PDA

Επιστροφή στο Forum : Μην καταδύεστε χωρίς φυλακτό

gkiriakos
15-02-09, 21:19
Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω e-mail
__________________________________________________ ____
Κύριοι,
σας ενημερώνω ότι εκδόθηκε και κυκλοφόρησε πρωτότυπο βιβλίο 72 σελίδων με το οποίο καθιερώνεται επίσημα ο προφήτης Ιωνάς ως προστάτης των Δυτών, της Καταδυτικής & Υπερβαρικής Ιατρικής. Σας παρακαλώ πολύ για τη συμβολή σας στη γνωστοποίηση του και εάν είναι δυνατόν και η διάθεση του στα μέλη σας.
Σας αποστέλλω ως συνημμένο το εξώφυλλο του βιβλίου μου. Σημειώνεται ότι η αποστολή του βιβλίου μπορεί να γίνει με ταχυδρομική αντικαταβολή. Η συμβολική τιμή που έχει οριστεί για τους δύτες και τα καταδυτικά κέντρα είναι τα 5 (πέντε) EURO έκαστον, χωρίς τα έξοδα της αποστολής. Για παραγγελία αριθμού βιβλίων πάνω από 60 τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν.
Η παραγγελία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ( 6944******
__________________________________________________ __________
Εμεινα άφωνος. Από εδώ και στο εξής ενα φυλακτό του Ιωνά και εικονάκι " Μπαμπά μην πάς βαθιά" είναι απαραίτητα αξεσουάρ ένος δύτη.:evil:

Physalia
15-02-09, 23:30
(Φοίβε, όχι, πες μου τώρα αν αυτό είναι ή δεν είναι κουλότατη σύμπτωση!! :D)

:banghead:

seafarer
15-02-09, 23:36
Αηδιες :mad:

fivos
16-02-09, 00:13
(Φοίβε, όχι, πες μου τώρα αν αυτό είναι ή δεν είναι κουλότατη σύμπτωση!! :D)

:banghead:

Μπα δεν είναι σύμπτωση.... τα "μεγάλα" πνεύματα συναντώνται :rofl: :rofl: :rofl:
Μόλις χθες συζητούσαμε με την Μαρία και άλλους φίλους ότι ο Ιωνάς είναι ο καλύτερος υποψήφιος για προστάτης της κατάδυσης (ή τουλάχιστον της στομαχικής ενδοσκόπισης κητωδών) :D

Βέβαια, αυτό που εμείς συζητούσαμε για πλάκα, κάποιος το είδε ως τρόπο να βγάλει λεφτά :fioufiou:

(α ρε Μαρία και σού 'λεγα να την κατοχυρώσουμε την ιδέα μη μας την κλέψει κανένας :banghead: :banghead:)

fin
16-02-09, 00:47
για το φυλακτο Ιωνα δε ξερω αλλα το εικονακι "Μπαμπα μη πας βαθια" δε το γλιτωνω :D

MICHALIS
16-02-09, 09:23
Μπορω να παρω την αποκλειστικοτητα των δικαιωματων για την Β. Ελλαδα , Ρωσσια , Αφρικη , Αμερικη Ασια και Αυστραλια ?
Θα φτιαξω και υποκαταστηματα πωλησης λατρειας , πιστης κλπ . Τρεις φορες τον χρονο τουλαχιστον πανηγυρι και καταστημα Γιγας στην Καλυμνο , να ερχονται πελατες , εεε , ηθελα να πω πιστοι , απο ολοκληρη την οικουμενη !
Επισης , θα δω στον υπνο μου την εικονα του Αγιου και την επομενη μερα , ως εκ θαυματος θα την ανακαλυψω μεσα σε σπηλια- resort 7 αστερων , οπου οι πελατες , εεεε , πιστοι θα ζουν το θαυμα και τα μαρτυρια μεσα σε υπερπολυτελες spa .
Θα εκδιδω 9 βιβλια τον μηνα , 1 κανονικο και τα υπολοιπα για εξτρεμιστες αγραμματους ανεγκεφαλους , ή για συνταξιουχους .
Οι Συλλογοι (οι ηδη υπαρχοντες) θα απολαμβανουν πολλες δωρεαν υπηρεσιες και για τα υπολοιπα συμβολικες τιμες .
Εκπομπη 9ωρη καθε μερα με αποδειξεις και ο,τι ναναι μεταφρασεις απο ο,τι ναναι κειμενα και παραφρασεις που θα αηδιαζε και εγκεφαλικα νεκρος .
Ηδη ετοιμαζω μπλουζακια , καπελακια και συριγγες που γραφουν :
JONAS RULZ
Τρεξτε να προλαβετε

MICHALIS
16-02-09, 09:43
Επισης , καταδυτικες κατανυκτικες θρησκευτικες κρουαζιερες , σε ολα τα σημεια που καταδυοταν ο Αγιος και σαφαρι φαλαινας , αυτης που τον φιλοξενησε .
Φαλαινες υποβρυχια θα δινουν την δυνατοτητα στους προνομιουχους (money money money) πελα...(αντε παλι) πιστους , να ζησουν την εμπειρια του Αγιου . Η καθε φαλαινα θα εχει κλιματισμο , τηλεοραση , μπαρ , τζακουζι και στρωμα νερου .

