PDA

Επιστροφή στο Forum : Ελέγξτε το status του PADI εκπαιδευτή σας

neokles
13-07-09, 17:16
Πηγατε σε ένα καταδυτικό κάνατε κάποια μαθήματα ή σας υπέγραψαν ένα logbook.

Αναρωτηθήκατε ποτέ, πως ξέρετε ότι ένας εκπαιδευτής ή divemaster είναι όντως αυτό που λέει;

Αν ναι τότε μπορείτε για τους PADI divemasters, assistant instructors και εκπαιδευτές όλων των επιπέδων να το ελέγχετε από εδώ (http://www.padi.com/scuba/prochek/Default.aspx). Είναι μια υπηρεσία που κάποτε ήταν διαθέσιμη μόνο για μέλη του οργανισμού, τώρα όμως μπορεί ο καθένας μας να ελέγξει από μόνος του το status όσων προσφέρουν καταδυτικές υπηρεσίες.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο αριθμός μέλους του επαγγελματία o οποίος φαίνεται σε κάθε πτυχίο που έχει υπογράψει, πρέπει να συμπεριλαμβάνεται όταν υπογράφει το logbook σας και φυσικά μπορείτε να το ζητήσετε από τον ίδιο ή από το καταδυτικό που εργάζεται.

Achaia Scuba
14-07-09, 09:28
:thumbup:,:thumbup:,:thumbup:

΄Ακης Γκούμας
14-07-09, 10:57
Γειά σου ρε Νεοκλή ! Αστυνόμος Μπέκας.... και βάλε ! Σωστόοοοος.

MICHALIS
14-07-09, 12:56
Καλα κανει και το λεει , ετσι πρεπει αλλωστε .

andreas
14-07-09, 14:34
Άμα το ελέγξουμε, λέτε να βρεθούμε πρό ... εκπλήξεων ? ;)

epsilon
14-07-09, 14:54
Άμα το ελέγξουμε, λέτε να βρεθούμε πρό ... εκπλήξεων ? ;)
μπάάάάά , σπάνιο έως αδύνατον , σκεφθείτε ότι η ευθύνη είναι τεράστια
και ότι μερικά από τα κράτη (Φιλιππίνες,Ταυλάνδη,Μαλαι ία,Ινδονησία κλπ) είναι ιδιαίτερα αυστηρά και εάν γίνει κάποια στραβή.......:madwife::madwife: λέτε να το ρισκάρει κάποιος ? ε?

kristalia
14-07-09, 15:01
λέτε να το ρισκάρει κάποιος ? ε?

Αμέ αμέ το ρισκάρουν !!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
14-07-09, 15:13
παντα αστειευομαι με τους μαθητες μου κ συνδυτες μου για το οτι ενω τους ζηταω και μου δειχνουν την καταδυτικη τους ταυτοτητα , κανεις απο αυτους δεν εχει δει τη δικια μου!!!:D:D:D:D

611081....

andreas
14-07-09, 15:26
παντα αστειευομαι με τους μαθητες μου κ συνδυτες μου για το οτι ενω τους ζηταω και μου δειχνουν την καταδυτικη τους ταυτοτητα , κανεις απο αυτους δεν εχει δει τη δικια μου!!!:D:D:D:D

611081....

Πάλι καλά που δε γράφει το θρήσκευμα, θα είχαμε άλλους καυγάδες :madwife: