PDA

Επιστροφή στο Forum : Ατυχημα στον κόλπο Δομβραίνας

greco
21-06-10, 14:41
Δεν είδα την είδηση στα περιστατικά και σκέφτηκα να την αναρτήσω μιάς και πρόκειται για κλασσική περίπτωση προς αποφυγη.
Προσωπικά το έμαθα πριν 3 μέρες όταν επισκεύτικα το χωριό μου που βρίσκεται στην περιοχή.
Τραγική περίπτωση πατέρα και γιού που χάθηκαν άδικα και από επιπολαιότητα.
Απ'οτι άκουσα και το παιδί είχε προσβληθεί από νόσο και έκανε συνεδριές για θεραπεία στο νοσοκομείο.

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=42015

Big-Blue
21-06-10, 15:36
Αν το Χ Λιμεναρχείο (όπως και όλα τα Λιμεναρχεία εννοείται) έκανε τη δουλειά του νωρίτερα και μάζευε τους ψαρομπούκαλους που προφανώς και γνώριζε (όπως τα περισσότερα) τώρα δε θα έμπαινε σε αυτή την περιβόητη ''έρευνα'', αφού πρώτα έγινε το κακό...
Κρίμα...

kristalia
21-06-10, 15:38
Πρώτος βούτηξε στη θάλασσα με μπουκάλα οξυγόνου ο 52χρονος πατέρας.

και τα κλασικά των δημοσιογράφων !! :banghead:

Deep Rhodos
26-06-10, 19:35
Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε:

Πού βρήκαν τον εξοπλισμό;
Είχε πτυχίο ο Πατέρας; (ποιός τους το έδωσε και με ποιά διαδικασία;)
Ποιός τους γέμισε φιάλες;
Πραγματι δέν ήξερε κανένας την δραστηριότητα τους;
Τι επίπτωση έχει το κάθε καταδυτικό ατύχημα στο σπόρ; Ο περισσότερος κόσμος σχετίζει την αυτόνομη κατάδυση με επικίνδυνα περιστατικά.
Αυτό συμβαίνει γιατί δέν περιφρουρούμε το άθλημα καταλλήλως.
Σαφώς και θέλω να εκφράσω την θλίψη μου για το περιστατικό, πλην όμως πιστεύω ότι δέν θα συνέβαινε ποτέ αν στην κατάλληλη στιγμή, κάποιος δέν επιδείκνυε τόση πολύ ανοχή σε αυτούς τους ανθρώπους.

Physalia
28-06-10, 11:15
Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε:
Πού βρήκαν τον εξοπλισμό;
Είχε πτυχίο ο Πατέρας; (ποιός τους το έδωσε και με ποιά διαδικασία;)
Ποιός τους γέμισε φιάλες;
Πραγματι δέν ήξερε κανένας την δραστηριότητα τους;
Τι επίπτωση έχει το κάθε καταδυτικό ατύχημα στο σπόρ;Ο περισσότερος κόσμος σχετίζει την αυτόνομη κατάδυση με επικίνδυνα περιστατικά.
Αυτό συμβαίνει γιατί δέν περιφρουρούμε το άθλημα καταλλήλως.
Σαφώς και θέλω να εκφράσω την θλίψη μου για το περιστατικό, πλην όμως πιστεύω ότι δέν θα συνέβαινε ποτέ αν στην κατάλληλη στιγμή, κάποιος δέν επιδείκνυε τόση πολύ ανοχή σε αυτούς τους ανθρώπους.

πολύ σωστή τοποθέτηση.

Μια περιφρούρηση που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη διαδικασία σε αυτή την τόσο μικρή χώρα όπου οι περισσότεροι δυστυχώς επικαλούμαστε μια κακώς εννοούμενη φιλία ή συγγένεια προκειμένου να "μην ανακατευτούμε"....

Κρίμα για την οικογένεια.