπει να κανω δηλαδη???
Μου εστειλε καποιος μηνυμα και μου ειπε, δεν εκανες καλα ειχαμε σκοπο να τα σβησουμε.

Ποτε ρε Μανο???? αμα θα σκασω???

fivos
13-07-07, 14:28
Θωμά, το τι θα γίνει με το κλειδωμένο θέμα που αναφέρεις θα το αποφασίσει το Δ.Σ. (ξανά) με συζήτηση και ψηφοφορία στο εσωτερικό forum του Δ.Σ.

Είναι Παρασκευή απόγευμα και έχουν ενημερωθεί 3 από τα 7 μέλη του Δ.Σ. Το να συνεχίσεις να γράφεις μηνύματα αγωνίας μέχρι π.χ. τη Δευτέρα δεν προσφέρει τίποτα ούτε σε μας ούτε σε σένα και ούτε είναι φυσικά δυνατόν να αφήσουν όλοι τις δουλειές τους για να πάρουν απόφαση σε 2 ώρες.

Επειδή διέγραψες όλα τα προηγούμενα μηνύματά σου και αναφέρθηκες στα πνευματικά δικαιώματα, να σου πω ότι έχεις δίκιο και υπάρχει σαφής αναφορά και στους όρους του site μας (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=210#post210):

Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.Στους όρους μας όμως υπάρχει και αυτό:
Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα, αλλά η διόρθωση κι η διαγραφή θα πρέπει να γίνονται μόνο όταν είναι απαραίτητες και με τρόπο που η συζήτηση να εξακολουθεί να βγάζει νόημα για τους μελλοντικούς αναγνώστες.Βέβαια, αυτό το τελευταίο πιθανώς δεν έχει και τόση σημασία για σένα, αφού δήλωσες ότι αποφάσισες να διαγράψεις όλα τα μηνύματά σου και να αποχωρήσεις από το forum, αλλά είναι απλά θέμα σεβασμού προς τους μελλοντικούς αναγνώστες.

Σου υπόσχομαι ότι θα πάρουμε υπόψιν όλα αυτά που έχεις γράψει και θα έχεις απάντηση μόλις καταλήξουμε, αλλά μια και πρέπει όλα τα άτομα του Δ.Σ. να πουν εσωτερικά την άποψή τους, δεν το βλέπω να υπάρχει οριστική απάντηση πριν τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε υπομονή και ψυχραιμία...

Thanos
13-07-07, 16:05
Να ξανατονίσουμε και να ξαναπούμε ότι το τι γράφουνε στα άλλα Forum (The Abyss & Huts) είναι δικό τους θέμα και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε.

Την παραπομπή Θωμά από το Huts την έβαλες εσύ, δεν την έβαλε κανένας άλλος. Είναι όμως άδικο να κατηγορείς τον σύλλογο για κάτι που δεν κάναμε.

Το επίμαχο θέμα, μάλλον, θα διαγραφεί, αλλά δυστυχώς οι βαριές κουβέντες που είπες για εμάς δεν γυρίζουν πίσω. Μπορεί να τις διαγράψεις αλλά δεν μπορείς να τις διαγράψεις απο το μυαλό μας..Ούτε σοφοί είμαστε ούτε τίποτα, ερασιτέχνες είμαστε που καθόμαστε μέχρι τα ξεμερώματα και εν ώρα εργασίας να κάνουμε κάτι καλό για τον σύλλογο. Όπως σου είπα και εγώ και ο Φοίβος, το θέμα είχε τεθεί σε ψηφοφορία στα μέλη του ΔΣ... καλώς ή κακώς βγήκε μια απόφαση... σήμερα επανήλθες και το θέμα έχει μπει πάλι σε ψηφοφορία, όπως σου είπε ο Φοίβος... Το ΣΚ πολλά απο τα μέλη δεν θα έχουν πρόσβαση σε Ιντερνετ, οπότε την Δευτέρα θα παρθεί η απόφαση... αυτό για την ερώτησή σου στο Μάνο..

Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο. Μας έχει κουράσει όλους αυτή η ιστορία...

Να είσαι καλά :geia:

ygrasias
13-07-07, 22:59
Σου υπόσχομαι ότι θα πάρουμε υπόψιν όλα αυτά που έχεις γράψει και θα έχεις απάντηση μόλις καταλήξουμε, αλλά μια και πρέπει όλα τα άτομα του Δ.Σ. να πουν εσωτερικά την άποψή τους, δεν το βλέπω να υπάρχει οριστική απάντηση πριν τη Δευτέρα.

Ωωω!!!! Θα ασχοληθεί επιτέλους το αξιότιμο ΔΣ με μενα????? :worship: :worship: :worship:

Γύρισες Νίκο από τις Ηράκλειες στήλες που έψαχνες τη Λευκάδα??? Δεν πήγες λίγο παραπέρα, ίσως να εύρισκες τους Άτλαντες και την Ατλαντίδα. :D
Γύρισες και συ Ριχάρδε Λεοντόκαρδε από την εκστρατεία σου στους Άγιους τόπους??? Την καταλάβατε την Κύπρο τελικα τι έγινε????

Σταμάτησαν επιτέλους οι κεραυνοί Χρήστο μας, και βγήκες και συ από το αμάξι (κλωβός Φαρανταιυ) ???? Χάθηκαν όμως οι μέρες. Πάει 14 ο Ιούλιος και πέρασε το καλοκαίρι. Έχεις ένα μήνα μεσα.

