PDA

Επιστροφή στο Forum : Εντυπώσεις / Προβλήματα σχετικά με e-shops

DimitrisK
12-09-07, 17:18
Έχει ψωνήσει ποτέ κανείς από αυτό το site; Υποτίθεται μου έστειλαν μια παραγγελία την προηγούμενη Πέμπτη και ακόμη δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση από την UPS που λέει ότι χρησιμοποιεί. Εστειλα email προχθές και δεν πήρα καμιά απάντηση ακόμη.

Εδώ από Αγγλία και οι παραγγελίες έρχονται σε 3 εργάσιμες και με ταχυδρομείο κανονικό.

Normoxic Diver
12-09-07, 18:09
Έχει ψωνήσει ποτέ κανείς από αυτό το site; Υποτίθεται μου έστειλαν μια παραγγελία την προηγούμενη Πέμπτη και ακόμη δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση από την UPS που λέει ότι χρησιμοποιεί. Εστειλα email προχθές και δεν πήρα καμιά απάντηση ακόμη.

Εδώ από Αγγλία και οι παραγγελίες έρχονται σε 3 εργάσιμες και με ταχυδρομείο κανονικό.

Dimitri,

χαλαρα....θα ελεγα ατυχες γεγονος η μη εγκαιρη απαντηση στο mail σου.
Η παραδοση αργει συγκριτικα με Diverswarehouse....

Προσωπικα ειμαι 100% ικανοποιημενος απο το Deepstop.de μιας και πιστεψε με εχω αγορασει πολλα πραγματα απο εκει....:thumbup:

Thanos
12-09-07, 20:13
Είναι πολύ καλό site και συνήθως δεν αργούν πολύ..

DimitrisK
13-09-07, 06:52
Είναι πολύ καλό site και συνήθως δεν αργούν πολύ..

Μια εβδομάδα είναι πολύ για αποστολή με courrier. Χθες το απόγευμα του έστειλα και άλλο email. Για να δούμε...
Την πιστωτική πάντως τη χρέωσε.

Dimitris Galon
13-09-07, 15:00
Γεια σου Δημήτρη.
Μου έκανε εντύπωση το γεγονός που ανέφερες, καθώς έχω αγοράσει πολλές φορές από το deepstop.de και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Επικοινώνησα με τον κύριο Drechsler, τον ιδιοκτήτη του deepstop, ο οποίος μου είπε ότι το πακέτο σου έφτασε σήμερα στην Ελλάδα. Μου είπε επίσης ότι δεν στάλθηκε με currier αλλά με το ταχυδρομείο λόγω κόστους. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα και θα έχεις το πακέτο στα χέρια σου.

Thanos
13-09-07, 16:31
Μου είπε επίσης ότι δεν στάλθηκε με currier αλλά με το ταχυδρομείο λόγω κόστους. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα και θα έχεις το πακέτο στα χέρια σου.

Και εμένα όσες φορές έχω παραγγείλει, μου έχει έρθει με τα γερμανικά ταχυδρομεία ... καθυστερεί λίγο περισσότερο αλλά γλυτώνεις το κόστος..

Normoxic Diver
13-09-07, 17:07
Χμμμ.....

νομιζω πολυ φασαρια για το τιποτα...

τουλαχιστον ελπιζω DimitriK αυτο που περιμενεις να ειναι κατι καλο!!! :rolleyes:

(ρε Thanos κι εσυ απο εκει ψωνιζεις ε??? τι συμπτωσης.....:D)

DimitrisK
13-09-07, 18:53
Γεια σου Δημήτρη.
Μου έκανε εντύπωση το γεγονός που ανέφερες, καθώς έχω αγοράσει πολλές φορές από το deepstop.de και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Επικοινώνησα με τον κύριο Drechsler, τον ιδιοκτήτη του deepstop, ο οποίος μου είπε ότι το πακέτο σου έφτασε σήμερα στην Ελλάδα. Μου είπε επίσης ότι δεν στάλθηκε με currier αλλά με το ταχυδρομείο λόγω κόστους. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα και θα έχεις το πακέτο στα χέρια σου.

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.

Απλά από scubastore μου έρχονται την επόμενη (σωστά το γράφω) ή τη μεθεπόμενη και από deepblue dive & diverswarehouse την τρίτη εργάσιμη. Από Γερμανία πρώτη φορά αγοράζω και μου έκανε εντύπωση ο χρόνος αποστολής.

Χμμμ.....
νομιζω πολυ φασαρια για το τιποτα...
τουλαχιστον ελπιζω DimitriK αυτο που περιμενεις να ειναι κατι καλο!!!

Έτσι πιστεύω και εγώ (σύστημα μετάγγισης και αναλυτής οξυγόνου).

Normoxic Diver
13-09-07, 20:50
Έτσι πιστεύω και εγώ (σύστημα μετάγγισης και αναλυτής οξυγόνου).

