Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Θρασος κοινωνικα και νομικα αποδεκτο !!!

MICHALIS
02-07-08, 10:44
Το μεσημερι της Τριτης 1 Ιουλιου , γυρνωντας απο το μαγαζι μου , περασα απο τον κεντρικοτερο και εμπορικοτερο δρομο της Θεσσαλονικης , την οδο Τσιμισκη . Σε καποιο σημειο , σταματω να κοιταξω την βιτρινα συναδελφου μυο (αυτος εχει λιανικη ) και να θαυμασω το γουστο με το οποιο εδω και χρονια την διακοσμει και τις ομορφες ποικιλιες ειδων και σχεδιων που παντοτε επιλεγει . ΟΚ , τελος οι καραμελες τωρα :mad::angyr: .
Παραθετω φωτο απο την βιτρινα του , τραβηγμενη την Τριτη 1 Ιουλιου 2008 Μετα Χριστου . Θαυμαστε και παρακαλω πεστε μου γιατι να μην .....

Physalia
02-07-08, 10:47
Εγώ θα σκεφτόμουν ότι δεν ξέρει....
Και θα προσπαθούσα να του εξηγήσω.

:confused:

Έχασα (τον χρόνο μου);

MICHALIS
02-07-08, 10:54
Απολυτα Μαρια και συγγνωμη για την απαντηση μου . Ο τυπος ειναι σχεδον 50 ετων μεσα σε ολα . Η αγνοια ειναι μια απλη υπεκφυγη , αλλα σεβομαι την αποψη σου και θα του μιλησω .

darisg
02-07-08, 11:12
Εγώ...... θα ειδοποιούσα το Λιμεναρχείο ...............:fioufiou::fioufiou::fioufiou: :mad:

MICHALIS
02-07-08, 11:45
Εγω τους ειδοποιησα και μου ειπαν αν ειδοποιησω την αστυνομια .
Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι συνεργατης και δεν μπορω να κανω την καταγγελια μονος μου χρησιμοποιωντας το ονομα μου . Το Λιμενικο αρνηθηκε να του κανει συσταση λογω του οτι δεν βρισκεται σε περιοχη της δικαιοδοσιας του (αιγιαλο-θαλασσα) .

dimitri
02-07-08, 12:01
Συγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω :confused:

Το λιμενικό τι σύσταση να του κάνει? απαγορεύεται να έχει μπουκάλα και ψαροντούφεκο για διακοσμητικά σε βιτρίνα κταστήματος ρούχων?

Συγνώμη αν είναι αλλού το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να δω κάτι άλλο από την φωτογραφία

MICHALIS
02-07-08, 12:03
Η συσταση θα ειναι καμπανα αμα σου τα πιασουν μαζι μεσα στο σκαφος , στο αυτοκινητο κλπ . Γιατι να εχει το δικαιωμα να δινει το παραδειγμα στον κοσμο ? Ισως να μην το ξερεις Δημητρη , αλλα εχω σοβαρο προβλημα με τους ανανδρους ψαρομπουκαλους και ανοικτο πολεμο .

dimitri
02-07-08, 12:12
Μιχάλη, το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τους μπουκαλάδες. Αν θέλουν ας κατέβουν με απνοια αλλά όχι με μπουκάλα.

Τώρα αυτό που λές για την μεταφορά τους με αυτοκίνητο δεν το ξέρω, μόνο για το σκάφος ήξερα. (μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο για το αυτοκίνητο)

Πέρα από αυτά, το ότι δίνει λάθος ιδέες είναι καταδικαστέο αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι (νομικά) για αυτό. Συζήτηση ναι, αλλά παραπέρα...

Μην ξεχνάμε τις πρόσφατες καμπάνιες της beneton με τα ασπρά και μαύρα άλογα και τα υπόλοιπα και τον σάλο που έγινε. Μπορεί να περνούσαν "άλλες" ιδέες, αλλά κανένας δεν μπορούσε να τους κάνει τίποτα.

MICHALIS
02-07-08, 12:17
Πέρα από αυτά, το ότι δίνει λάθος ιδέες είναι καταδικαστέο αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι (νομικά) για αυτό. Συζήτηση ναι, αλλά παραπέρα...

Εγω ζητησα να του γινει συσταση για την εκθεση . Αν καταλαβω (που θα το μαθω να ξερεις) οτι ειναι δικα του και τα χειριζεται συνδυασμενα για ψαρεμα , τοτε δεν εχω κανεναν λογο να ενοχλω τους εκπροσωπους του νομου .

fivos
02-07-08, 12:29
Εγω τους ειδοποιησα και μου ειπαν αν ειδοποιησω την αστυνομια .
Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι συνεργατης και δεν μπορω να κανω την καταγγελια μονος μου χρησιμοποιωντας το ονομα μου . Το Λιμενικο αρνηθηκε να του κανει συσταση λογω του οτι δεν βρισκεται σε περιοχη της δικαιοδοσιας του (αιγιαλο-θαλασσα) .

Μιχάλη δε νομίζω πως θα βγάλεις εύκολα άκρη, ούτε με την αστυνομία.
Ακόμη κι αν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης είναι ψαρομπούκαλος (που δε το γνωρίζω) δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι δεν μπορείς να διακοσμήσεις τη βιτρίνα σου με μια μπουκάλα και ένα ψαροντούφεκο δίπλα-δίπλα.
Για τον απλό περαστικό και τα δύο είναι αντικείμενα που θυμίζουν καλοκαίρι και διαφημίζουν την καλοκαιρινή σαιζόν και τίποτα παραπάνω.

Ποιο θα είναι δηλ. το σκεπτικό σου για αναφορά στην αστυνομία?
Ότι τα αντικείμενα αυτά, συνδυαζόμενα, εξωθούν τον περαστικό σε παράνομες πράξεις?

Το πιο λογικό είναι αυτό που είπε εξ' αρχής η Μαρία: Να πας να του μιλήσεις.
...και δεν είναι ανάγκη να τον ρίξεις στο φιλότιμο :evil:
αν ξέρεις ότι ψαρέυει παράνομα, ρίξτου την ιδέα ότι είναι επικίνδυνο να το δείχνει δημόσια ;)

Το αποτέλεσμα μετράει...
και το ζητούμενο σ΄αυτή την περίπτωση δεν είναι να τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης αλλά να μη φαίνονται μαζί η μπουκάλα και το ψαροντούφεκο και δημιουργούν λάθος εντυπώσεις :)

ΥΓ: Βλέπω με πρόλαβε ο Dimitri

MICHALIS
02-07-08, 12:58
Πες μου αληθεια Φοιβο , το πιστευεις και μου το λες αυτο ? Δεν ξερει αυτος τι κανει ? Δεν καταλαβαινει τι υποδηλωνει αυτο που κανει ? Να παω και να του πω : Κυριε ........ , κθερετε αυτο ειναι κακο πραγμα και θα σας πουμε κακο παιδι , γι αυτο παρτε το απο εδω " Ξερεις τι κραξιμο και δουλεμα θα φαω στην εκθεση τον Σεπτεμβριο ? Το οτι δεν μπορουμε να πολυαποδειξουμε πραγματα δεν σημαινει οτι ειμαστε εγκεφαλικα νεκροι . Ολοι αυτοι οι "μαγκες " εχουν τα σκαφη τους (γεροι να ειναι και να τα χαιρονται) και ψαρευουν μπουκαλατοι . Κι αν δεν ψαρευουν αυτοι , ψαρευουν οι φιλοι τους απο τα σκαφη τους .
Δεν θελω να σε στεναχωρησω , αλλα δεν ειναι αυτος ο τροπος . Ολη η γειτονεια στο μαγαζι μου με ειρωνευεται εδω και τρεις εβδομαδες , διοτι ενας ψαρομπουκαλος της γειτονιας (υπερηφανος , πρωτος μαγκας και πρωτο παλληκαρι) με παρακαλεσε να του βρω θερμοσιφωνα για να ψαρευει βαθεια . Του μιλησα , πραγματικα πολυ ομορφα , ψυχραιμα και ειλικρινα πολυ φιλικα . Φυσικα του αρνηθηκα καθε βοηθεια . Απο την επομενη μερα , σχεδον ολη η γειτονια με ειρωνευεται (φερε μας κανενα ψαρι , νοστιμες οι φωτογραφιες κλπ) και απεκτησα παρατσουκλια (ο Οικολογος-προσβολη κατ'εμε , ο φλωρος , κλπ) . Λοιπον οταν φτανεις σε σημειο να επηρεαζεται η καθημερινοτητα σου , εστω και απο ανεγκεφαλους λοιμαρηδες , πες μου τι λυσεις βρισκεις ?
Οχι φιλε (ελπιζω να μπορω να σε αποκαλω ετσι ) , δεν εχω πια υπομονη . Δεν ειμαι πια ο Χριστουλης να γυρναω το αλλο μαγουλο , μελανιασαν και τα δυο απο την αδικια . ουτε βεβαια θα γινω ο μασκοφορος εκδικητης (η καριερα μου ως τετοιος θα ληξει συντομοτατα !!) . Δεν μπορω ομως να ανεχτω αυτην την νοοτροπια . Οχι φιλε , δεν τους αφηνω γιατι οι υφαλοι αδειαζουν . Οι ψαρομπουκαλοι που μας διαβαζουν εδω (και ειναι αρκετοι πιστεψε με) γελαν ειρωνικα . ΟΚ , δεν υπαρχει Θεος να τους τιμωρησει (και δεν ευχομαι να παθει κανενας κακο) . Ουτε εγω ειμαι ο τιμωρος . Κατι πρεπει να γινει ομως .

