Επιστροφή στο Forum : New Site on the Block
Nicholas S.
15-07-08, 10:49
http://www.underwater-photography.gr/ (http://www.underwater-photography.gr/)
Comments welcomed ! :-)
p.s Best Viewed with Firefox.
Dimitris Galon
15-07-08, 11:04
Μπράβο Νικόλα !!!!!!
Ήταν η καλύτερη πρωινή έκπληξη.
Καλή συνέχεια !!!
ΘΩΚΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
15-07-08, 11:08
Ευγε Νικόλα :thumbup::thumbup::thumbup:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 11:09
καλα μονο εγω δεν μπορω να το ανοιξω?
Πολύ όμορφο, μπράβο! :thumbup:
Μπράβο Νικόλα !!!
Πάρα πολύ καλό !!!
:thumbup:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 11:13
βρε σεις θα με τρελανετε? πως το βλεπετε το σαιτ? γιατι δεν μπορω εγω? νικολα εχεις βαλει restriction για μενα προσωπικα?
βρε σεις θα με τρελανετε? πως το βλεπετε το σαιτ? γιατι δεν μπορω εγω? νικολα εχεις βαλει restriction για μενα προσωπικα?
Πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο internet...
:crazy:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 11:23
ela bre Yiobi....σοβαρα...το ανοιγω και μου λεει underconsturction εκτος αν αυτη η σελιδα ειναι που σας αρεσει τοσο!!!!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ :thumbup:
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Bravo :thumbup::thumbup::thumbup: very nice
Okey, οταν ετοιμαστεί το site ας μας ενημερώσει καποιος.. :confused:
Παντως το εικονίδιο "under constraction" ειναι super!!
Μπράβο Νικόλα!!
:fioufiou:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 11:30
ουτε με τον explorer ανοιγει.....
αυτο δεν εχει ξαναγινει ever
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ευτυχως βρε ζινα...γιατι πηγα να σαλταρω
Nicholas S.
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια !!! :-)
To site δουλεύει κανονικότατα !!!
p.s. για να δει κάποιος το site χρειάζεται flash player (http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash)
ευτυχως βρε ζινα...γιατι πηγα να σαλταρω
Δηλαδή τώρα βεβαιώθηκες ... ?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 11:56
loipoν ουτε τρελος ειμαι ουτε ασχετος στα πισια...
η διευθυνση με στελνει σε μια underconstuction σελιδα...
adobe flash εχω και ετσι κι αλλιως ειναι ασχετο αυτο....
einai poly parajeno ayto poy symbainei....δεν μου εχει ξανατυχει να ανοιγω με την ιδια διευθυνση αλλη σελιδα απο οτι ολοι οι αλλοι!!!!!:crazy:
loipoν ουτε τρελος ειμαι ουτε ασχετος στα πισια...
η διευθυνση με στελνει σε μια underconstuction σελιδα...
adobe flash εχω και ετσι κι αλλιως ειναι ασχετο αυτο....
einai poly parajeno ayto poy symbainei....δεν μου εχει ξανατυχει να ανοιγω με την ιδια διευθυνση αλλη σελιδα απο οτι ολοι οι αλλοι!!!!!:crazy:
1 καθαρισε το dns cache
2 διορθωσε το static dns αρχειο και registry σου
Νικόλα όχι μόνο οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες αλλά και το σάιτ που έχεις φτιάξει θα το κατέτασσα ευχαρίστως ανάμεσα στα τοπ παγκοσμίως!!
Φοβερή δουλειά! Keep it up!!
:thumbup::thumbup::thumbup:
1 καθαρισε το dns cache
2 διορθωσε το static dns αρχειο και registry σου
ή αλλιώς πέτα το πισί σου
και πάρε ένα mac (http://www.rainbow.gr)
για να έχεις την ησυχία σου...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 12:49
και πως γινεται αυτο βρε fin?
Καλημέρα,
Νικόλα, πολύ όμορφη σελίδα και στο στήσιμο της και φωτογραφικά/θεματολογικά.:)
loipoν ούτε τρελός είμαι ούτε ασχέτως στα πισια...