Εσυ Θάνο από ότι κατάλαβα, τελείωσες τις ασκήσεις σου, βυθού επιφάνειας αέρος, και συ Φοίβο μας μόλις κατέφθασες από τον Κορινθιακό με άφθονο από ότι βλέπω υλικό.

Βρείτε τωρα και μια καλή στοά και συνεδριάστε να δείτε τι θα απογίνω και ρω ο άμοιρος. :cry: :cry: :cry:
Θα μου έρθει αύριο η επιταγή (να ταΐσω τα παιδάκια μου), η θα μου κοπεί??!!!!
Πέρασε ενας μήνας τωρα και ακόμα να δω αποτέλεσμα και το φαΐ το περνω με δανεικά και πρεπει να ξεχρεώσω. :angyr:
Σε τοσον καιρο ο Μ Αλέξανδρος (ο Βοναπάρτης) κατέλαβε την Περσία και γύρισε.:angyr:

Ρενο μας κάνε ένα copy-past/ακι καλό τωρα και κοτσάρισε το εκει στο κλουβί.
Βαλε και τον Κωστα μετα από κατω να χ..σει. Θα μπουν και αλλοι . Κατι θα παιξει.
Μικρό είναι, αλλα…….δεν βαριέσαι, δουλεία θα κανει.:thumbup:

Μέχρι τότε υπομονή και ψυχραιμία...

Υπομονη Φοιβο μας υπαρχει απ οτι βλεπεις αφθονη.
Ψυχραιμια :confused:......που την πουλανε αυτην???

Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο. Μας έχει κουράσει όλους αυτή η ιστορία...

Αμ κουρασε εσας ρε Θανο που δεν σας αφορα η ιστορια.
Εμενα τι με εκανε???? Ποιος με ρωτησε???
Και αφου σας κουρασε, γιατι δεν δωσατε ενα τελος???
Εαν τωρα εγω χτες δεν ανακατευα παλι το θεμα και να αναγκαστω να σβησω και τα ποστ (μπας και συγκινηθει κανενας), ειχατε σκοπο να ασχοληθειτε????
Οχι ρε Θανο δεν ειχατε. Ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Και με εχετε και μενα μπλεξει σε μια τρομερη ιστορια που ουτε σαν σεναριο ταινιας δεν θα μου εβγαινε.

Το επίμαχο θέμα, μάλλον, θα διαγραφεί, αλλά δυστυχώς οι βαριές κουβέντες που είπες για εμάς δεν γυρίζουν πίσω. Μπορεί να τις διαγράψεις αλλά δεν μπορείς να τις διαγράψεις απο το μυαλό μας..Ούτε σοφοί είμαστε ούτε τίποτα,

Οι βαριες κουβεντες σε πειραξανε ρε Θανο?
Εμενα αυτες οι βαριες κουβεντες που ειναι εκει γραμενες ενα μηνα τωρα (και επαναλαμβανω για ν/οστη φορα, απο το χατς σβηστηκανε) δεν με πειραξανε???
Γιατι καμια φορα εμεις οι ανθρωποι ρε Θανο τα θελουμε ολα δικα μας???
Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο???
Και αντε αφου το ριξαμε και στο συναισθηματικο, ητανε μεγαλη δουλεια να πατησετε εκει ενα delete και το θεμα να ειχε ληξει απο καιρο τωρα και ολα να ειναι καλα??? Οταν ο Γιαννης προχτες delet/αριζε τον αλλον εκει τον καινουργιο, ειχε την εγκριση του ΔΣ???
Αφου το ειπα ενα εκατομμυριο φορες οτι αυτο το θεμα οπως εξελιχτηκε, με την διαγραφη του στο χατς και την παραμονη του εδω, με πειραζε αφανταστα. Γιατι αυτο δεν το λαβατε καθολου υπ οψιν σας???
Σε μενα βρηκατε να εξαντλησετε την αυστηροτητα σας???
Δεν ξερατε τι ειδους χαρακτηρας ειμαι, και οτι θα αντιδρουσα ετσι και χειροτερα???

Και επειδη ειπωθηκε και κατι αλλο.

Μια και δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει αυτό, μήπως είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου από το να κατηγορείς αριστερά-δεξιά ανθρώπους και να κάνεις μαθήματα περί δημοκρατίας ?

Ξερεις Θανο, ποιος ηταν ο λογος που η Ελεανα μια φορα (απο τις τρεις) με διεγραψε απο το φορουμ (Οταν εμπαινα σαν μουτριβα)???

Ηταν 2 η ωρα τα μεσανυχτα και απαντουσα σε ενα ποστ ενος μελους, σε καποιο θεμα που το λεγανε Καταδυση και υψομετρο.
Μολις απαντησα (ενα ποστ μιας σειρας- σχολιο εκανα) και εκανα καταχωρηση, παω να το δω και δεν βλεπω τιποτε.
Μπα!!!! λεω. Καθομαι και το ξαναγραφω και το ξαναριχνω. Παλι τα ιδια.
Μολις παω να το ξαναγραψω (νομισα οτι το site ειχε προβλημα), διαπιστωνω οτι ημουν διεγραμμενος.
Οταν ηρθε εδω στην Πρεβεζα η Ελεανα, ξερεις τι μου δικαιολογηθηκε για την φαση αυτη???
Οτι εφερνα αντιρηση σε καποιον τον οποιο δεν γουσταριζε καθολου, και φοβηθηκε μηπως νομισει (αυτος ο καποιος-μελος), οτι με βαζει αυτη και του απανταω ετσι.
Και διεγραψε εμενα απο το φορουμ για το λογο αυτον.
Τι λες????