Ουαουυυυυυ.....

αντε ρε συ με το καλο να τα παραλαβεις......

και με το καλο να κοψεις και το Deep Air (μιας και υποθετω πως για ''γεμισματα'' Trimix τα πηρες ολα αυτα).......:geia:

DimitrisK
16-04-08, 07:30
Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο site; Έχω παραγγείλει ένα scooter εδώ και ένα μήνα και ενώ μου έστειλαν mail την προηγούμενη Δευτέρα ότι θα το έχω μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε εκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση παρά τα τρία email που τους έστειλα.
Έχω ήδη αγοράσει ένα scooter από αυτούς και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ήρθε μέσα σε 10 ημέρες. Είπα να μην τα πάρω και τα δύο μαζί για να μην γίνει καμιά στραβή.
Όχι τίποτε άλλο αλλά για παραγγελίες άνω των 1.000€ στέλνεις τα χρήματα με έμβασμα προκαταβολή.

Panagiotis
16-04-08, 07:47
Δημήτρη, εχω κάνει πολλές συναλλαγές με το συγκεκριμένο e-shop!

Oταν ενα προϊόν το έχουν στο στόκ, μπορεί να στο στείλουν σε χρόνο ντε-τε. (Έχει τύχει να λάβω κάτι μέσα σε 2 μέρες απο την παραγγελία), αλλά αν δεν το έχουν..μπορεί να περιμένεις κανένα δίμηνο!!! (Και αυτο μου έχει τύχει..)

Όταν δεν έχουν κάτι νεότερο αποφεύγουν να απαντούν στα e-mails, αλλά γεγονός είναι πως πέραν του χρόνου παράδοσης άλλο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει και σε γενικές γραμμές τους θεωρώ αξιόπιστους.

Σου ζήτησαν να κάνεις έμβασμα??? Έχω κάνει και εγώ παραγγελία άνω των 1000€, αλλά τα πήραν απο την κάρτα μου τα χρήματα!!

DimitrisK
16-04-08, 08:04
Σου ζήτησαν να κάνεις έμβασμα??? Έχω κάνει και εγώ παραγγελία άνω των 1000€, αλλά τα πήραν απο την κάρτα μου τα χρήματα!!

Ναι πάνω από 1000€ δεν δέχονται κάρτα, και το πρώτο σκούτερ με τον ίδιο τρόπο το αγόρασα.
Προφανώς θα δημιουργήθηκε κάποιο θέμα με τις κάρτες. Το έχω συναντήσει και αλλού.

Dimitris
16-04-08, 12:37
Πολυ κακη εξυπηρετηση.

Ειχα κανει μια παραγγελεια πριν 2 χρονια και μου εβγαλαν το λαδι. Αφου περασε ενας μηνας και δεν μου απαντουσας στα mail τους πηρα τηλεφωνο να δω το γινεται. Μου ειπαν οτι 3 απο τα υλικα που ειχα παραγγειλει, δεν ηταν διαθεσιμα και ετσι δεν μπορουσαν να ολοκληρωσουν την παραγγελεια, οταν τους ζητησα να την ακυρωσουν, μου ειπαν οτι δεν γινεται και οτι επρεπε να βρω αντιστοιχο προιν αλλης εταιριας. Με το ζορι τους επεισα να αφαιρεσουν τα προϊοντα που δεν ηταν διαθεσιμα και να μου στειλουν τα υπολοιπα.

Επισης να αναφερω οτι η συσκευασια που ειχαν κανει δεν ηταν και οτι καλυτερο αλλα ευτυχως τα υλικα ηταν ολα ενταξει. Τα αγγλικα δε του υπαλληλου που μιλησα ηταν οριακα μετρια.

Αντιθετως για το καταστημα scubastore.com και deepbluedive.com κανενα προβλημα στις 2-3 παραγγελειες που εχω κανει.

fin
16-04-08, 13:20
Εκανα 2-3 δουλειες μαζι τους. Ειναι ισπανικο μαγαζι ελληνικης νοοτροπιας δηλαδη κανεις δε βιαζεται αλλα μια χαρα παιδια.
Δεν προκειται πλεον γιατι ειναι too colopiase.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
16-04-08, 13:42
δεν πιστευω να θες να κουβαλησεις τα σκουτερ μαζι μας στις μαλδιβες? οχι τιποτα αλλο αλλα με τα ρευματα εκει θα πιασεις γουορπ ταχυτητα!!!!:D

DimitrisK
16-04-08, 14:22
δεν πιστευω να θες να κουβαλησεις τα σκουτερ μαζι μας στις μαλδιβες? οχι τιποτα αλλο αλλα με τα ρευματα εκει θα πιασεις γουορπ ταχυτητα!!!!:D

Μη μου βάζεις ιδέες! Μια που δεν είμαι της φωτογραφίας....