PDA

Επιστροφή στο Forum : Exotic cooking ( ...που να τους φάνε τους ίδιους έτσι ! )

dmanetakis
14-04-09, 09:03
http://www.youtube.com/watch?v=kqbFP0MuipM

:mad::mad::mad::mad::mad::angyr::angyr:

Rabea
14-04-09, 10:13
Μα τι κανιβαλίστικες νέες μέθοδοι μαγειρέματος είναι αυτές???
Δηλαδή να βλέπουμε το ψάρι να πεθαίνει από ασφυξία ενώ τρώμε την ουρά του??

:eek::(:(:(:angry::angry:
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Big-Blue
14-04-09, 10:15
Μου το έχουν στείλει από μέρες όπως και ένα άλλο που τρώνε ζωντανά καλαμάρια και μάλιστα αναγκάζουν και τα πιτσιρίκια να το κάνουν αλλά δεν ήθελα να τα ανεβάσω.
Αηδία!
Μιλάμε για όντως κατώτερες μορφές ζωής αυτά τα κινεζοειδή...

katerina
14-04-09, 10:22
Παιδιά συγνώμη, τι φρίκη είναι αυτή; Αν το ήξερα,:angry: συγνώμη, δεν θα το έβλεπα.
Δηλαδή έλεος! να τεμαχίζουν το ψάρι ενώ προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή;
Εντάξει, διαφορετικές κουλτούρες κλπ κλπ κλπ, αλλά ορισμένα πράγματα δεν μπορώ να τα ανεχτώ

Physalia
14-04-09, 10:25
Μου το έχουν στείλει από μέρες όπως και ένα άλλο που τρώνε ζωντανά καλαμάρια και μάλιστα αναγκάζουν και τα πιτσιρίκια να το κάνουν αλλά δεν ήθελα να τα ανεβάσω.
Αηδία!

πιπέρι

Έκτωρ
14-04-09, 12:24
Αηδία!

Εντάξει, διαφορετικές κουλτούρες κλπ κλπ κλπ, αλλά ορισμένα πράγματα δεν μπορώ να τα ανεχτώ

Όπα ρε παιδιά τα βάλαμε πάλι με τους Κινέζους. Γιατί στην δικιά μας "ανώτερη" κουλτούρα δεν τρώμε ζωντανά θαλασσινά δηλαδή? Αχινούς, πεταλίδες και δίθυρα δεν τα τρώμε ζωντανά εμείς?

fin
14-04-09, 12:34
στο youtube (να ναι καλα η ελευθερη εκφραση) μπορεις να βρεις φοβερα πραγματα για να
αγανακτησεις
αηδιασεις
φοβηθεις
κλαψεις
ανατριχιασεις

το να τα ψαξεις ομως η να τα μεταφερεις σε αλλους σε τι σε διαφοροποιει απο αυτον που τα εχει ανεβασει;

Physalia
14-04-09, 12:37
το να τα ψαξεις ομως η να τα μεταφερεις σε αλλους σε τι σε διαφοροποιει απο αυτον που τα εχει ανεβασει;

φοβάμαι ότι συμφωνώ.

Όσες περισσότερες οι θεάσεις, τόσο μεγαλύτερο το κίνητρο για περισσότερα "ανεβάσματα", ίσως και "στησίματα" τέτοιων περιστατικών :(

Έκτωρ
14-04-09, 14:28
Νομίζω πως συμφωνώ μαζί σας παιδιά και θέλω να υπογραμμίσω κάτι ακόμα.
Εμένα με χαλάει πάρα πολύ το να βάζουμε εθνικές ταμπέλες σε κάτι που δεν μας αρέσει. Πρόσφατα είδα ένα γκρουπ στο Facebook το οποίο έλεγε "Είμαστε ενάντια στην χρησιμοποίηση σκυλιών για στόχους από τους στρατιώτες του Περού" είχε ένα βίντεο που δικαιολογούσε την επικεφαλίδα. Αλλά πέρα από το να βρίζει τους Περουβιανούς το συγκεκριμένο κείμενο δεν έλεγε αν οι χρησιμοποίηση σκύλων για στόχους είναι η προβλεπόμενη τακτική του στρατού του Περού (αλήθεια πόσο πιθανών είναι κάτι τέτοιο, για πιο λόγο τέτοιο κόστος?) ή το κάναν κάποιοι επειδή ήταν κομπλεξικοί. Ο ταμπέλα όμως στιγματίζει όλο τον λαό.