MICHALIS
02-07-08, 13:05
Αφου ησυχασα λιγακι , μιλησα με τον ανθρωπο , δηλωσε απολυτη αγνοια και ζητησε συγγνωμη .
Μαρια :madwife:μεν ακουσον δε

Physalia
02-07-08, 13:31
Μπράβο Μιχάλη!

:thumbup:

(τις περισσότερες φορές τα "προβλήματα" είναι πολύ πιο ασήμαντα από ότι αρχικά νομίζουμε ;))

neokles
02-07-08, 14:48
Μπράβο Μιχάλη!

:thumbup:

(τις περισσότερες φορές τα "προβλήματα" είναι πολύ πιο ασήμαντα από ότι αρχικά νομίζουμε ;))

Βρε παιδιά... πολυ συγκαταβατική δεν είναι τελευταία η Μαρία;

Πιστεύω ότι
είτε κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το account της
είτε την απήγαγαν εξωγήινοι και παρήγαγαν ένα πιο ήρεμο κλόνο
είτε μεγάλωσε και ηρέμησε

Λέτε;;; :rofl::geia:

Physalia
02-07-08, 14:51
Βρε παιδιά... πολυ συγκαταβατική δεν είναι τελευταία η Μαρία;

Πιστεύω ότι
είτε κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το account της
είτε την απήγαγαν εξωγήινοι και παρήγαγαν ένα πιο ήρεμο κλόνο
είτε μεγάλωσε και ηρέμησε

Λέτε;;; :rofl::geia:

ET go home

darisg
02-07-08, 14:58
Εγώ...... θα ειδοποιούσα το Λιμεναρχείο ...............:fioufiou::fioufiou::fioufiou: :mad:

χμμμ......(ψιτ.....χιούμορ).......:f ioufiou::fioufiou:

GKanel
02-07-08, 14:59
ET go home

Μια χαρά μου φαίνεται (μάλλον δεν είχε πιει καφέ ακόμα ή ήταν αγουροξυπνημένη) :D

seafarer
02-07-08, 19:07
Ρε μιχαλη, τι να κανει το λιμενικο ρε αγορι μου?
Δεν ειναι μεσα στη δικαιοδοσια του.
Ουτε η αστυνομια θα ασχοληθει.
Πανε ρε μιχαλη απο εκει και εξηγησε του οτι πρεπει να τα βγαλει.
Εξηγησε του οτι προκαλει το κοινο αισθημα - οτι εχουν αλλαξει οι εποχες - οτι θα γινει περιγελος - και αλλα διαφορα.
Με καλο τροπο και ευγενικα και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβει (οι εμποροι διακρινονται για την ευφυια τους).
Δεν γνωριζει ο ανθρωπος - ειναι προφανες.
Μπορει να ειναι μπασμενος και μεσα σε ολα αλλα απο δεν παυει να ειναι ασχετος σε τετοια θεματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
02-07-08, 19:39
μιχαλη νομιζω οτι ο τακης εχει δικιο ασε τα οργανα της ταξης στο ταβλι τους και μπες στο μαγαζι και εξηγησε το γιατι σε ενοχλει αυτη η βιτρινα.....κι αν δεν καταλαβει μαζεψε καμμια 10αρια και ξαναπηγαινε....

και μεχρι να γινει αυτο σε ενημερωνω οτι 7 νοεμβρη την κανουμε και γυρναμε 21

MICHALIS
03-07-08, 07:44
χμμμ......(ψιτ.....χιούμορ).......:f ioufiou::fioufiou:

χμμμ , ψιτ , εγω το ειδοποιησα :geia: και το ειδοποιω και θα το ειδοποιω ειτε προκειται για γνωστους ειτε για αγνωστους φιλε Γρηγορη .

MICHALIS
03-07-08, 07:56
Παιδια του μιλησα του ανθρωπου . Τι να σας πω τωρα . Πληρωμενη απαντηση κονσερβα εισεπραξα με σκληρο ειρωνικο τονο : Εχω αγνοια του θεματος , ζητα συγγνωμη εκ μερους μου .
Παλι ρεζιλι εγινα και τιποτα δεν εγινε . Παλι γελαν εις βαρος μου και αυτο δεν με ενοχλει διοτι ολοι μαθαμε να κρινουμε . Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι γελαν γιατι καμαρωνουν για αυτο που κανουν και που εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιιιιιποτα γι αυτο .
Να σας πω ομως κατι αλλο ? Ποτε δεν θα καταφερουμε τιποτα σε αυτον τον τομεα , διοτι παρα πολλοι απο "εμας" που θα ασχοληθουμε και θα τρεξουμε , θα υπονομευουν τις προσπαθειες μας διοτι δεν θελουν να σταματησουν και οι ιδιοι να ψαρευουν με scuba . Ειτε στην Αθηνα , ειτε στην Θεσσαλονικη ειτε οπουδηποτε . Βλεπετε ειναι τεραστια μαγκια το ολο θεμα και ειμαστε υπερηφανοι διοτι εχουμε και τετοιους μαγκες πολιτικους , μεγαλοδημοσιογραφους κλπκλπ που παιζουν αυτο το παιχνιδακι που λεγεται ψαρομπουκαλο . Αλλα ξερετε και κατι αλλο , αυτα δεν τα λεω εγω , μου τα υπαγορευει ο Φιντελ Καστρο μεσω ραδιοφωνου που εχω μεσα στο κεφαλι μου . Γιατι αν τα ελεγα εγω , θα επρεπε να λογοδοτησω και στους ευθικτους παρανομουντες (πως αποδεικνυεις κατι τετοιο , πως αποδεικνυεις οτι ο καθε πολιτικος λεηλατει το δημοσιο χρημα , τολμα και δες που θα καταληξεις) .

Γιωργο Δελ ΕΦΤΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:
Πες μου λεπτομερειες please please please . Ενδιαφερομαι τρελλα!

fivos
03-07-08, 15:32
Κάτσε βρε Μιχάλη, γιατί πραγματικά με μπερδεψες :confused:
Μερικά μηνύματα πριν, έγραψες:

Αφου ησυχασα λιγακι , μιλησα με τον ανθρωπο , δηλωσε απολυτη αγνοια και ζητησε συγγνωμη .
Μαρια :madwife:μεν ακουσον δε

Διαβάζοντας το, εγώ δεν κατάλαβα καμμιά ειρωνία ή κάτι άλλο από αυτά που αναφέρεις τώρα...

Την βιτρίνα την άλλαξε τουλάχιστον?
Νομίζω είναι κι αυτό σημαντικό...

MICHALIS
03-07-08, 17:27
Η βιτρινα παραμενει ως ειχε και χθες .....

MICHALIS
04-07-08, 07:24
Η βιτρινα παραμενει ως ειχε και χθες .....
Δεν αλλαξε και δεν θα αλλαξει .
Καταλαβαινεις Φοιβο και Μαρια γιατι φωναζω ? Πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να μιλαμε να εξηγουμε κλπ . Σαν να πηγαινεις στον παπα της ενοριας σου και να συζητας για αληθειες στην θρησκεια αισθανεσαι .
Τζαμπα μιλησα παλι , αδικα εκτεθηκα και λυπαμαι που σας κουρασα !
Καλη αναδυση και ψαρια σε ολους του μαγκες τωρα το Σ/Κ σε ολοκληρη την επικρατεια .
Ηθελα να ξερω , τωρα που απο χθες ο Κος Καμμενος ανακοινωσε την εναρξη λειτουργειας 4 θαλασσιων παρκων (δεν ξερω αν εννοει και καταδυτικων ) , που θα ψαρευετε ? Εχετε αλλες επιλογες ? Να ζητησουμε απο το κρατος να δωσει μια λυση ? Μαλλον ομως δεν σας αγγιζει αυτο . Οι ξερες σας ειναι πιο μακρυα απο τα παρκα .