PDA

Επιστροφή στο Forum : 19-20-21.06.2009: DAN Training Weekend για μέλη του Σ.Ε.Α. Τηθύς

Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
29-05-09, 02:09
http://www.scubadive.gr/forum/../downloads/photos/logos/TETHIS_sign_bw_130.png
[/color]
Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αυτοδυτών "ΤΗΘΥΣ" διοργανώνει το
«DAN Training Weekend»

(19 - 21 Ιουνίου 2009)

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/dan_aed_100.jpg | (1) DAN Automated External Defibrillator course (AED) for Scuba Diving
| Σχολειο χρησης Αυτοματου Εξωτερικου Απινιδωτη
| Παρασκευή 19.06.2009 - ώρα 17:30 Το σχολειο χρησης Αυτοματου Εξωτερικου Απινιδωτη (AED) ειναι το εισαγωγικο επιπεδο και απευθυνεται σε ατομα της γενικοτερης καταδυτικης κοινοτητας (χωρις να ειναι απαραιτητα δυτες). Αυτη η εκπαιδευση εχει σκοπο να επιμορφωσει την καταδυτικη κοινοτητα στην καλυτερη αναγνωριση των προειδοποιητικων ενδειξεων της αιφνιδιας καρδιακης ανακοπης και την διευθετηση των Πρωτων Βοηθειων με χρηση των τεχνικων της Βασικης Υποστηριξης Ζωης (BLS) και του Αυτοματου Εξωτερικου Απινιδωτη ενω συγχρονως ενεργοποιουμε τις τοπικες ιατρικες υπηρεσιες.

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/dan_o2_100.jpg| (2) Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries
| Σχολειο παροχης Ο2 για Καταδυτικα Ατυχηματα
| Σάββατο 20.06.2009 - ώρα 10:30 πμΤο σχολείο Παροχής Πρώτων Βοηθειών με Οξυγόνο για Καταδυτικά Ατυχήματα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να επιμορφώσει την καταδυτική κοινότητα στην καλύτερη αναγνώριση της πιθανότητας καταδυτικού ατυχήματος και στην παροχή οξυγόνου πρώτων βοηθειών - ενώ συγχρόνως ενεργοποιούμε τις τοπικές Ιατρικές Υπηρεσίες και/ ή φροντίζουμε για την μεταφορά του ασθενή στο πλησιέστερο διαθέσιμο Ιατρικό Κέντρο Υγείας.

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/dan_advo2_100.jpg|(3) Αdvanced Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries
| Σχολειο Προχωρημενης Παροχης Ο2 Πρωτων Βοηθειων για Καταδυτικα Ατυχηματα
| Κυριακή 21.06.2009 - ώρα 10:30 πμΤο σχολειο Προχωρημενης Παροχης Ο2 Πρωτων Βοηθειων σε Καταδυτικα Ατυχηματα ειναι το προχωρημενο επιπεδο και απευθυνεται σε ατομα που εχουν ολοκληρωσει το εισαγωγικο επιπεδο. Εχει σχεδιαστει με σκοπο να προσφερει επιπροσθετη εκπαιδευση στους παροχεις οξυγονου στην χρηση της βαλβιδας θετικης πιεσης (MTV) και/ ή βαλβιδας σακου-μασκας (BVM), αναλογα με τους τοπικους κανονισμους.

https://www.daneurope.org/logo/logo3.gif (https://www.daneurope.org/eng/english_.htm)
Click on the DAN Europe logo to visit the official site

Κάθε σχολείο διαρκεί τουλάχιστον 4 ώρες και προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή. Στα σχολεία μπορούν να συμμετάσχουν μόνο μέλη του συλλόγου "ΤΗΘΥΣ" και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο εκπαιδευτή της DAN σε τρεις (3) συνεχόμενες μέρες από 19-21 Ιουνίου 2009 σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