MICHALIS
16-02-09, 09:45
Νεα σειρα μπλουζακια με διορθωμενο το κειμενο :

JONAS LOVES BLACK & WHITE
BUT HE PREFFERS ........... (εδω θα μπαινει το ονομα του χορηγου)

GKAM
16-02-09, 10:33
http://www.kamarinos.com/images/jonas.jpg

MICHALIS
17-02-09, 08:30
JONAS IS COMING ...
LOOK SUBMERGED

apeiranthos
18-02-09, 19:07
Κάπου το είχα καταχωνιασμένο.
Μου το είχε στείλει η αδελφούλα μου
πριν από μερικά χρόνια.

Αν είναι κάποιος να ωφεληθεί
χωρίς να βλάψει κάποιον άλλο
με την πίστη του
τότε ας πιστεύει όπου θέλει
κι ας το λένε "Μανιτού"

Με το να τη διαφημίζει
την αποδυναμώνει.

Physalia
18-02-09, 19:15
Κάπου το είχα καταχωνιασμένο.
Μου το είχε στείλει η αδελφούλα μου
πριν από μερικά χρόνια.

Αν είναι κάποιος να ωφεληθεί
χωρίς να βλάψει κάποιον άλλο
με την πίστη του
τότε ας πιστεύει όπου θέλει
κι ας το λένε "Μανιτού"

Με το να τη διαφημίζει
την αποδυναμώνει.

Αυτό το "υπερβατική ιατρική" με σκοτώνει... είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ!!!! :rofl:

Nikos
18-02-09, 23:09
τελικά που παραγγέλνουμε ;

MICHALIS
12-03-09, 09:30
Τι εγινε τελικα ? Το μαγαζακι ανοιξε ? Πουλαμε τωρα κουκλακια , φυλακτα , εικονιτσες (αραγε ποιος σιγουρα γνωριζει ποια ειναι η μορφη του εκαστοτε αγιοποιημενου ?) και αλλα πνευματικα paraphernalia ? Ανησυχω που αργει . Θα εχει πλακα οταν φανει και ποιες αλλες κατσαριδες θα συνεργαστουν - κερδοσκοπησουν απο αυτο .
Και μην ξεχνατε , αν δεν πληρωσετε θα πατε στην κολαση και δεν θα εχετε ασφαλεια στις βουτιες σας . Κατι σαν spiritual dive guide δηλαδη .
Ή μηπως μας ετοιμαζετε για καινουριο τερατωδες ψεμμα , του στυλ : Ο Ιωνας ειναι ο Χριστος και οχι ο Ιησους ?
Αν ειναι ετσι να αγορασω μετοχες και ομολογα συντομα απο την εταιρια !
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/%CE%A4%CE%B1%20%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%8 6%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B 5%CF%82%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/tomato.gif

apeiranthos
12-03-09, 13:16
Αγαπητέ Μιχάλη, αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την δημοσίευση,
προκειμένου να σε συνετίσω και να σε ανατάξω εις την οδόν του Κυρίου.
Δια τον σκοπόν τούτο δεν θα χρησιμοποιήσω επιχειρήματα άλλα,
εκτός από τον μεστό λόγο του μακαριστού πνευματικού αρχηγού,
όπου και παραθέτω στον ακόλουθο σύνδεσμο..
http://www.youtube.com/watch?v=JEAJiqDVsds

neokles
12-03-09, 14:37
Ευγε αδελφέ Εμμανουήλ

Προσεύχομαι για τον εν Χριστώ αδελφό μας Μιχαήλ να βρεθεί τάχιστα πίσω εις τας αγκαλεις της εκκλησίας. Μόνον εκεί βρίσκεται η γαλήνη και η αγάπη!

Μετανοείτε

MICHALIS
12-03-09, 19:24
ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ........:cool: ηταν και δυνατο το ατιμο , μα που εβαλα τα γυαλια μου
Η ευλογια του Κυριου ( ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ λεφτα) σε σενα εν Χριστω αδελφε Εμμανουηλ .
Σπευδω εις τον Οικο να καταθεσω τον οβολον μου (η ευλογια στον συγκεκριμμενο ανταποδιδεται με τον ζυθον ημων τον επιουσιον )
Να σαι καλα που μου το θυμισες το ρεμαλι :D:D