Big-Blue
14-04-09, 14:44
πιπέρι
για σένα το είπα που στραβώνεις αν λένε για κανά φύκος ''κατώτερος οργανισμός''
:)

Big-Blue
14-04-09, 14:50

Όπα ρε παιδιά τα βάλαμε πάλι με τους Κινέζους. Γιατί στην δικιά μας "ανώτερη" κουλτούρα δεν τρώμε ζωντανά θαλασσινά δηλαδή? Αχινούς, πεταλίδες και δίθυρα δεν τα τρώμε ζωντανά εμείς?

Έκτωρ εντελώς ψυχρά έχεις δίκιο. Έως τώρα και εγώ αυτής της λογικής ήμουν...οκ διαφορετικοί πολιτισμοί κτλ κτλ...
Όμως...που είσαι ρε κύκλωπα να αρχίσεις να τους τρως ζωντανούς, χωρίς σως σόγιας...
Αλλά δε βάζω διαγωνισμό να ψήσω τη μισή πεταλίδα...τώρα ας μην αρχίσουμε να συζητάμε για τη γκουρμεδιά του μισού ψαριού...
Α ρε κύκλωπα...

΄Ακης Γκούμας
14-04-09, 19:58
Πώ, πω αδέρφια αηδίαααα.....
Δεν ξέρω... ΄Ολοι τρώμε κάτι που ήταν ζωντανό κάποτε, επιλέχθηκε για να μας κάνει το τραπέζι, το κάναμε να ψοφήσει (σίκ τρόπος για να πείς "δολοφονήσει") και μετά: Το τρώμεεεε.
΄Αλλο όμως είναι να τρώω τεμαχισμένη, ψημένη και γαρνιρισμένη μια μπριζόλα (που δεν θυμίζει και πολύ τα αγαθά ματάκια του ζώου στο οποίο ανήκε να με κοιτάνε γλυκά) και άλλο να το τρώω ζωντανό να σπαρταράει.
Εντάξει, κουλτούρες, είπατε..... αλλά κρίνονται και για το περιεχόμενό τους, έτσι?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
14-04-09, 22:28
Μιλάμε για όντως κατώτερες μορφές ζωής αυτά τα κινεζοειδή...ζητω στις ανωτερες μορφες ζωης που νομιζουν οτι ειναι ο περιουσιος λαος....

ζητω στις αριες φυλες....

τι εννοεις πιπερι μαρια....????

ο ρατσισμος ειναι η ιδεολογια των ηλιθιων....(ελεγε ενας τοιχος στην αθηνα...)

ΥΓ σκεφτομουν αν επρεπε να την πεσω ή οχι στον συγγραφεα της παραπανω προτασης καθοτι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ενας ακομα φαυλος κυκλος προσωπικων αντιπαραθεσεων ....
κατεληξα ομως οτι μου ειναι παντελως αδυνατον να αφηνω τετοιου ειδους φασιστικες παρατηρησεις ασχολιαστες ή απλα να τις χαϊδευω οπως εκανε η μαρια....
Φιλια απο τη φωλια των "κινεζοειδων".....που ενα απο τα ελαχιστα που εχουν κανει ειναι να ανακαλυψουν τη πυξιδα για να μπορω να ταξιδευω....

Physalia
15-04-09, 00:58
ΥΓ σκεφτομουν αν επρεπε να την πεσω ή οχι στον συγγραφεα της παραπανω προτασης καθοτι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ενας ακομα φαυλος κυκλος προσωπικων αντιπαραθεσεων ....
κατεληξα ομως οτι μου ειναι παντελως αδυνατον να αφηνω τετοιου ειδους φασιστικες παρατηρησεις ασχολιαστες ή απλα να τις χαϊδευω οπως εκανε η μαρια....
Φιλια απο τη φωλια των "κινεζοειδων".....που ενα απο τα ελαχιστα που εχουν κανει ειναι να ανακαλυψουν τη πυξιδα για να μπορω να ταξιδευω....

Γιώργο, αντίδρασε όπως θες, αλλά τουλάχιστον σεβάσου και τις αντιδράσεις των άλλων.

Παρόλο που γνωρίζω τον Ηλία προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια, μου πήρε τουλάχιστον 2-3 ακόμα διαδικτυακά χρονάκια για να αρχίσω να (ψιλο)ψυλλιάζομαι το (διεστραμμένο ομολογουμένως) χιούμορ του.
Εσύ -και πολλοί άλλοι- φυσικά δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια.... κι εγώ στη θέση σου σίγουρα θα είχα φρικάρει.
Αλλά για να λέμε και όλη την αλήθεια, θα δικαιολογούσα πολύ περισσότερο την αγανάκτησή σου αν δεν είχε ήδη ποσταριστεί αυτό:

:)

Πολλή μαυρίλα για το τίποτα τον τελευταίο καιρό ρε παιδιά, αφήστε να χαρούμε λιγάκι Άνοιξη. :(

Big-Blue
15-04-09, 10:35
ζητω στις ανωτερες μορφες ζωης που νομιζουν οτι ειναι ο περιουσιος λαος...:confused:

ζητω στις αριες φυλες...:confused:

Για αναρχοαυτόνομος που διαβάζει και εκθειάζει τα συνθήματα στους τοίχους ο ρατσισμος ειναι η ιδεολογια των ηλιθιων....(ελεγε ενας τοιχος στην αθηνα...) περίεργα μας τα λες συγγραφέα...