Κάθε μέλος του συλλόγου μπορεί να δηλώσει συμμετοχή το πολύ σε 2 από τα 3 σχολεία.
Πιο συγκεκριμένα οι συνδυασμοί που μπορούν να δηλωθούν είναι: (1) (2) (3) (1+2) ή (1+3)
Σιγουρευτείτε επίσης ότι τηρείτε τις προυποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται παρακάτω για κάθε σχολείο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την δήλωση συμμετοχής στο παρόν θέμα.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης (πτυχίο τοίχου και κάρτα). Ειδικα για την εκπαιδευτικη βαθμιδα O2 Provider ας μη ξεχνάμε πως αποτελεί και προαπαιτούμενο για την πιθανή συμμετοχή μας σε επόμενα σχολεία, τόσο στην κατάδυση Αναψυχής όσο και στην Τεχνική κατάδυση.

Τα σχολεία θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Σ.ΕΛ.Α.Σ (http://www.selas.org/) στον Νέο Κόσμο, Πασίωνος 44-46 (http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=pasionos+44&sll=37.958825,23.737324&sspn=0.004018,0.006652&ie=UTF8&ll=37.9588,23.737464&spn=0.008036,0.013304&z=16).
Να ευχαριστήσουμε γι άλλη μια φορά τον ΣΕΛΑΣ για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας και του εξοπλισμού.

Για να πραγματοποιηθεί κάποιο σχολείο θα πρέπει να καλύψουμε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Όλα τα σχολεία έχουν ως προαπαιτούμενο, ο εκπαιδευόμενος να έχει πτυχίο DAN BLS ή ισοδύναμο πτυχίο εκπαίδευσης στο CPR άλλου αναγνωρισμένου οργανισμού (βεβαίωση εκπαίδευσης στο CPR απο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό καλύπτει επίσης τις προυποθέσεις)
Το σχολείο "Advanced O2 Provider" έχει επιπροσθέτως ως προαπαιτούμενο και το "O2 Provider"
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σχολείο: 3
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σχολείο: 6 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Οι δηλώσεις συμμετοχών θα κλείσουν στις 6/6/2009 (15 μέρες πριν την ημ/νία διεξαγωγής)
Από την στιγμή που κλείσουν οι δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να πληρώσουν το αντίτιμο ακόμη κι αν δεν μπορέσουν να παραβρεθούν εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος που θα συμμετέχει στη θέση τους. Ο λόγος είναι απλός: για κάθε μαθητή απαιτείται ξεχωριστό student-kit που θα έχει παραγγελθεί ήδη στην DAN και πρέπει να καλυφθεί το κόστος του.Το ''DAN Training Weekend'' αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια του Συλλόγου Eρασιτεχνών Αυτοδυτών "ΤΗΘΥΣ" για την ευρύτερη επιμόρφωση των μελών του.

Περιμένουμε μέχρι τις 6 Ιουνίου τις συμμετοχές σας στο παρόν θέμα, δηλώνοντας ταυτόχρονα και τους κωδικούς (1) (2) (3) του σχολείου ή των σχολείων που θέλετε να παρακολουθήσετε.
:geia:

geogeo
29-05-09, 07:08
1. geogeo (3)

DHMHTRHS
29-05-09, 08:06
και εγώ για το (3)

:thumbup:

Μυλωνάκης Κων/νος
29-05-09, 08:20
3) Κώστας (2)

Συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου για την πολύ καλή κίνηση..
Μπράβο!!!

kristalia
29-05-09, 08:24
4) baz (1+2)

Μπλε
29-05-09, 08:35
Ανασύνταξη...

Σχολείο (1)

1. baz

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.

Σχολείο (3)

1. geogeo
2. DHMHTRHS

mpapadog
29-05-09, 08:43
Σχολείο (1)

1. baz

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.

Σχολείο (3)

1. geogeo
2. DHMHTRHS
3. mpapadog

dmanetakis
29-05-09, 08:55
Το EFR κάνει, μπορώ να δηλώσω συμμετοχή !?!?... βέβαια δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα το σχολείο , πιθανότατα όμως μέχρι τον καιρό που θα γίνουν τα σχολεία της DAN να το έχω ολοκληρώσει , αλλά εάν όχι μπορώ να τα κάνω παράλληλα ?!?...

Εάν μπορώ συμπεριλάβετε με για το DAN Automated External Defibrillator course (AED) for Scuba Diving και Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries , δηλαδή (1) και (2).

GKanel
29-05-09, 09:04
GKanel (1 & 3) :worship:

GKanel
29-05-09, 09:10
Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.

Σχολείο (3)

1. geogeo
2. DHMHTRHS
3. mpapadog
4. GKanel

fivos
29-05-09, 09:17
Το EFR κάνει, μπορώ να δηλώσω συμμετοχή !?!?... βέβαια δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα το σχολείο , πιθανότατα όμως μέχρι τον καιρό που θα γίνουν τα σχολεία της DAN να το έχω ολοκληρώσει , αλλά εάν όχι μπορώ να τα κάνω παράλληλα ?!?...

Εάν μπορώ συμπεριλάβετε με για το DAN Automated External Defibrillator course (AED) for Scuba Diving και Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries , δηλαδή (1) και (2).

Δημήτρη θα ρωτήσω τον εκπαιδευτή μας και θα σου πω ;)
Σε περίπτωση που μπορείς, η σειρά προτεραιότητας συμμετοχής σου θα ισχύει.
Τι εννοείς με το να κάνεις το σχολείο παράλληλα? Τις ίδιες μέρες?

Physalia
29-05-09, 09:36
+1

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Manetakis (?)

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Manetakis (?)
6. Μαρία (Phys)

Σχολείο (3)

1. geogeo
2. DHMHTRHS
3. mpapadog
4. GKanel

Big-Blue
29-05-09, 09:46
Είμαι έτοιμος για το 1 και το 3.:geia:

geogeo
29-05-09, 10:04
Είμαι έτοιμος για το 1 και το 3.:geia:
Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Manetakis (?)
4. Big Blue

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Manetakis (?)
6. Μαρία (Phys)

Σχολείο (3)

1. geogeo
2. DHMHTRHS
3. mpapadog
4. GKanel
5. Big Blue

Χρηστος Ευθυμιου
29-05-09, 10:06
+1

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Manetakis (?)
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Manetakis (?)
6. Μαρία (Phys)

Σχολείο (3)

1. geogeo
2. DHMHTRHS
3. mpapadog
4. GKanel
5. Big-Blue
6. Ingeborg Ευθυμίου

dmanetakis
29-05-09, 10:58
Δημήτρη θα ρωτήσω τον εκπαιδευτή μας και θα σου πω ;)
Σε περίπτωση που μπορείς, η σειρά προτεραιότητας συμμετοχής σου θα ισχύει.
Τι εννοείς με το να κάνεις το σχολείο παράλληλα? Τις ίδιες μέρες?

Eχω ξεκινήσει το σχολείο Rescue και ΕFR , αλλά στο EFR δεν έχουμε φτάσει ακόμα . Το σχολείο , εκτός απροόπτου, θα τα έχουμε τελειώσει μέχρι τις 15-20 Iουνίου .
...γνωρίζεις πως έχουν τα πράγματα με τα σχολεία και με τους εκπαιδευόμενους δύτες :confused: . Συνήθως κάποιος / κάποιοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν στις προγραμματισμένες ημερομηνίες τα μαθήματα και μετατίθενται σε άλλες , και καθυστερεί να τελειώσει το σχολείο κλπ. κλπ. :stunned:

Συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλώ . Εύχομαι να έχουμε γρήγορα την απάντηση από τον εκπαιδευτή , και αν δεν μπορέσω τελικά να παρακολουθήσω , να ελευθερωθούν οι θέσεις που δεσμεύω για να μπορέσουν να οργανωθούν και οι υπόλοιποι …

neokles
29-05-09, 11:28
Νεοκλης 2,3

kristalia
29-05-09, 11:42
Νεοκλης 2,3

Κάθε μέλος του συλλόγου μπορεί να δηλώσει συμμετοχή το πολύ σε 2 από τα 3 σχολεία.
Πιο συγκεκριμένα οι συνδυασμοί που μπορούν να δηλωθούν είναι: (1) (2) (3) (1+2) ή (1+3)

fivos
29-05-09, 11:43
Νεοκλης 2,3
Νεοκλή, αν διαβάσεις προσεκτικά την ανακοίνωση, θα δεις ότι ο συνδυασμός (2,3) δεν είναι στους επιτρεπτούς γιατί δεν έχει και πολύ νόημα.

Ουσιαστικά το Advanced Ο2 Provider είναι σε μεγάλο βαθμό μια επανάληψη (refreshment) του Ο2 Provider μαζί με κάποια επιπλέον στοιχεία και τεχνικές, οπότε έχει νόημα μόνο σε κάποιους που έχουν κάνει παλιότερα το O2 Provider και έχει λήξει η πιστοποίησή τους (νομίζω λήγει σε 2 χρόνια) ή θέλουν να κάνουν μια επανάληψη, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να μάθουν και 2 πράγματα παραπάνω.

Κρατάμε τη συμμετοχή σου στο (2) εφόσον υπάρξει θέση και μπορείς επίσης να δηλώσεις το (1).

neokles
29-05-09, 11:47
Α sorry

στο τρέξιμο βλέπεις

Το 3 θα ήθελα μια που θέλω να αγοράσω και την MTV και θα είναι κ΄ριμα να μην ξέρω να την χησιμοποιήσω

(αν έχει θέση βέβαια)

geogeo
29-05-09, 12:25
Α sorry

στο τρέξιμο βλέπεις

Το 3 θα ήθελα μια που θέλω να αγοράσω και την MTV και θα είναι κ΄ριμα να μην ξέρω να την χησιμοποιήσω

(αν έχει θέση βέβαια)

Νεοκλή μάλλον το 3 θέλεις, αφού το δύο το έκανες πέρσι :p
Μπαίνω αναμονή και βλέπουμε :)

Ξανα - ανασύνταξη

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Manetakis (?)
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Manetakis (?)
6. Μαρία (Phys)

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. geogeo

fivos
29-05-09, 13:05
Eχω ξεκινήσει το σχολείο Rescue και ΕFR , αλλά στο EFR δεν έχουμε φτάσει ακόμα . Το σχολείο , εκτός απροόπτου, θα τα έχουμε τελειώσει μέχρι τις 15-20

Συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλώ . Εύχομαι να έχουμε γρήγορα την απάντηση από τον εκπαιδευτή , και αν δεν μπορέσω τελικά να παρακολουθήσω , να ελευθερωθούν οι θέσεις που δεσμεύω για να μπορέσουν να οργανωθούν και οι υπόλοιποι …

Δημήτρη, εφόσον δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την πιστοποίηση EFR μέχρι την μέρα που θα πραγματοποιηθούν τα σχολεία η απάντηση του εκπαιδευτή είναι αρνητική, λυπάμαι :(

Οπότε έχουμε:

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. geogeo (σε αναμονή)

fivos
29-05-09, 13:17
Αφού βλέπω ότι δεν δήλωσε κανένας άλλος μέσα στα επόμενα λεπτά, ας δηλώσω κι εγώ για το (2).

Ανακεφαλαίωση:

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. geogeo (σε αναμονή)

dmanetakis
29-05-09, 16:04
...Δημήτρη, εφόσον δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την πιστοποίηση EFR μέχρι την μέρα που θα πραγματοποιηθούν τα σχολεία η απάντηση του εκπαιδευτή είναι αρνητική, λυπάμαι...