η διευθυνση με στελνει σε μια underconstuction σελιδα... adobe flash εχω και ετσι κι αλλιως ειναι ασχετο αυτο....einai poly parajeno ayto poy symbainei....δεν μου εχει ξανατυχει να ανοιγω με την ιδια διευθυνση άλλη σελίδα απο οτι ολοι οι αλλοι!!!!!:crazy:
εεεεε!!!!!!!!!
Αυτό είναι μεγάλη αδικία!!!!!
:D:D
χμμμ:confused::confused:αυτό που λέει ο φιν σε πιο απλά λόγια είναι ότι ο διακομιστής σου έχει λανθασμένη αντιστοίχιση-μετάφραση της ip της ιστοσελίδας του Νικόλα με τη διεύθυνση που πληκτρολογείς (domain name system - dns).
Δηλαδή στο URL www.underwater-photography.gr αντιστοιχεί όχι την πραγματική σελίδα αλλά κάποια άλλη ή την πραγματική αλλά πολύ παλιά της version όσο ήταν ακόμα όντως underconstruction.
Δοκίμασα και έκανα trace για να βρω το ip της ιστοσελίδας αλλά δεν είναι ρυθμισμένη για να ανοίγει με το ip... :(
Τώρα αν θέλεις πολύ να δεις τη σελίδα μπορείς να ενημερώσεις τον διακομιστή σου για το λάθος ή να πάρεις τηλ τον φιν να σου πει πως να προσπαθήσεις να λύσεις το πρόβλημα μόνος σου.
Πάντως αξίζει τον κόπο γιατί έχεις 2 πολύ ωραίες φωτογραφίες :thumbup:
Εξαιρετικό design, τρομερό υποβρύχιο mood, μ' αρέσει πάρα πολύ! :thumbup:
Εσύ το έφτιαξες? :worship:
Μια παρατήρηση μονάχα... σαν επισκέπτης, πέρα από τον εντυπωσιασμό που προξενεί η πρώτη επαφή με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, από ένα σημείο και μετά είναι λίγο δύσκολο να "δεις" τις φωτογραφίες. Θα προτιμούσα να υπάρχει και δυνατότητα για "full view" εκτός από το "full zoom view"
Να προσθέσω ότι η μουσική επένδυση για μένα είναι όλα τα λεφτά!
Nicholas S.
15-07-08, 14:27
Thanks Thanks Thanks ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!
@ GrandBlue: Το site το έφτιαξε ένας καλός μου φίλος και ΑΡΙΣΤΟΣ Web Designer ! Ο Δημήτρης Παπαευαγγέλου !
Φτιάχτηκε εξολοκλήρου στο Flash και ο λόγος είναι αφενός να είναι λειτουργικό και ευχάριστο αφετέρου να εξασφαλίζει
όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια των φωτογραφιών ! (φυσικά ποτέ και τίποτα δεν είναι 100% ασφαλές στο net).
Ο λόγος που προτιμήσαμε να είναι "full zoom view" είναι 1ον για να υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις photos και 2ον .... sorry είναι μυστικό. :cool:
να εξασφαλίζει
όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια των φωτογραφιών ! (φυσικά ποτέ και τίποτα δεν είναι 100% ασφαλές στο net).
Ο λόγος που προτιμήσαμε να είναι "full zoom view" είναι 1ον για να υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις photos και 2ον .... sorry είναι μυστικό. :cool:
Μα ακριβώς λόγω του ότι έχεις βάλει τόσο μεγάλη ανάλυση στις φωτογραφίες, κάποιος που έχει μεγάλη ανάλυση οθόνης (ή και 2 οθόνες) στον υπολογιστή του, μπόρει εύκολα να σου "κλεψει" φωτογραφίες διαστάσεων 1240 x 800 pixels με screen capture ή print screen (για web χρήση μια χαρά δλδ). Το δοκίμασα και δουλεύει, δες το παράδειγμα εδώ (http://farm4.static.flickr.com/3180/2670469499_1bb1d10bc4_o.jpg)
Το κείμενο στη φωτογραφία το έχω προσθέσει εγώ...
