Επιστροφή στο Forum : Δημοσκόπηση Τεχνικής Κατάδυσης
Andreas Triantopoulos
22-05-08, 15:03
Είστε ήδη τεχνικός δύτης, θα θέλατε να γίνεται ή μακρία από μένα οι διπλές?
Οι περισσότερες καταδύσεις που κάνω και με ενδιαφέρει να κάνω είναι καταδύσεις χωρίς στάσεις αποσυμπίεσης.
Παρ' όλα αυτά, για τις περιπτώσεις που χρειάζεται να κάνω κάποια μεγάλη παραμονή ή και κάποια βαθιά κατάδυση, έχω την αντίστοιχη technical εκπαίδευση
:confused:
Θα ήθελα να γνωριζω καταδύσεις με στάσεις αποσυμπίεσης με οξηγονομένα μήγματα αερίου για πάνω από ΕΑΝ50 χωρίς να τις έχω ανάγκη μέχρι τώρα :o
Κάθε γνώση που αποκτάτε ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείται .... σε καλό βγαίνει!!!!:thumbup:
:geia:
Ναι στην τεχνική κατάδυση
Ανδρέα πάμε μια κόντρα ποιος θα έχει λιγότερες φιάλες στο Abyss;
Ποιός κουβαλάει λιγότερο βάρος;
Ποιός κάνει μικρότερη αποσυμπίεση;
Ποιός έχει πάντα το καλύτερο μίγμα μαζί του;
Ποιός έχει τη μικρότερη κατανάλωση;
Έσκισα ακόμα και το Στράτο. 51μ. 20' bottom time μόνο 12 λεπτά αποσυμπίεση και κατανάλωση 28 λίτρα Οξυγόνο δηλαδή 14 μπαράκια από μια 2λίτρη!!!
Τι είναι;;;;;
REBREATHER REBREATHER REBREATHER REBREATHER REBREATHER:D:D:D REBREATHER REBREATHER REBREATHER:D:D:D:D:D
REBREATHER REBREATHER:D:D:D:D:D:D
REBREATHER !!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Το σκέπτομαι... μπορεί κάποια στιγμή και για κάποια συγκεκριμένα πράγματα που με ενδιαφέρουν...
Γμτ ειναι ωραια εκει κατω...
:o:o:o
ειμαι Ν. Τmx
Τι είναι;;;;;
REBREATHER REBREATHER REBREATHER REBREATHER REBREATHER:D:D:D REBREATHER REBREATHER REBREATHER:D:D:D:D:D
+1 και δεν κοιταξα ποτε πισω:cool:
ccr trimix
Οι περισσότερες καταδύσεις που κάνω δεν χρειάζονται στάσεις εκτός απο προληπτικές.
Αν κάποτε όμως βρεθεί η κατάλληλη παρέα για κανένα Ζηνοβία ή στον Αγ. Γεώργιο (Λατσί) ή στην Αυδήμου τότε γιατί να μήν παρατείνω την κατάδυση μου και να κάνω και την απαραίτητη αποσυμπίεση.
Για Trimix το σκεφτόμουνα αλλά δεν ξέρω/άκουσα ενδιαφέρων τόπους για κατάδυση σε βάθος που να δικαιολογή Trimix.
Είστε ήδη τεχνικός δύτης ...
Προς το παρόν είμαι μονον Καλλι - τεχνικός δύτης (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ...) :)
Andreas Triantopoulos
23-05-08, 10:23
Έσκισα ακόμα και το Στράτο. 51μ. 20' bottom time μόνο 12 λεπτά αποσυμπίεση και κατανάλωση 28 λίτρα Οξυγόνο δηλαδή 14 μπαράκια από μια 2λίτρη!!!
Τι είναι;;;;;
Σκέψου να βάλεις και rebreather στο Στράτο! :thumbup::thumbup::thumbup:
Andreas Triantopoulos
23-05-08, 10:27
.
Για Trimix το σκεφτόμουνα αλλά δεν ξέρω/άκουσα ενδιαφέρων τόπους για κατάδυση σε βάθος που να δικαιολογή Trimix.
