Επιστροφή στο Forum : χαμένη ταυτότητα NAUI
nikolasaek
30-07-09, 13:11
Έχασα την ταυτότητα της NAUI. Μπορώ να κάνω κάτι?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
30-07-09, 13:14
να ζητησεις επανεκδοση απο το καταδυτικο σου ή να κανεις το επομενο σχολειο που παντα σχεδιαζες και ποτε δεν πραγματοποιησες....
δεν ειναι δα και καμμια μεγαλη ζημια....:geia:
nikolasaek
30-07-09, 13:16
και αν δεν υπάρχει πλεον το συγκεκριμένο καταδυτικό?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
30-07-09, 13:24
χμ....τοτε μπορεις να απυθυνθεις σε ενα αλλο καταδυτικο Νaui ωστε να τσεκαρουν απο τον οργανισμο τα στοιχεια σου και να επανεκδοσουν , ελπιζω να εχουν αυτη τη δυαντοτητα....
μελος του TΗΘΥΣ ειναι ο argyris (Αργυρης Αργυριαδης) ο οποιος ειναι ο αντιπροσωπος της NAUI στην Ελλαδα, ισως μπορει να σε βοηθησει...
δες και εδω http://www.theabyss.gr/archives/nauihellas.htm
nikolasaek
30-07-09, 13:25
και κατι ακόμα....... το πτυχείο αυτό είναι από το 97.. εκτοτε έχω κάνει πολλές βουτιές πάρα πολλές θα έλεγα. Ταυλάνδη. Αίγυπτο ,Νοτια αφρική και αρκετές εκατοντάδες στην ελλάδα αλλα στο log book έχω μόνο καμμιά 50αρια. Μπορώ να αναβαθμήσω το πτυχείο μου η πρέπει να παρακολουθήσω κάποιο σχολείο?
nikolasaek
30-07-09, 13:28
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ...... Υπάρχει κάποιο τηλ του παιδιού που μου λες?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
30-07-09, 13:36
sto link του abyss εχει ενα τηλεφωνο που δεν ξερω αν ισχυει....
η "αναβαθμιση" του πτυχιου που λες δεν εχει απολυτα να κανει με τον αριθμο και τη δυσκολια των καταδυσεων που εχεις πραγματοποιησει, αλλα αφορα καινουρια (συνηθως) γνωση....οποτε ναι θα πρεπει να παρακολουθησεις κανονικα ενα σχολειο σε εναν απο τους αναγνωρισμενους στην ελλαδα οργανισμους....
δεν το συνεχιζω καθοτι επαγγελματιας και θα παρεξηγηθω....ψαξου και ολο και κατι θα βρεις.....:geia:
nikolasaek
30-07-09, 13:42
Και πάλι ευχαριστώ γιώργο............:thumbup:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.