Πάντως, η μεγάλη ανάλυση εντυπωσιάζει, αν ζυγίσεις το όφελος με την περίπτωση να χρησιμοποιήσουν και καμιά φωτογραφία σου χωρίς να σε ενημερώσουν, μπορεί να μη σε νοιάζει.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια λοιπόν και στο Δημήτρη!
:eek::eek:
βρε Νικόλα...
Έλα-πάρε-πάρε-πάρε το έκανες!!!!
:D
Nicholas S.
15-07-08, 15:01
I know, I know !!!
Ζυγίζοντας τα + και τα - προτίμησα το μέγεθος !
Physalia άσε τον κόσμο να πάρει... μετά θα πάρω και εγώ ;-)
D.Poursanidis
15-07-08, 15:03
Εξαιρετικό στήσιμο, μοναδική μουσική επένδυση.....
Φανταστικός σχεδιασμός.....
Δε λέω πράμα άλλο....
:thumbup::thumbup:
Panagiotis
15-07-08, 15:26
Με μια λέξη...ΣΤΟΛΙΔΙ!!!
Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό, νομίζω πως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!!!!
Και οι φωτογραφίες, απίστευτες!! Σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως γίνεται να χάνεις τόσες πανέμορφες λεπτομέρειες όταν καταδύεσαι!!
Απλά, συγχαρητήρια!!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
15-07-08, 15:28
ΤΑ καταφερα (απο το σπιτι μου)!!!!
excellent work mate!!!! πραγματικα σουπερ το σαϊτ σου Νικολα...
και βεβαια συγχαρητηρια και στον φιλο σου Δημητρη....
Υγ ευχαριστω και για την δημοσιοτητα...
:stunned::stunned::stunned:
α-π-ί-θ-α-ν-ο
Απίθανες φωτογραφίες! Μαγευτικά θέματα!:thumbup:
Εξαιρετικό
Μια παρατήρηση μονάχα... σαν επισκέπτης, πέρα από τον εντυπωσιασμό που προξενεί η πρώτη επαφή με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, από ένα σημείο και μετά είναι λίγο δύσκολο να "δεις" τις φωτογραφίες. Θα προτιμούσα να υπάρχει και δυνατότητα για "full view" εκτός από το "full zoom view"
...+1 :o
Πολύ ωραίο design, απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό :thumbup:
Τα θέματά σου εξωτικά οι λεπτομέρειες πανέμορφες αλλά έλα που δεν μπορώ να απολαύσω τις φωτογραφίες... :(
Νικόλα η σύνθεση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της φωτογραφίας κι η σύνθεση φαίνεται μόνο αν μπορείς να δεις ολόκληρη την φωτογραφία.
Δεν ξέρω γιατί επέλεξες να μη μπορούμε να τις δούμε ολόκληρες, αλλά για μένα είναι σαφώς λάθος.
Οι συνθέσεις σου φαίνονται ωραίες από τα thumbnails, αλλά η μισή απόλαυση της φωτογραφίας χάνεται γιατί δεν μπορούμε να τη δούμε ολόκληρη.
(+αυτό που είπε ο Γιάννης ότι μπορεί κάλλιστα κάποιος να σου κλέψει φωτογραφία υψηλής ανάλυσης και ούτε που θα πάρεις χαμπάρι το που θα δημοσιευτεί για να το κυνηγήσεις).
Υπουργεία μπορεί να μην έχουμε αλλά φωτογράφους - καλλιτέχνες έχουμε (για τη Θεσσαλονίκη λέω).
Γεια σου ρε Νίκο "καλλιτέχνη".
Υπέροχο!!!
Καλορίζικο!
Κάτι τέτοια βλέπω και απογοητεύομαι :stunned:
Πανέμορφο , μπράβο. και καλή συνέχεια.:thumbup:
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
16-07-08, 21:29
Μπράβο Νικόλα και ευχαριστούμε. (παλιός σου θαυμαστής αντε να φτιάξουμε και ένα fun club!)
κι εγώ είμαι παλιός θαυμαστής, θα με δεχτείτε στο fun club?
Nicholas S.
17-07-08, 16:24
Τώρα ποιος είναι θαυμαστής ποιανού... δεν ξέρω !! έχουμε μπερδευτεί !! Τες πα !
Χαίρομαι πραγματικά που αυτή η προσπάθεια έχει τέτοια ανταπόκριση.
Ευχαριστώ ! ! ! ! !
κι εγώ είμαι παλιός θαυμαστής, θα με δεχτείτε στο fun club?
Μπράβο Νικόλα και ευχαριστούμε. (παλιός σου θαυμαστής αντε να φτιάξουμε και ένα fun club!)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
17-07-08, 18:55
να προσπαθησω να το ξεδιαλυνω....
με τα fora επιτελους εχουμε ολοι αμεση επαφη με οποιονδηποτε κουβαλα την ιδια "αρρωστια" με μας....
ξεγυμνωνουμε την οποια καλλιτεχνικη φλεβα κουβαλα ο καθενας στα λαιμαργα ματια ολων και φυσικα στην κριτικη τους...
Βλεπουμε ανθρωπους να δουλευουν , να βελτιωνονται , να νιωθουν ομορφα μεσα απο μια διαδικασια συνεχους δημιουργιας...
και εκεινη τη στιγμη που η μια φωτογραφια θα ξεπερνα την αλλη σε ομορφια και που ο δημιουργος γινεται θεατης και τουμπαλειν,
τοτε ειναι που χαμογελαω....
γιατι ξερω οτι επιτελους η ελληνικη καταδυση ξεκολλησε απο την λιθινη εποχη....
να προσπαθησω να το ξεδιαλυνω....
με τα fora επιτελους εχουμε ολοι αμεση επαφη με οποιονδηποτε κουβαλα την ιδια "αρρωστια" με μας....
ξεγυμνωνουμε την οποια καλλιτεχνικη φλεβα κουβαλα ο καθενας στα λαιμαργα ματια ολων και φυσικα στην κριτικη τους...
Βλεπουμε ανθρωπους να δουλευουν , να βελτιωνονται , να νιωθουν ομορφα μεσα απο μια διαδικασια συνεχους δημιουργιας...
και εκεινη τη στιγμη που η μια φωτογραφια θα ξεπερνα την αλλη σε ομορφια και που ο δημιουργος γινεται θεατης και τουμπαλειν,
τοτε ειναι που χαμογελαω....
γιατι ξερω οτι επιτελους η ελληνικη καταδυση ξεκολλησε απο την λιθινη εποχη....
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι τα μοντέλα είναι αυτά που δίνουν το κάτι άλλο στις φωτογραφίες ...............
ΧΕ ΧΕ :):):)
Μπράβο Νικόλα και μέσα από το από αυτό το forum
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι τα μοντέλα είναι αυτά που δίνουν το κάτι άλλο στις φωτογραφίες ...............
ΧΕ ΧΕ :):):)
Μπράβο Νικόλα και μέσα από το από αυτό το forum
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Μόλις πριν λίγες ημέρες ο δημιουργός της ιστοσελίδας του Νικόλα Δημήτρης Παπαευαγγέλου (www.andefined.com (http://www.andefined.com/)) ειδοποίησε πως η σελίδα είναι υποψήφια για το Ermis Award 2008 η ανακοίνωση των οποίων ήταν την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
www.ermisawards.gr (http://www.ermisawards.gr/)
Μετά από ένα ενθουσιώδες τηλεφώνημα μετά την απονομή, τελικά το Σάββατο το απόγευμα ο Δημήτρης undefined ήρθε στο Βαφοπούλειο με το τρόπαιο και πανηγυρικές διαθέσεις!!!!!!!!
Η ιστοσελίδα www.underwater-photography.gr (http://www.underwater-photography.gr/) πήρε το χρυσό και οι συντελεστές χοροπηδούσαν σαν μικρά παιδιά για τη νίκη τους απέναντι στα μεγαθήρια της τηλεοπτικής και ιντερνετικής διαφήμισης!!!!!!!!
http://i303.photobucket.com/albums/nn128/RabeaI/Soulfly/ermis1.jpg
και πάλι συγχαρητήρια Νικόλα και Δημήτρη undefined!!!
Και εις ανώτερα πάντα!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.