Monrossa, Britannic....:evil:
Andreas Triantopoulos
23-05-08, 10:28
Τι είναι;;;;;
Να δούμε πότε θα μου μάθεις και μένα.....
Να δούμε πότε θα μου μάθεις και μένα.....
Λοιπόν θα έχει πλάκα! Στις 7-8 Ιουνίου εσύ με τις διπλές και τα απ΄όλα σου (Χριστουγεννιάτικο δεντράκι) και εγώ με το rebreatheraki :cheesy:
Andreas Triantopoulos
23-05-08, 14:00
Λοιπόν θα έχει πλάκα! Στις 7-8 Ιουνίου εσύ με τις διπλές και τα απ΄όλα σου (Χριστουγεννιάτικο δεντράκι) και εγώ με το rebreatheraki :cheesy:
E όχι και χριστουγεννιάτικο δέντρο.... περιπτεράκι θα είμαι..συνοικιακό!:rolleyes::cheesy ::madwife:
Andreas Triantopoulos
06-06-08, 14:27
Λοιπόν πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά… για να κάνουμε μία ανάλυση:
Πολύ “tekie” το ΤΗΘΥΣ… το 51,35% είναι τεχνικοί δύτες και 40,55% θέλει να γίνει!
Μόνο 8,11% δεν θέλει!!!:fioufiou:
και 18% trimixαδες!!!!:thumbup:
Μμμμ, a business opportunity!;)
Σώτος Χριστοδούλου
06-06-08, 14:56
Λοιπόν πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά… για να κάνουμε μία ανάλυση:
Πολύ “tekie” το ΤΗΘΥΣ… το 51,35% είναι τεχνικοί δύτες και 40,55% θέλει να γίνει!
Μόνο 8,11% δεν θέλει!!!:fioufiou:
και 18% trimixαδες!!!!:thumbup:
Μμμμ, a business opportunity!;)
μένει να γίνει μια έρευνα γιατο αν το δείγμα των ατόμων που έχουν απαντήσει σε αυτή τη δημοσκόπηση είναι αντιρποσωπευτικό του ευρύτερου πληθυσμού δυτών στην Ελλάδα. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό τότε υπάρχει μια καθαρή τάση και ένας επαγγελματικός ορίζοντας που ανοίγει για τους επαγγελματίες του χώρου εκπαίδευσης. Μένει επίσης να ερωτηθούν αυτοί που θέλουν αλλά δεν αρχίζουν γιατί δεν το κάνουν και κάτω από ποιές προυποθέσεις θα έπαιρναν την απόφαση. Διότι η διαφορά του θέλω από το μπορώ είναι καμιά φορά καθοριστική... :D
Andreas Triantopoulos
06-06-08, 16:17
μένει να γίνει μια έρευνα γιατο αν το δείγμα των ατόμων που έχουν απαντήσει σε αυτή τη δημοσκόπηση είναι αντιρποσωπευτικό του ευρύτερου πληθυσμού δυτών στην Ελλάδα. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό τότε υπάρχει μια καθαρή τάση και ένας επαγγελματικός ορίζοντας που ανοίγει για τους επαγγελματίες του χώρου εκπαίδευσης. Μένει επίσης να ερωτηθούν αυτοί που θέλουν αλλά δεν αρχίζουν γιατί δεν το κάνουν και κάτω από ποιές προυποθέσεις θα έπαιρναν την απόφαση. Διότι η διαφορά του θέλω από το μπορώ είναι καμιά φορά καθοριστική... :D
Σώτο μου αστιευόμουν... φυσικά και δεν είναι το δείγμα αντιπροσωπευτικό... στο abyss ίσως!:geia:
Σώτος Χριστοδούλου
06-06-08, 16:24
Σώτο μου αστιευόμουν... φυσικά και δεν είναι το δείγμα αντιπροσωπευτικό... στο abyss ίσως!:geia:
:D:thumbup:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.