Τις αλλες δυο περιπτωσεις θα στις στειλω κατ ιδιαν, για να δεις οτι ο Θωμας δεν εχει να κανει καμια αυτοκριτικη και σε τιποτε.
Απλως δεν θελω να με ενοχλουν.

Τελειωσα και περιμενω αποφαση.
Αν αποφασισετε να σβησετε εκεινο το θεμα, σβηστε και ολο αυτο το θεμα το περι δημοκρατιας (αν θελετε φυσικα), δεν εχω κανενα προβλημα. Οτι θελετε κανετε.
Διαγραψτε μετα και το nickname μου, παρακαλω.
Αν αποφασισετε να μην το διαγραψετε, δεν ισχυει η αιτηση διαγραφης μου.
Πρεπει να ειμαι μεσα για να προστατευτω.
Εσεις φυσικα μπορειτε να κανετε οτι θελετε, απλως πιθανη μου διαγραφη να μην την δικαιολογησετε με το οτι την ζητησα (στη δευτερη περιπτωση παντα).

(Οσο για το αν εκανα καλα που διεγραψα ολα μου τα ποστ, εδω οι γνωμες διχαζονται.
Ο Δημητρης ο Γκαλον, οταν ζητησε διαγραφη απο το χατς, ζητησε και διαγραφη ολων των ποστ του. Και προς τιμην του Ρενου, διεγραψε τα παντα που αφορουσανε το Δημητρη.
Ετσι πιστευω πρεπει να κανει ενας σωστος ανθρωπος. Οταν αποχωρει απο καπου (και μαλιστα με υπαιτιοτητα του χωρου), να μαζευει τα γκουβαδακια του και να φευγει.
Αφηνοντας πισω ποστ, μπορει καποιος κανιβαλος μετα απο πολυ καιρο να σκυλευει πανω στα απομειναρια και να μην εχεις βημα για να προστατευτεις).

Physalia
14-07-07, 01:42
Τι να πω βρε Θωμά, ειλικρινά με έχεις φέρει σε αφάνταστα δύσκολη θέση.
Είσαι ένας άνθρωπος που έχω σεβαστεί κι εμπιστευτεί στη ζωή μου.
Σε θεωρούσα -κι ας μην σε έχω γνωρίσει- σχεδόν οικείο άνθρωπο.

Αλλά -πρέπει να το συνειδητοποιήσεις- έχω σεβαστεί κι έχω εμπιστευτεί και άλλους ανθρώπους στη ζωή μου. Και μεταξύ αυτών βρίσκονται και αυτοί οι επτά "σοφοί" τους οποίους δε χάνεις ευκαιρία να ειρωνευτείς. Και τυχαίνει απλά να κατανοώ εξαιρετικά καλά σε τι θέση τους έχεις φέρει, μόνο και μόνο επειδή ποτέ δεν μπαίνεις στον κόπο να αναλογιστείς τις συνέπειες των πράξεων σου.

Και ενώ εσύ ζεις το προσωπικό σου δράμα (μεταξύ μας, αν οι κακοί της Πρέβεζας την έστηναν στο φόρουμ για να παρακολουθήσουν την πορεία σου, θα είχαμε και 5-6 παραπάνω επισκέπτες την ημέρα, αλλά εμείς είμαστε εμείς και εμείς. Σου εγγυώμαι ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου κινδυνεύουν...) υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που επίσης ζουν το δικό τους. Κάποιοι που δεν έχουν λόγο να απολογηθούν σε κανένα, ξαφνικά απέκτησαν δεκάδες λόγους να απολογηθούν σε εσένα. Για μια ευθύνη μάλιστα που κανείς τους δεν ζήτησε ή αξίωσε να διαχειριστεί.... Είναι σαν να είμαι στη θέση τους...

Και μην πεις πάλι, "ας το έσβηναν να είχε τελειώσει" γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι θα ήταν καλύτερο από το "ας μην το έγραφες να μην είχε αρχίσει".

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτή η ιστορία, αλλά ξέρω ότι κάποιος οφείλει ένα τουλάχιστον συγγνώμη που ποτέ δεν ακούστηκε. Και προς το ΔΣ και προς τους Συντονιστές και προς όλους εκείνους που δεν γουστάρουν να εμπλέκονται στις ίντριγκες κανενός (υπάρχουν και τέτοιοι ξέρεις)...

Δεν έχω ιδέα πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Είμαι όμως σίγουρη ότι άρχισε πανηλίθια.....
Ξανα λυπάμαι.

ygrasias
14-07-07, 17:32
Μαρια εχω πολλα να απαντησω στο ποστ σου, :angyr: αλλα δεν......
Ειπα οτι δεν θελω να αντιπαραταχθω απεναντι σου και δεν θα το κανω με τιποτε. Μια φορα ειχα "τσακωθει" μαζι σου δημοσια στο κλουβι, και ειχα δεκα μερες να κοιμηθω. :cry:
Θα σε παρακαλουσα επισης, να μην το κανεις και συ. Ουτε να ξανασχολιασεις τιποτε στο θεμα αυτο.
Ασε τα παιδια να εχουν το λογο :angyr: :madwife:
Σε θεωρούσα -κι ας μην σε έχω γνωρίσει- σχεδόν οικείο άνθρωπο.