OK Fivos, σε ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης και τον κόπο σου.
( … αν και θα ήθελα να μπορούσα και εγώ να παρακολουθήσω … :( )

Καλά σχολεία στους υπολοίπους !!! :thumbup:

Thanos
29-05-09, 20:37
Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. geogeo (σε αναμονή)
8. Thanos (σε αναμονή)

billy
31-05-09, 17:09
Σε αναμονή για το 3 :)

geogeo
31-05-09, 18:36
1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου
5. geogeo

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. Thanos (σε αναμονή)
8. billy (σε αναμονή)
9. geogeo (σε αναμονή)

Lepidas
31-05-09, 23:46
Σε αναμονή για το 3 ή το 2 (κατά σειρά προτίμησης)

geogeo
01-06-09, 00:18
Σε αναμονή για το 3 ή το 2 (κατά σειρά προτίμησης)

Δημήτρη, για να κάνεις το 3, πρέπει να έχεις κάνει πρώτα το 2.
Οπότε είσαι πρώτος στην αναμονή για το 2 :thumbup:

Υπενθυμίζω ότι και όποιος άλλος φίλος επιθυμεί να παρακολουθήσει κάποιο από τα σχολεία, ας μην διστάσει να "μπει" στην λίστα αναμονής, ώστε να αντικαταστήσει όποιον τυχόν δεν μπορέσει να παρακολουθήσει τελικά το σχολείο.
Η εμπειρία της προηγούμενης διοργάνωσης έδειξε ότι 1 ή και 2 άτομα στην λίστα αναμονής έχουν πιθανότητες τελικά να παρακολουθήσουν τα σχολεία.

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου
5. geogeo

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos
----------------
7. Lepidas

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. Thanos (σε αναμονή)
8. billy (σε αναμονή)
9. geogeo (σε αναμονή)

kristalia
01-06-09, 07:32
Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου
5. geogeo
6. kristalia

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos
----------------
7. Lepidas

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. Thanos (σε αναμονή)
8. billy (σε αναμονή)
9. geogeo (σε αναμονή)
10. kristalia (σε αναμονή)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
01-06-09, 08:10
θελω να συμμετεχω στα (1)+(2).

geogeo
01-06-09, 08:22
θελω να συμμετεχω στα (1)+(2).

Γιώργη, είσαι σίγουρος στο (1) και στη λίστα αναμονής για το (2) :thumbup:

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου
5. kristalia
6. Γιώργος Δραγώνας
---------------------
7. geogeo (αναμονή)

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos
----------------
7. Lepidas (αναμονή)
8. Γιώργος Δραγώνας (αναμονή)

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. Thanos (σε αναμονή)
8. billy (σε αναμονή)
9. geogeo (σε αναμονή)
10. kristalia (σε αναμονή)

geogeo
01-06-09, 08:54
Ανασύνταξη Νο ... :confused: :)

Μετά απο συνεννόηση, αποφασίσθηκε ότι δεν έχει νόημα να υπάρχει λίστα αναμονής μεγαλύτερη των δύο ατόμων.
Κατά συνέπεια, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο θέσεις αναμονής για το σχολείο (1) και μία στο σχολείο (2). Στο σχολείο (3) η λίστα έχει κλείσει.
Ευχαριστώ :geia:

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. Big-Blue
4. Ingeborg Ευθυμίου
5. kristalia Zin
6. geogeo

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos
----------------
7. Lepidas (αναμονή)

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. Thanos (σε αναμονή)
8. billy (σε αναμονή)

JOHNABIT
01-06-09, 22:32
Αν μπορω να λαβω μερος στο 1+2 πολυ θα το ηθελα...πως μπορω να μαθω την τιμη τους?

GKanel
01-06-09, 23:15
Δυστυχώς φιλέ Johnabit, αυτή η δραστηριότητα του συλλόγου απευθύνεται μόνο σε μέλη του.

kristalia
08-06-09, 23:21
Δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο σχολείο (1).