ΥΓ σκεφτομουν αν επρεπε να την πεσω ή οχι στον συγγραφεα της παραπανω προτασης καθοτι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ενας ακομα φαυλος κυκλος προσωπικων αντιπαραθεσεων...κατεληξα ομως οτι μου ειναι παντελως αδυνατον να αφηνω τετοιου ειδους φασιστικες παρατηρησεις ασχολιαστες ή απλα να τις χαϊδευω οπως εκανε η μαρια....
Φιλια απο τη φωλια των "κινεζοειδων".....που ενα απο τα ελαχιστα που εχουν κανει ειναι να ανακαλυψουν τη πυξιδα για να μπορω να ταξιδευω...

Πριν πεις ή την πέσεις (ύποπτο ρήμα αυτό, να το κοιτάξεις...) σε κάποιον θα πρέπει να σκέφτεσαι τα επακόλουθα...έτσι δε σκέφτηκες και την προηγούμενη φορά καθοτι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ενας ακομα φαυλος κυκλος προσωπικων αντιπαραθεσεων με φράσεις του στυλ δεν αντεχω αλλο τη ΜΑΛΑΚΙΑ που δερνει το ανθρωπινο ειδος και ειδικα τους κατοικους αυτης της χωρας... κτλ κτλ και μετά μαζεύαμε τα ασυμμάζευτα για 27 σελίδες...

ή απλα να τις χαϊδευω οπως εκανε η μαρια....
Αρχικό μήνυμα απο Big-Blue http://www.scubadive.gr/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=26523#post26523)

Την επόμενη φορά θα το αναλύσω παραπάνω και ίσως νωρίτερα για να γίνεται πιο εύπεπτο

Ίσως η δική σου λογική, που σχολιάζεις με τέτοιο τρόπο τις ανθρώπινες πράξεις να φέρνει περισσότερο σε φασιστικά καθεστώτα, τι λες?
Ή μήπως θες να ξεκινήσουμε συζήτηση για τις δημοκρατικές αρχές των Κινέζων; Πολίτης του κόσμου είσαι, κάτι θα έχει πάρει το αυτί σου...Εκτός αν έχεις τόσο επηρεαστεί και σκέφτεσαι να κατεβάσεις πρόταση για θανατική ποινή σε όποιον έχει διαφορετική άποψη...Ο Θεμιστοκλής σου λέει κάτι;
Αν χαίρεσαι και καμαρώνεις για την ανακάλυψη της πυξίδας απ' τους Κινέζους, τότε για τον τόπο και τους προγόνους σου θα έπρεπε να πηγαίνεις καθημερινά στην Ακρόπολη, στη Δήλο, στη Ολυμπία κτλ, να προσεύχεσαι και να λές...δεν έχω καμία σχέση με αυτούς, είναι μεγάλη μου τιμή να λέγομαι Έλληνας.
Χαιρετίσματα στη φωλιά και καλή όρεξη

Physalia
15-04-09, 10:51
Πάμε πάλι από την αρχή......:(

Ρε παιδιά, τι θα λέγατε να αρχίσει ο Σύλλογος να διοργανώνει Ετήσιες Λασπομαχίες Φορουμοαποφορτιστικής Εκτόνωσης;
:banghead:

Zin
15-04-09, 11:02
...τι θα λέγατε να αρχίσει ο Σύλλογος να διοργανώνει Ετήσιες Λασπομαχίες Φορουμοαποφορτιστικής Εκτόνωσης;
:banghead:

:rofl: δεν ειναι κακή ιδέα!!

πρεπει να εχουμε αναδρομο Ερμή (ή κατι τετοιο τελοσπαντων).. δεν εξηγουνται αλλιώς τόσα νευρα εδω μεσα.. :)

:geia:

Rabea
15-04-09, 11:29
Επειδή θα φύγουμε για τα χωριά μας να ψήσουμε τα αρνιά μας, τα κοκορέτσια κλπ (τακτική και έθιμο που σε κάποιους μπορεί να φαίνεται εντελώς βάρβαρο και οπισθοδρομικό :o:o) θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση και ... ειρήνη ειμήν :D :geia::geia::geia: