Επιστροφή στο Forum : Με ποιό οργανισμό κάνατε την πρώτη σας εκπαίδευση?
Με ποιό οργανισμό κάνατε την πρώτη σας εκπαίδευση?
Έβαλα Padi αλλά ήταν μαζί και CMAS 1* (ΕΟΥΔΑΑΤΚ)..
Έβαλα Padi αλλά ήταν μαζί και CMAS 1* (ΕΟΥΔΑΑΤΚ)..
Ομοίως
Πήρατε κάρτα PADI & CMAS ?
Εγώ ψήφισα NAUI
BSAC 9145 (USSAC (http://www.sussexsubaqua.co.uk/about.htm)) το 1993 :)
/GΚΑΜ
pierre-sifnos
14-07-08, 10:57
PADI OWD 2005
NAUI AOWD/NITROX/NIGHT 2008
Ναι 2 κάρτες :)
Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ 1994 1 * και ψηφισα CMAS ( δεν ειδα ουδεποτε πτυχιο-καρτα εκτος απο ενα μαρουλοφυλλο του Ιστιοπλο'ι'κου Ομιλου Θεσσαλονικης !!! )
ppetross21
14-07-08, 12:25
PADI 1996
Ναι , τις πήρα όλες (οwd,aowd,mfa,dm).
YMCA OWD 05/1996
Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ 1996 1 *
PADI AOWD 06/1996
NAUI NITROX DIVER (Σε 3 μερουλες)
Καρτες και διπλωματα απο ολους τους οργανισμους!!!:)
Το poll νομίζω ρωτάει με ποιό οργανισμό κάνατε την πρώτη σας εκπαίδευση και όχι τι συλλογή έχει ο καθένας.
Έτσι κι εγώ θα πω πως την πρώτη μου πιστοποίηση την πήρα το 2003 από την Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ. (CMAS).
Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ 1994 1 * και ψηφισα CMAS ( δεν ειδα ουδεποτε πτυχιο-καρτα εκτος απο ενα μαρουλοφυλλο του Ιστιοπλο'ι'κου Ομιλου Θεσσαλονικης !!! )
καλημέρα...
μία απο τα ίδια... (ίδια χρονιά, ίδιο μαρουλοφυλλο.... και αν θυμάμαι καλά και απο τον ίδιο εκπαιδευτή... :):))
Dimitris Galon
14-07-08, 14:25
Το 1978 με τον „κόφτη“ του Ορια, Περικλή Λιαμή.
Αγαπημένο του σλόγκαν, „όποιος ασχολείται με ναυάγια ναυαγεί“.:rofl:
eye love scuba
14-07-08, 15:00
1995 Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ. (CMAS)
Αρχές ΄90 Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ.
Με ποιό οργανισμό κάνατε την πρώτη σας εκπαίδευση?
Την πρωτη εκπαιδευση δεν την εκανα με οργανισμο. Με εκπαιδευτη την εκανα. Εκεινη την εποχη, εκεινος ο εκπαιδευτης (οπως και οι περισοτεροι σημερα), μου αφησε επιλογη του τι πιστοποιηση ηθελα να μου παραχωρησει απο αυτες στις οποιες ειχε συμβληθει. Εγω ζητησα τα VDST και CMAS καρτελακια γιατι σαν νιατο που ημουν σνομπαρα τα ελληνικα προιοντα. Το αστειο ειναι οτι ποτε στην Ελλαδα δεν μου χρησιμευσε ποτε τυπικα τιποτε αλλο απο το τοιχου της ΕΟΥΔΑΤΚ που αναγκαστηκα να προμηθευτω αργοτερα (με την παλια νομοθεσια).
Ας μην μεγενθυνουμε την συμβολη των οργανισμων στη ποιοτητα της εκπαιδευσης, οι περισοτεροι παρεχουν υλικο και κατευθυνσεις αλλα αυτα δεν συγκρινονται με τον ανθρωπο εκπαιδευτη.
...
Ας μην μεγενθυνουμε την συμβολη των οργανισμων στη ποιοτητα της εκπαιδευσης, οι περισοτεροι παρεχουν υλικο και κατευθυνσεις αλλα αυτα δεν συγκρινονται με τον ανθρωπο εκπαιδευτη.;)
NAUI OW & AOW.
Το 2001 έκανα το 1* Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ. (CMAS) αλλά μου έδωσαν Padi OW (ψήφισα Padi)
Το 2001 έκανα το 1* Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ. (CMAS) αλλά μου έδωσαν Padi OW (ψήφισα Padi)
Ναι αλλα αξίζε για 4**** .......:p:p:p:):worship::worship::worship:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 10:18
ΥΓ. μην ειστε ασεβεις , στην ελλαδα μονο ενας εχει 4 αστερια στην cmas....
Το 1997, 1* με την Ελληνική Ομοσπονδία
Andreas Maragkos
14-10-08, 18:24
Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ 1994 1 * και ψηφισα CMAS ( δεν ειδα ουδεποτε πτυχιο-καρτα εκτος απο ενα μαρουλοφυλλο
μια απο τα ιδια 1997 αλλά απ οτι ξέρω αν πας στην ομοσπονδία σου φτιάχνουν νέα κάρτα...ακομα εχω την παλιά.:)
ΥΓ. μην ειστε ασεβεις , στην ελλαδα μονο ενας εχει 4 αστερια στην cmas....
Μάλλον τώρα είναι 2 :)
MANTA σίγουρα γνωρίζεις ακόμη ένα στη ΚΥΠΡΟ :madwife::banghead:
Οχι κανέναν εδώ :confused:.
Δεν μιλάμε για εκπαιδευτικό *
ο αιωνιοσ προεδροσ τη εχει:madwife::banghead::2drunk:
ο αιωνιοσ προεδροσ τη εχει:madwife::banghead::2drunk:
Πρώτη φορά το ακούω
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.