Και γω ετσι σε θεωρουσα και σε θεωρω ακομα. :thumbup:
Εχουμε ομως τις αποψεις μας ο καθενας που δεν ειναι και αναγκη να ταυτιζονται. :confused:
Εγω παντως ασχετα με αυτα εδω τα φορουμιακα, που τελικα δεν μπορεσαμε να τα βαλουμε σε ενα δρομο, σε(σας) περιμενω. :2drunk:

Το Νοεμβριο δε, θα βρω το λουλουδακι της ποσειδωνιας (γιατι ξερω που το εχω δει και ειμαι 100% σιγουρος, αλλα περυσι, θες ο καιρος, θες οι δουλειες δεν πηγα- ειναι και λιγο μακρυα) και θα σε παρω τηλεφωνο να ερθεις να βουτηξουμε να το δεις και συ.:)
Αν δεν μπορεσεις, θα κοψω ενα (δεν παει στο διαολο ενα θα κοψω) και θα στο στειλω.:D
Εχεις τον καλυτερο και τον φιλεναδοτερο φιλεναδο, φιλεναδα και να χαιρεσαι γιαυτο, και οχι να στεναχωριεσαι. :cool: :D
Σμουτσ.:geia:

Παντως φιλεναδα, απο δυο πραγματα να φοβασαι και να μην τα κανεις ποτε στη ζωη σου.
1. Καταδυση με το λεγεωναριο, γιατι ειναι κακος κομουνιστικος δακτυλος. και
2. Βολτα με το φουσκωτο του Μπιρμπιλη, γιατι θα βρεθεις αθελα σου στα ......Καναρια νησια και θα ψαχνεις δρομο να γυρισεις.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Και μην τα περνεις κατακαρδα αυτα που λεω για τα παιδια. Δεν εχω διαθεση κακιας ειρωνιας.

Dimitris Galon
16-07-07, 10:37
..... με ετουτο το ποστ (το τελευταιο, το οποιο και δεν θα σβησω).......

Θωμά, δεν ανακατεύτηκα καθόλου σε όλη αυτή την διαμάχη καθώς πρώτον δεν είχε να κάνει άμεσα με μένα, δεύτερον ήταν ένα θέμα το οποίο έπρεπε να λυθεί ανάμεσα σε σένα και το ΔΣ του συλλόγου, τρίτον τα βγάζεις πέρα και μόνος σου, τέταρτον δεν βρήκα και τον λόγο μια και το corpus conflicti (να και η λατινικούρα:cool: ) δεν ήταν για μένα τόσο σημαντικό. Χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την σημασία που είχε για σένα, πιστεύω ότι με λίγο νερό στο κρασί σου και λίγο νερό στο κρασί των παιδιών του ΔΣ θα είχε τελειώσει το θέμα εδώ και πολύ καιρό. Παρ΄ ολ΄ αυτά δεν είναι αργά, εγώ προσωπικά βλέπω στο βάθος της όλης υπόθεσης ότι δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε. Τα παιδιά του ΔΣ κάνουν ότι κάνουν χωρίς προσωπικά οφέλη, με κύριο κίνητρο την αγάπη τους για την κατάδυση, το ίδιο κάνεις κι΄ εσύ. Ίσως με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση στην δικιά σου περίπτωση, έτσι είσαι και δεν νομίζω να θέλει να σε αλλάξει κανείς, αλλά το κάνεις μια και η κατάδυση είναι τρόπος ζωής για σένα όπως και για τα περισσότερα μέλη του φόρουμ. Είναι σημαντικός θεσμός ο φορέας του συλλόγου Θωμά και το φόρουμ του και θα πρέπει να στηριχτούν. Ελπίζω να θυμάσαι τις συζητήσεις στο Abyss για την ανάγκη δημιουργίας του. Τώρα φτιάχτηκε, είναι εδώ, ας τον στηρίξουμε λοιπόν και ας νοιώθουμε και καμιά φορά αδικημένοι. Για σένα Θωμά πάντως θα στεναχωρηθώ πολύ αν σταματήσεις να παίρνεις μέρος στο φόρουμ αυτό.
Τώρα για την κόντρα. Πιστεύω ότι ήρθε σε μια στιγμή που το φόρουμ έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, έχοντας υποχρεώσεις και στο Abyss και στο Huts. Σε μια φάση λοιπόν που τα μέλη του καινούργιου φόρουμ έψαχναν να βρουν την θέση τους στον χάρτη, έσκασε το θέμα το δικό σου σε σχέση με το Huts. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω πολύ καλά τις δυσκολίες που σου δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα στην μικρή κλειστή κοινωνία της Πρέβεζας (ελπίζω να μην βρίσκεσαι στα χνάρια του Κώστα Καρυωτάκη:angry: ) και γενικά το συναίσθημα ανημπόριας που σου δημιουργήθηκε βρισκόμενος σ΄ έναν χώρο, -και μ΄ αυτό εννοώ την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα-, που δεν είχες την δυνατότητα να υπερασπίσεις τον εαυτό σου όπως εσύ ήθελες και γι΄ αυτό το μετέφερες στο φόρουμ του συλλόγου ψάχνοντας να βρεις τα δίκια σου. Τώρα ο σύλλογος από την μεριά του το θεώρησε άσχημη κίνηση και δεν θέλησε να το στηρίξει. Για μένα το λάθος ήταν ότι δεν σβήστηκε το συγκεκριμένο ποστ, το οποίο και εσύ αλλά και κάποια μέλη του συλλόγου θέλησαν από την αρχή να σβηστεί και ποτέ δεν έγινε. Άσχημη συγκυρία, αυτό πιστεύω εγώ ότι ήταν το πρόβλημα. Τώρα αν μια συγκυρία τέτοια σε οδηγήσει στην αποχώρηση από το φόρουμ, είναι κάτι το οποίο πιστεύω δεν αξίζει τέτοιο τίμημα. Το χρειάζεσαι το φόρουμ Θωμά και το φόρουμ εσένα. Ρίξε λίγο τον τόνο, ας τον ρίξουν και τα παιδιά του ΔΣ σβήνοντας το επίμαχο(α) ποστ και βρείτε τα ρε παιδί μου. Δεν έχετε κάτι να μοιράσετε και τα ενδιαφέροντα σας είναι κοινά. Ελπίζω και εύχομαι να μην αποχωρήσεις θα ήταν άδικο και για τους φίλους που έχεις δημιουργήσει εδώ, αλλά και για τους παλιούς σου εχθρούς (πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ), πιο πολύ όμως για σένα μια και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι και όρεξη έχεις να προσφέρεις, και εσωτερική ενέργεια και άπλετο ενδιαφέρον. Πριν το κάνεις think it twice, please. Όλα τα άλλα, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, ας τα πούμε προσωπικά.

Υ.Γ.
Όταν κάποια στιγμή το ποστ αυτό δεν είναι πια επίκαιρο, ας σβηστεί ή ας μεταφερθεί (και τώρα αν θέλετε) στον ανάλογο χώρο, μια και δεν έχει να κάνει με το θέμα συζήτησης το οποίο είναι η κατασκευή καταδυτικών μιγμάτων. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κρατάμε τους χώρους συζήτησης καθαρούς από άσχετα σχόλια και άστοχες αναφορές. Ευχαριστώ.

ygrasias
16-07-07, 16:26
Δημητρη, σε ολα οσα γραφεις εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω που τα λες και τα προτεινεις.
Η σοβαροτητα της καταστασης.
Διαβασε μια συνομιλια μου με το Γιωργο στο msn να δεις μια παραμετρο και θα καταλαβεις.

12/7/2007 11:21:42 μμ Thomas GKAM
Γιωργο ακου κατι
12/7/2007 11:21:47 μμ Thomas GKAM
Ακους???
12/7/2007 11:21:57 μμ GKAM Thomas
nai
12/7/2007 11:22:16 μμ Thomas GKAM
Χτες το απογευμα μου εκανε ελεγχο το λιμεναρχειο
12/7/2007 11:22:25 μμ GKAM Thomas
wx, kai?
12/7/2007 11:23:07 μμ Thomas GKAM
Τωρα θα μου πεις ετουτο το μηνα ειναι η απαγορευση της γαριδας (γενναει τωρα) και ειναι ολη τη μερα μεσα. Αλλα.
12/7/2007 11:23:36 μμ Thomas GKAM
Μου ψαξανε και τα ντουλαπακια μπροστα στο σκαφος, που ποτε δεν μου τα εχουνε ψαξει
12/7/2007 11:24:14 μμ Thomas GKAM
Το λιμεναρχειο εν τω μεταξυ εχει ιντερνετ ξερεις και ειναι απο κει μεσα δυο ……. που βουτανε και παρακολουθουν
12/7/2007 11:24:28 μμ GKAM Thomas
kai se diavasane les?
12/7/2007 11:24:32 μμ GKAM Thomas
"ygrasias" ?
12/7/2007 11:24:40 μμ Thomas GKAM
Παλι πριν 7-8 μερες ειχα το ιδιο προβλημα
12/7/2007 11:24:52 μμ Thomas GKAM
Τωρα δεν ξερω τι γινετσαι
12/7/2007 11:25:04 μμ GKAM Thomas
to vlepo travigmeno re sy
12/7/2007 11:25:24 μμ Thomas GKAM
αλλα εδω στην Πρεβεζα συμπτωματικα εδω και λιγα χρονια ειχαμε εντονο προβλημα με δυναμιτες
12/7/2007 11:25:54 μμ Thomas GKAM
Και γω ετσι το βλεπω τραβηγμενο, αλλα μου εκανε εντυπωση το ψαξιμο μεσα στα ντουλαπια
12/7/2007 11:26:03 μμ Thomas GKAM
ποτε δεν το ειχανε ξανακανει
12/7/2007 11:26:14 μμ Thomas GKAM
Φυσικα δεν μου βρηκανε κατι
12/7/2007 11:26:18 μμ GKAΜ Thomas
tous milises?
12/7/2007 11:26:22 μμ Thomas GKAM
Γεια σας γεια σας
12/7/2007 11:26:38 μμ Thomas GKAM
Οχι ρε με τιποτε τι λες τωρα
12/7/2007 11:27:01 μμ Thomas GKAM
Θα βαλω ομως και θα μαθω σιγουρα, εχω………………….
12/7/2007 11:27:50 μμ Thomas GKAM
Αλλα τα κυκλωματα εδω Γιωργο ειναι τρομερα. Παντα ετσι ητανε
12/7/2007 11:27:53 μμ GKAM Thomas
ego leo oti einai asxeto panto
12/7/2007 11:27:55 μμ GKAM Thomas
pantos
12/7/2007 11:28:03 μμ Thomas GKAM
Θα δειξει
12/7/2007 11:28:24 μμ Thomas GKAM
Παντως πολυς κοσμος απο δω διαβαζει και τα τρια φορουμ ξερεις
12/7/2007 11:28:50 μμ Thomas GKAM
Και γω μην νομιζεις μεσα στα κυκλωματα αυτα ημουν πριν 7-8 χρονια
12/7/2007 11:29:12 μμ GKAM Thomas
les na diavazei polys kosmos?
12/7/2007 11:29:15 μμ GKAM Thomas
giati den milane
12/7/2007 11:29:19 μμ Thomas GKAM
Παρα πολυς
12/7/2007 11:29:22 μμ Thomas GKAM
Ακου
12/7/2007 11:29:32 μμ Thomas GKAM
Εδω ειναι ενας συλλογος…………….
12/7/2007 11:29:40 μμ Thomas GKAM
……………………….
12/7/2007 11:29:57 μμ Thomas GKAM
Σαν αυτον που ειναι και ο Δημητρης
12/7/2007 11:30:38 μμ Thomas GKAM
Αυτοι ειναι ολοι νεοι και ……………………………….
12/7/2007 11:31:38 μμ Thomas GKAM
Αυτοι Γιωργο ειναι ολοι…… και ειναι ολοι ρουφιανοι στο λιμεναρχειο
12/7/2007 11:31:43 μμ Thomas GKAM
Και ξερεις γιατι???
12/7/2007 11:32:13 μμ GKAM Thomas
gia pes
12/7/2007 11:32:18 μμ Thomas GKAM
Γιατι μεχρι πριν βγει ο νομος ηταν οι μονοι που περναν αδειες για καταδυσεις απο το λιμεναρχειο
12/7/2007 11:32:22 μμ Thomas GKAM
Καταλαβες???
12/7/2007 11:32:35 μμ GKAM Thomas
yes
12/7/2007 11:32:54 μμ Thomas GKAM
Να παω εγω να παρω αδεια???? Τρελος εισαι
12/7/2007 11:33:49 μμ Thomas GKAM
Τελος παντων ειναι πολλα και διαφορα, γιαυτο και ζηταω επιμονα να σβησουν εκεινη τη μαλακια και γιαυτο τσακωθηκα και με το……. και τους αλλους και το εβαλα σαν καταγγελια
12/7/2007 11:33:53 μμ Thomas GKAM
γιατι με καιει
12/7/2007 11:34:00 μμ Thomas GKAM
Με καταλαβαινεις???

Εσβησα ορισμενα γιατι δεν πρεπει να φανουν.

Αλλη παραμετρος.
Οταν ηλθαν εδω τα παιδια και βουτηξαμε στο ναυαγιο, γυρισαμε και πηγαμε στο σπιτι να φαμε στις 4 η ωρα το μεσσημερι (ειχαμε αργησει).
Οταν φτασαμε κατω απο το σπιτι, ειδα το φροντιστηριο του αδελφου μου ανοιχτο. Εβαλα τα παιδια μεσα και τους συστησα στον αδελφο μου (ο οποιος ειναι ενας εξαιρετικος κυριος).
Ανεβαινοντας για τον τεταρτο που ειμαι εγω, περασα απο το διαμερισμα της μανας μου, αλλα δεν πηγα τα παιδια μεσα λογω του οτι ειπα οτι θα κοιμαται και να μην την ξυπνησω.
Την αλλη μερα τωρα.
Μου λεει η μανα μου (αφου εμαθε για τα παιδια), <ποιοι ηταν αυτοι Μακη????>, <κατι παιδια μανα ηρθανε απο Αθηνα και πηγαμε για μια καταδυση σε ενα ναυαγιο>.
Και αφου της σηκωθηκε η τριχα καγκελο, μου λεει.
- Δεν πιστευω Μακη να ψαχνουν για τιποτα αρχαια και να σε μπλεξουν σε καμια ιστορια και ξεφτυλιστουμε???
Η μανα μου τωρα Δημητρη, ποιος????? Η μανα μου.
Η συμπτωση ητανε οτι ηταν και ο αδελφος μου εκει (του οποιου, εχω δωσει λιγο απο το κρασακι που μου εφερε την αλλη φορα ο Γιωργος, μαζι με καποια περιοδικα thalassa δικα μου, να διαβασει να δει τι ειναι ο Γιωργος και πραγματικα εντυπωσιαστηκε) και μπορεσαμε και την πεισαμε οτι δεν πηγαμε για αρχαιολογηκους σκοπους.
Της εδωσα και ειδε και το βιντεο και ενθουσιαστηκε.

Αλλη παραμετρος.
Ο Κωστας ο Μυλωνακης, που ειναι μοντερατορας στο Αβυςς και ειναι εξαιρετικο παιδι (ασχετο το ενα με το αλλο), οταν ημουν εκει, μου εστειλε χαιρετισμους απο εναν παλιο μου φιλο (λεει).
Ποιος ητανε αυτος ο "παλιος φιλος"???
Ενας παλιος λιμεναρχης στην Πρεβεζα, ο οποιος εχει βγει στη συνταξη (νεος ειναι λιγο πιο μεγαλος απο μας), και κατα καποιον τροπο, εγινε φιλος στην Αθηνα με τον Κωστα.
Αυτος ο ανθρωπος ητανε απο τους καλυτερους και δικαιοτερους λιμεναρχες που περασανε απο την Πρεβεζα. Ανθρωπος με υπηρεσια στα ΟΥΚ και και και...... Ανθρωπος ναυτικος με τρομερη ναυτοσυνη.
Με εκτιμουσε και ειπε στον Κωστα τα καλυτερα λογια για μενα.
Συν τοις αλλοις Δημητρη εδω στην Πρεβεζα, ειχε δωσει αγωνα για την καταπολεμηση των δυναμιτακιδων και των κλεφτων.
Ποιος μπορει να τον πεισει αυτον Δημητρη (αν διαβασει αυτη την μαλακια), οτι ενας απο αυτους που κυνηγουσε τοτε, δεν ηταν και ο κοντινος του ανθρωπος????
Ποια ειναι η θεση μου τωρα εμενα φιλε???

Δεν μπορουν φιλε να καταλαβουνε εδω τα παιδια του συλλογου, οτι εδω στην επαρχια, οταν εισαι "βουτηχτης", πρεπει οταν βγαινεις απο το σκαφος απο μια καταδυση, να εχεις προαγορασει μερικους ροφιους και να τους εχεις στο καλαθι. Γιατι????
Αμα βουτας και δεν πας για ψαρεμα, για κατι αλλο πας, και αυτο το αλλο, η αρχαια ειναι, η δυναμιτες, η πας κατω απο τα κλουβια και κλεβεις τα ψαρια.
Λυπαμαι που τα γραφω αυτα τα πραγματα αλλα καποιοι πρεπει να ξυπνησουν και να καταλαβουν τελος παντων.
Και οχι να μας εγγυαται η Φυσαλια για τα παιδια μας. Τη φυσαλια περιμενα τωρα εγω να προστατεψει τα παιδια μου.
Αυτη ειναι η κατασταση εδω στην επαρχια και μαλιστα στην πολη μου, που ουτε υπηρχε ποτε, ουτε υπαρχει ενα καταδυτ κεντρο, ουτως ωστε να καταλαβει ο πολυς ο κοσμος οτι η καταδυση ειναι και αλλα πραματα εκτος απο ψαρεμα, αρχαια, μαζεμα ψαριων απο δυναμιτες και κλεψημο απο τα κλουβια. Οταν βγαινεις απο τη θαλασσα πρεπει να επιδεικνυεις τα ψαροντουφεκα για να πεισης, και δεν ξερει ο κοσμος οτι το ψαρεμα απαγορευεται, σε οσο κοσμο το λες μενει με το στομα ανοιχτο, καταπληκτος.

Αυτος ειναι ο λογος Δημητρη που εγω εχω αγανακτησει με την ιστορια αυτη.
Φοβουμενος τα επακολουθα εκανα την δημοσιευση εδω και για κανεναν αλλο λογο. Δεν ταθελε ο κωλος μου δηλαδη.

Αλλα σε καθε περιπτωση Δημητρη, αν υποθεσουμε οτι η αληθεια ειναι παντα καπου στη μεση (οπως διατυμπανιζει και η Μαρια, η οποια Μαρια, αφου εχει μαθει ολον αυτον τον καιρο ακομη και τα εσωψυχα μου, βγαινει τωρα και μας κατακεραυνωνει).
Εγω εκανα μια πατατα, που δημοσιευσα εκεινο το θεμα (που διαφωνω μεν αλλα......ας πουμε), και αυτοι καναν αλλη μια που δεν τη σβησανε απο την αρχη και να γινει τετοιο θεμα που κανεναν μας δεν συμφερει.
Η διαφορα τωρα στις δυο αυτες πατατες ξερεις πια ειναι????
Οτι εγω την δικια μου δεν μπορουσα να τη διαχειριστω (λογω κλειδωματος), ενω αυτοι τη δικη τους μπορουσαν να την διαχειριστουν ολον αυτο τον καιρο, αλλα αδρανησαν.

Εσυ τωρα τι λες, με χαρα εκατσα και εσβησα ολα εκεινα τα ποστ???
Εγω μονο ξερω φιλε ποσο κοπο εκανα για να τα φτιαξω (μερικα απο αυτα) και το τελευταιο που ηθελα ηταν να εχουν αυτη την τυχη που ειχαν.
Αλλα οπως εγραψα και παραπανω και πιθανως να εκτεθηκα και σε κοσμο και σε καταστασεις, υπαρχουν πραματα φιλε Δημητρη που ειναι πιο σοβαρα, και απο τα ποστ και απο το φορουμ και απο το συλλογο, ακομη και απο τα ιδια μου τα παιδια.
Τι λες και συ???

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
16-07-07, 16:54
εγω λεω να σβησετε οτι ειναι να σβησετε, να ηρεμησεις και εσυ Θωμα...να ηρεμησουν ολοι , γιατι ολοι αγαπαμε τη θαλασσα και αυτο θα επρεπε να μας ενωνει και οχι να μας χωριζει. Ειμαστε πολυ λιγοι ρε γαμωτο...

Και το λεω εγω αυτο που πολυ προσφατα τραβαγα (λεκτικα) τα μαλλια της μαριας χωρις πολυ σοβαρο λογο...

Για αυτο αφηστε κατα μερος τις συνεδριασεις για διαγραφες και αποχωρησεις κλπ κλπ....

Κυριοι και κυριες ο Υμηττος καιγεται....ολα τα αλλα ειναι επουσιωδη.

ygrasias
16-07-07, 16:59
Και το λεω εγω αυτο που πολυ προσφατα τραβαγα (λεκτικα) τα μαλλια της μαριας χωρις πολυ σοβαρο λογο...

Της τα βγαλες τουλαχιστον???? :evil:
Αμα δεν της τα βγαλες εισαι αχρηστος!!! :angyr: :D

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
16-07-07, 17:03
θωμααααα, της μαριας δε τα εβγαλα αλλα θα βγαλω το δικο σου το αυτι....:)

ακου το nessun dorma να αγιασει η ψυχη σου....

Nikos
16-07-07, 17:14
εκτός θέματος

Ρώτησε κανείς τον Γιώργο αν συμφωνεί με την μεταφορά της ’’προσωπικής’’ του κουβέντας…

να δω πως θα μαζευτεί και αυτό το θέμα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
16-07-07, 17:19
νικο το ποστ σου ειναι στα πλαισια του κατευνασμου?

Γιατι εγω δεν το βλεπω ετσι....

και αν εχει καποιος προβλημα , που δεν θα εχει γιατι δε λεει και τιποτα... αυτος ειναι ο γιωργος και οχι εσυ....

οποτε προς τι η παρεμβαση σου?

Παιδια , ειμαστε πολυ λιγοι λεμε, μαζευτειτε γαμω την ελληνικη φαγωμαρα μας...

ΥΓ σιγα το μεγαλο θεμα ....
ΥΓ2 Νικο ΔΕΝ σου τη λεω , απλα προσπαθω να ριξω λιγο τους τονους γυρω απο ενα ανυπαρκτο ουσιαστικα θεμα

Nikos
16-07-07, 17:43
Γιώργο δεν τα έχω με κανέναν, δεν θέλω, και δεν θα πάρω θέση σε τέτοια θέματα.

Ρωτάω μόνο για το τυπικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
16-07-07, 18:01
ώραια! ειμαστε 2 λοιπον....
αστο λοιπον να παει , αστο...

Και πλιζ παρτε ολα αυτα τα ποστ απο δω και αφηστε την αναμιξη μιγματων στην ησυχια της....

Dimitris Galon
16-07-07, 18:07
Τι λες και συ???

Tι να πω Θωμά; Τίποτα δεν λέω, εύχομαι μόνο να σβηστούν τα επίμαχα μηνύματα, το ΔΣ του συλλόγου κι΄ εσύ να δώσετε τόπο στην οργή, εσύ να ξαναβάλεις τα σβησμένα σου μηνύματα εκεί που ήταν, να ηρεμήσετε και να ηρεμήσουμε όλοι. Δεν θέλω να πάρω μέρος και να το συνεχίσω Θωμά, όλα τα υπόλοιπα, όπως προείπα, ας τα συζητήσουμε σε προσωπικό επίπεδο. Ας τελειώνουμε με τα ιντερνετοπαράθυρα, ελπίζω να συμφωνούμε όλοι σ΄ αυτό.

Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
16-07-07, 18:10
Τελειωσα και περιμενω αποφαση.
Αν αποφασισετε να σβησετε εκεινο το θεμα, σβηστε και ολο αυτο το θεμα το περι δημοκρατιας (αν θελετε φυσικα), δεν εχω κανενα προβλημα. Οτι θελετε κανετε.
Διαγραψτε μετα και το nickname μου, παρακαλω.

Αγαπητέ Θωμά, το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε τα εξής:

1. Να διαγραφεί το επίμαχο (κλειδωμένο) θέμα

2. Να κάνει δεκτή την αίτηση διαγραφής σου από το forum,
αφού ήδη έχεις διαγράψει και όλα σχεδόν τα μηνύματά σου.

Το nickmame ygrasias δεν θα διαγραφεί για τεχνικούς λόγους.

Το παρόν θέμα (Περί Δημοκρατίας) επίσης δε θα διαγραφεί, γιατί σεβόμαστε όλα τα μέλη που τοποθετήθηκαν στο θέμα και κυρίως γιατί πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για τη διαγραφή μηνυμάτων, πόσο μάλλον ολόκληρων θεμάτων.

Ελπίζουμε, στο μέλλον να σκεφτόμαστε όλοι δυο φορές πριν γράψουμε ένα μήνυμα που μπορεί να προκαλέσει παρόμοιες εντάσεις και να προσπαθούμε να διατηρήσουμε το όμορφο και δημιουργικό κλίμα της κοινότητας.

Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα εδώ μέσα. Το μόνο που έχουμε είναι να μοιραστούμε γνώσεις, όμορφες καταδυτικές εμπειρίες και την αγάπη μας για το υγρό στοιχείο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου 'ΤΗΘΥΣ'