Επιστροφή στο Forum : Φλέβες
Μπορείς κάποιος φίλος (η φίλη βεβαίως - βεβαίως) να δώσει περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες - οδηγίες για βουτιά στις Φλέβες;
Ευχαριστώ...
Γιώργο φοβάμαι ότι η κατάδυση στις Φλέβες απαγορεύεται.
θεωρείται πεδίο ασκήσεων του ναυτικού.....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
06-07-07, 10:18
Καλημερα Γιωργο,
Οι φλεβες θεωρουνται στρατιωτικη περιοχη και αρα απαγορευμενη για βουτιες. Ειναι βεβαια γνωστο οτι πολλοι καταδυονται σε αυτην την περιοχη....
Επειδη η καταδυση εχει απελευθερωθει θα προτεινα να καταδυθεις σε οποιαδηποτε αλλη περιοχη απο αυτην....
:( Μαρία και Γιώργο ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς ...
έχετε δει κάπου επίσημα ότι είναι απαγορευμένη περιοχή για καταδύσεις;
πως το λέγαν το καταδυτικό που μας πήγαινε εκεί για βουτίτσες...;
Παιδια καλησπερα,οι φλεβες ανοικουν στο πολεμικο ναυτικο ειναι επισημα απογορευμενη περιοχη,συγκεκριμενα κανουν ασκησεις οι μοναδες υποβρυχιων καταστροφων.Για οσους εχουν κανει καταδυση εκει σιγουρα θα εχουν δει οτι ο βυθος ειναι γεματο απο καλυκες,βεβαια σαν μερος ειναι παρα πολυ ομορφο ιδιος απο την μερια της σπηλιας.παλια ειχε και ισως και την μοναδικη φωκια του σαρωνικου εκει,δεν γνωριζω βεβαια αν υπαρχει ακομη.Παντως παιδια απογερευεται επισημα και δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωση που σε πιασουν εκει.Μονο ενα καταδυτικο παει εκει του Πατερακη με αδεια και μερες που δεν κανουν ασκησεις εκει :)
........
Μονο ενα καταδυτικο παει εκει του Πατερακη με αδεια και μερες που δεν κανουν ασκησεις εκει :)
Δεν ξέρω τίποτα σχετικό με άδειες, αλλά ξέρω καλά ότι δεν πάει μόνο ο Πατεράκης στις Φλέβες ... ;)
scubagreek
30-09-08, 22:41
Σωστός Γιώργο! Και με το MEDITERRANEAN έχω πάει, και με το Πατεράκη τον Ιούνιο και με το νέο SACCODIVING και παλιότερα με σκάφος φίλου επίσης... οπότε, το περί στρατιωτικού έχει ατονήσει νομίζω. Μόνο σε μένα δεν έτυχε καμιά στραβή?:confused:
Andreas Triantopoulos
01-10-08, 10:56
Μπορείς κάποιος φίλος (η φίλη βεβαίως - βεβαίως) να δώσει περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες - οδηγίες για βουτιά στις Φλέβες;
Ευχαριστώ...
Φίλε Δημήτρη, οι Φλέβες αποτελούν τον απόλυτο καταδυτικό τόπο της Αττικής... τα έχει όλα, ναυάγιο, βαθιές, σπηλιά, τους φανταστικούς δίδυμούς πύργους και πολύ, πολύ ζωή. Μπορείς να περάσεις τα επόμενα 10 χρόνια μόν να βουτάς εκεί...Το θέμα είναι να σε πάει κάποιος που ξέρει που είναι όλα αυτά;)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.