PDA

Επιστροφή στο Forum : Τhe shark con????????

elinoplop
08-12-09, 13:52
Ω ναι το είδαμε κι αυτό!
Καινουριο ντοκιμαντέρ από κιλλερς/δολοφόνους που λένε ότι οι καρχαρίες δεν είναι σε κίνδυνο αλλά όλο το θέμα είναι μούφα των περιβαλλοντολόγων....:banghead:
_Z8MTFvg-TQ

ειδού το trailer

elinoplop
08-12-09, 13:54
δεν ξέρω γιατί δεν το δείχνει στο ποστ
http://www.youtube.com/watch?v=_Z8MTFvg-TQ

δοκιμάστε το έτσι

Physalia
08-12-09, 16:21
έτσι έτσι.... οι κύριοι προτείνουν να περιμένουμε να καταρρεύσουν οι αγορές, ως μόνη σαφή και καθαρή απόδειξη της υπεραλίευσης!

So typical business mafre! ;)

eye love scuba
08-12-09, 17:21
μα ρε συ Μαρία, δε βλέπεις τι άτομα μιλούν στην ταινία?

Big-Blue
09-12-09, 10:12
έλα ντε,
τι μούτρα είναι αυτά...
κλασικοί ψηφοφόροι του τζόρτζζζζζζζ μπουςςςςςςςςςςςςς τζούνιοαρρρρρρρρρρ
...λάθη της φύσης...

Nicholas S.
09-12-09, 12:10
όπου υπάρχει λόγος υπάρχει και αντίλογος... δεν νομίζω ότι μπορούν μερικοί κάφροι με ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ να "καπελώσουν" την παγκόσμια κατακραυγή για την προστασία του καρχαρία και τον κίνδυνο για την εξαφάνιση του με μερικά φτηνά επιχειρήματα.

elinoplop
09-12-09, 14:00
PQZEOXdfd8s :rofl:
οι αμερικάνοι inbreds σε όλο το μεγαλείο τους!

φυσικά εφώσον κάποιοι βγάζουν δισ από την εμπορία καρχαριών δεν τοχαν και τίποτα να φτιάξουν έναν αντίλογο στην εκστρατεία για τη διάσωση του καρχαρία.
Η εκστρατεία όμως αντεπιτίθεται με το παραπάνω λινκ αλλά και μεις μπορούμε να μπουμε στο you tube και να ψηφίσουμε με ένα στέρι το τραιλερ αλλα και φυσικά να γράψουμε τα σχόλειά μας!:)

Έκτωρ
09-12-09, 19:22
ένα ακόμα βίντεο από τον τυφλό αγώνα του καρχαρία για να επιβιώσει στον κόσμο τον θηλαστικών
αν βαριέστε δείτε από 2.25 και μετά

X0UJaprpxrk

Μπλε
09-12-09, 19:26
Το σκηνικό μου θυμίζει λίγο τους ροφούς (και τα άλλα ψάρια) που κρύβονται..! :rofl::crazy:

Ref. δε χρειάζεστε, υποθέτω!