Zin
15-06-09, 19:24
μια συμμετοχή για το σχολείο (1) παρακαλώ.. :D

βαλτε με στη τελική ανασύνταξη Νο. ...:confused:

(ελπιζω να μην αργησα τραγικά πολύ.. δε με πειράζει το πτυχίο μου να γράφει kristalia..:p)

Big-Blue
16-06-09, 13:06
Μου έτυχε κάτι σχεδόν αδύνατο να αναβληθεί (επαγγελματικό:mad:) για την Παρασκευή και μάλλον δε θα μπορέσω να παρακολουθήσω το σχολείο νο 1. Την Κυριακή θα είμαι παρόν, εκτός αν κάποιος βλακέντιος προτείνει να κάνουν δημοτικά συμβούλια και τις Κυριακές:angyr:
Ενδιαφέρεται κανείς άλλος?

Big-Blue
17-06-09, 20:33
Έλα ο αναπληρωματικός μου;:D

Physalia
17-06-09, 20:53

μετά από σένα το χάος :p

Big-Blue
17-06-09, 23:11
το κεφάλι μου αυτή τη στιγμή μόνο με απινιδωτή στρώνει:D...
άντε να βουτήξουμεεεεεεεεεεεεεεεε

Big-Blue
18-06-09, 09:11
Λοιπόν είναι οριστικό, δε θα μπορέσω να είμαι αύριο το απόγευμα στο σχολείο νο1. Την Κυριακή θα δώσω κανονικά το παρόν, αν μας παίρνει και για βουτιά μετά, πείτε το να πάρω συμπράγκαλα:).
Για τα υλικά του σχολείου που λογικά θα έχουν ήδη αγοραστεί αλλά και για τη συμμετοχή μου, αφού δε βλέπω να υπάρχει κανείς άλλος ενδαφερόμενος, θα χρεωθώ εγώ και θα τα εξοφλήσω την Κυριακή στη διάρκεια του σχολείου νο3. Χρωστάω και τη συνδρομή του έτους, Φοίβε σκούντα με την Κυριακή:):geia:

kristalia
18-06-09, 12:25

Εδώ ο καλός αναπληρωματικός :D

Τα λέμε αύριο :geia:

Σχολείο (1)

1. baz
2. GKanel
3. kristalia
4. Ingeborg Ευθυμίου
5. Zin
6. geogeo

Σχολείο (2)

1. Κώστας
2. baz
3. GB
4. Στέλιος Κ.
5. Μαρία (Phys)
6. Fivos
----------------
7. Lepidas (αναμονή)

Σχολείο (3)

1. DHMHTRHS
2. mpapadog
3. GKanel
4. Big-Blue
5. Ingeborg Ευθυμίου
6. neokles
----------------
7. Thanos (σε αναμονή)
8. billy (σε αναμονή)

fivos
18-06-09, 16:31
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συμμετέχοντες,
να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό (κάρτα, πτυχίο, βεβαίωση) εκπαίδευσης στο CPR μια και αποτελεί προαπαιτούμενο για όλα τα σχολεία.

geogeo
22-06-09, 08:05
Ενα τριήμερο εκπαίδευσης με αντικείμενο την παροχή βοήθειας σε συνδύτες - συνανθρώπους τελείωσε, αφήνοντας μόνο χαμόγελο σε όσους είχαν την χαρά να συμμετάσχουν.

Αψογη προετοιμασία και παρουσίαση από τον μαραθωνοδρόμο εκπαιδευτή μας, που πέρα από τις πολλές - πολλές ώρες που μέσα στο τριήμερο αφιέρωσε για την εκπαίδευσή μας, ποιος ξέρει πόσες επιπλέον είχε αφιερώσει για την προετοιμασία των σχολείων.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν, θυσιάζοντας χρόνο διασκέδασης και ξεκούρασης απ' το Σ/Κ τους, αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο στον εκπαιδευτή - φίλο μας.

Να είναι σίγουρος ότι στο μέλλον θα εκμεταλλευτούμε περισσότερο την διάθεσή του για αφιλοκερδή - εθελοντική προσφορά.

Big-Blue
22-06-09, 10:11
Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο αλλά και το μόνο που δέχονται μαζί με την όρεξη και την παρουσία μας εκεί, τόσο ο Εκπαιδευτής όσο και τα μέλη του Συλλόγου που έτρεξαν...
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή μας θα ήταν η επανεκπαίδευσή μας, πχ σε ένα ρανεβού ανά τρίμηνο ας πούμε, το οποίο θα πρέπει να το καθιερώσουμε:geia:

neokles
22-06-09, 10:26
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή μας θα ήταν η επανεκπαίδευσή μας, πχ σε ένα ρανεβού ανά τρίμηνο ας πούμε, το οποίο θα πρέπει να το καθιερώσουμε:geia:

Panagiotis
22-06-09, 10:43
Συγχαρητήρια στο σύλλογο για την εξαιρετική αυτή διοργάνωση, και ενα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές!!!
Σύντομα και στα επόμενα!!!!:thumbup:

DHMHTRHS
22-06-09, 11:23
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω

Lepidas
22-06-09, 13:26
:D Ήταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα στο σχολείο,
και θα το επαναλάβω με την πρώτη ευκαιρία. Συγχαρητήρια στο σύλλογο και στον εκπαιδευτή, που επέμενε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ευχαριστώ

(Περιμένω και τα οπτικά ντοκουμέντα ...ιδιαίτερα την συναρμολόγηση στα τυφλά:evil:...)

Physalia
22-06-09, 17:50
Χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετείχα σε αυτό το σχολείο! :)

mpapadog
22-06-09, 19:56
Ευχαριστούμε πολύ.

Καθόλου δε με πείραξε που αφιέρωσα μια ηλιόλουστη Κυριακή σε αύτο το εξαιρετικό σχολείο.:)

Zin
22-06-09, 20:38
"Μακρυά από μας..." και "Καλυτερα να μη σου τύχει..." ήταν οι καταστασεις που μάθαμε να αντιμετωπίζουμε αυτό το τριήμερο..
μόνο όμως με εκπαίδευση (και επαναληψη της εκπαίδευσης) ξορκίζεις το κακό :)!!

Ευχαριστούμε τον master του είδους (τολμώ να πω:D) που αφιέρωσε -με ολη τη σημασια της λεξης- τις τρεις αυτές μερες στην εκπαίδευση των μελών του συλλόγου!!

:thumbup::thumbup::thumbup:

fivos
24-06-09, 01:44
...και μερικές φωτογραφίες από τα εξαιρετικά σεμινάρια του τριημέρου:

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_01_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_01.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_02_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_02.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_03_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_03.htm)

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_04_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_04.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_05_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_05.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_06_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_06.htm)

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_07_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_07.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_08_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_08.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_09_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_09.htm)

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_10_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_10.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_11_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_11.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_12_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_12.htm)

http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_13_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_13.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_14_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_14.htm) http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_15_tn.jpg (http://www.scubadive.gr/downloads/photos/ekdiloseis/2009_06_19_DAN_Training_Weekend/Photos/tethys_dan_weekend_15.htm)

GKanel
24-06-09, 15:23
Να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον σύλλογο για την εξαιρετική εκπαίδευση που μας πρόσφερε.
Θέλω όμως να αναφερθώ ιδιαίτερα στο πολύ καλό και υψηλό επίπεδο όχι μόνο των συμμετεχόντων και του εκπαιδευτή που κάλυψε όλες τις απορίες και ερωτήσεις μας, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τις DAN (student kit & training materials) όσο και την πληρέστατη γνώση που έχει συγκεντρώσει μετά από τόσα χρόνια έρευνας και μελετών η DAN προκειμένου να έχει τόσο υψηλό επίπεδο στα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

baz
24-06-09, 18:44
Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την προσπάθεια του να προσφέρει στα μέλη αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της DAN αλλά και τον εκαπιδευτή μας, που έκανε ότι ήταν δυνατό ώστε να διατηρήσει ένα εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης.
Νομίζω ότι τέτοιες προσπάθειες αναβαθμίζουν την κατάδυση και μας θυμίζουν ότι δεν είναι σημαντικό να είναι κανείς καλός δύτης μόνο, σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του. Ειδικά τέτοιες εποχές που μοιάζει οι άνθρωποι να ελκύονται από θέματα που αφορούν τον ανταγωνισμό και την προσπάθεια προσωπικής προβολής περισσότερο .....

billy
25-06-09, 16:19
Τα σχολεία της DAN ίσως είναι τα μόνα τα οποία δεν τα κάνουμε για εμάς αλλά για τον buddy μας ή παρέα μας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να δώσεις πρώτες βοήθειες ή παροχή οξυγόνου σε κάποιον τραυματία αυτοδύτη.

Από πλευράς σχολείου έχω να παρατηρήσω την πολύ καλή οργάνωση τόσο από πλευράς χρόνου όσο και από την πλευρά της παρουσίασης και πρακτικής εξάσκησης με προσοχή στην λεπτομέρεια.

Τι κρατάω ?
Ότι πρέπει εκεί που απολαμβάνουμε την συζήτηση μας τις Τρίτες να ξεκλέβουμε και καμία από αυτές για επανάληψη...

Thanos
25-06-09, 17:37
Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε τα σχολεία του DAN ο οποίος είναι ο ειδήμων οργανισμός.

Η οργανωτική δομή του σχολείου ήταν super και σίγουρα ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά.

Νιώθω τυχερός που έκανα αυτό το σχολείο. Το ίδιο τυχερός και σίγουρος πρέπει να νιώθει και ο buddy μου, που έχω τώρα αυτές τις γνώσεις. :) :thumbup:

fivos
01-07-09, 14:10
Οι κάρτες πιστοποίησης και τα πτυχία τοίχου για όλους τους συμμετέχοντες είναι ήδη έτοιμα από την προηγούμενη εβδομάδα !

Σας καλούμε όλους να τα παραλάβετε από την Μπυραρία Ζύθος (http://www.zythos.gr/site.asp) (Παλ. Φάληρο, Λ. Ελευθερίας 45 - συνέχεια Αμφιθέας, 210 9850478) την Παρασκευή 3/7, 9:00 το βράδυ και με την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε, να τα πούμε, και να πιούμε μια μπύρα παρέα με τον εκπαιδευτή μας :)

Θα παρακαλούσα όλους τους συμμετέχοντες να δηλώσουν σ' αυτό εδώ το θέμα - σήμερα ή το πολύ μέχρι αύριο - αν θα είναι παρόντες κι θα φέρουν και κάποιο φίλο/φίλη για να κανονίσουμε τα τραπέζια.

Τα λέμε την Παρασκευή

Big-Blue
01-07-09, 14:43
Νο 1...
Πόσο πιο γρήγορος:D
Συνδύτη geo φέρε και τη μπουκάλα με τις πλυμμένες ζώνες:D:D:D

fivos
01-07-09, 15:14
Νο 1...
Πόσο πιο γρήγορος:D
Όπως πας... σε βλέπω να μετακομίζεις μόνιμα Αθήνα σιγά-σιγά :D

1. Big-Blue
2. Fivos

Μπλε
01-07-09, 15:17
1. Big-Blue
2. Fivos
3. GB
4. Phys

Zin
01-07-09, 19:07
1. Big-Blue
2. Fivos
3. GB
4. Phys
5. Zin

geogeo
01-07-09, 19:49
1. Big-Blue
2. Fivos
3. GB
4. Phys
5. Zin
6. geogeo

Ingeborg
01-07-09, 21:19
Ακόμα δεν ξέρω εάν μπορώ να έρθω, διότι έχω προγραμματίσει ήδη κάτι για την Παρασκευή το βράδυ,

kristalia
02-07-09, 21:35
1. Big-Blue
2. Fivos
3. GB
4. Phys
5. Zin
6. geogeo
7. kristalia