Επιστροφή στο Forum : Όταν το Hollywood αντιγράφει τα ντοκιμαντέρ
Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα θυμάστε αυτή την τρομερή σκηνή του λευκού καρχαρία που εκτινάσσεται στον αέρα στο Planet Earth του BBC...
1lrk_gjs_Kw
Ε, λοιπόν, δείτε τώρα και την αντίστοιχη σκηνή σε αυτή την ΕΠΙΚΗ ταινία με τίτλο Mega Shark VS Giant Octopus!
jBizgLZX7W0
Εδώ και το επίσημο trailer...
Fa7ck5mcd1o
"Ten Million Years Ago... they were frozen in combat!!!" :worship:
Να κανονίσουμε συλλογική προβολή! Καλή εβδομάδα καρχαρία!:rofl:
Δεν το χάνουμε με τίποτα :thumbup:
Nicholas S.
29-09-10, 12:46
δεν χαλάω ούτε ένα mb στο δίσκο μου γι' αυτήν την ξεφτιλέ φτηνιάρικη "παραγωγή"...
όσο για την τελευταία σκηνή με τον καρχαρία tomahawk... τι να πω...
ετοιμάζω τα ζαρζαβατικά και φοράω το φέσι μου!! :banghead:
Δεν το χάνουμε με τίποτα :thumbup:
ποντάρω στο χταπόδι! έχει βγει και ένα με πιρανχας, οποιος ζήσει!
ποντάρω στο χταπόδι! έχει βγει και ένα με πιρανχας, οποιος ζήσει!
οταν έχεις νεα, πες μου :thumbup:
Μην τρελαίνεστε. Το Hollywood είναι γεμάτο από τέτοια σκουπίδια.
(σίγουρα δεν είναι κομωδία, εγώ πάντως έκλαψα από τα γέλια)
Ελεος ρεεε..........
έχουμε γίνει χότζες απο το πολύ φέσι!!!!
Τι αηδίες κατασκευάζει το μυαλό του ανθρώπου ρε......
BTW Έχει γεμίσει ο τόπος με "ντοκυμαντέρ" που στερούνται σοβαρότητας. Είναι σαν να βλέπω δελτίο ειδήσεων. Το κακό είναι ότι με τον μανδύα του ντοκυμαντέρ ο κόσμος τα πιστεύει. :thumbdn:
Διαφωνώ με την σοβαρότητα που το αντιμετωπίζετε. Από ένα σημείο και πέρα η συγκεκριμένη οπτική γίνεται άποψη και επιζητά την θέση της στην κινηματογραφική γλώσσα Βλέπε "Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών" του Ρομέρο, "Pulp fiction" του Ταραντίνο ή το "Allien" του Ρίντλευ Σκοτ για να αναφέρω μερικές από τις κλασσικές ταινίες του είδους . Στο επίπεδο των θαλασσίων τεράτων κλασσικός παραμένει ο Godzilla (http://en.wikipedia.org/wiki/Godzilla) που επιστρέψει κατά καιρούς...
Πλέον δεν διαθέτω τον απαραίτητο χρόνο (δυστυχώς) για να παρακολουθήσω μεταμεσονύκτια προβολή στον κινηματογράφο Τιτάνια του "Ζουν ανάμεσα μας" με σαλεπιζτή στο διάλειμμα και δημοτικούς χορούς επί σκηνής... Και μάλλον δεν γίνονται και προβολές τέτοιου είδους πλέον...
Δημήτρης
Καλά μη βάζουμε τώρα ταινιάρες όπως το Alien στο ίδιο είδος με Megasap vs Killerksys !
Τπτ νύχτα ζωντανών νεκρών θα μπορούσε, αλλά έγινε cult λόγω τρελλού αυτοσαρκασμού (plus χρονολογίας).
Το pulp fiction είναι άλλη κατηγορία ταινίας.
Το Megasap vs Killerksys είναι απλό σκουπίδι [συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος να το παίρνουμε στα σοβαρά], που κάποιες σκηνές του (όπως αυτή με το αεροπλάνο) πρέπει να έχουν επικό γέλιο :D
Συμφωνώ μαζί σου. Το Allien ανεβαίνει (πολλές) κατηγορίες.
Αλλά για φαντάσου το Ψυχώ στα χέρια ατάλαντου σκηνοθέτη - ηθοποιών;
Αντίστοιχα φαντάσου το Allien χωρίς την μνημειώδη ερμηνεία της Σίγκουρνι Γουήβερ...
Τεσπά τέρμα από μένα, καταδυτικό forum είναι, απολογούμαι...
Δημήτρης
χαχαχα κορυφαίο, μου θύμισε την άλλη υπερπαραγωγή:
7PBbK8tkTE8
σαν να μην πέρασε μια μερα από το 1962 :rofl:
Αυτά είναι!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα!!!
Δημήτρης
Μόλις είδα τα videos…
Υπερπαραγωγή!
Είναι το ίδιο χταπόδι που έβρισκε τα αποτελέσματα του Mudial? :fioufiou::lipsrsealed::D
σαν να μην πέρασε μια μερα από το 1962 :rofl:
Κάνεις λάθος, το δικό μου είναι έγχρωμο και HD! :p
:geia:
πολλά ντοκιμαντερ που κάθονται στο στομάχι περισσότερο από ταινίες με καρχαρίες που τρώνε αεροπλάνα. Ακόμα να χωνέψω το χθεσινοβραδινό 'επικίνδυνες συναντήσεις ' με θέμα τον εξαβράγχιο καρχαρία που έδειχνε ο σκάι. Δεν το έχει ρε γμτ και στο on demand να σας το λινκαρα. Γενικά με τους καρχαρίες τα ντοκιμαντερ είναι εξίσου σαλταρισμένα με τις ταινίες.
NAI, είναι αλήθεια, μόλις κυκλοφόρησε τo sequel της επικής αυτής ταινίας... ιδού το συλλεκτικό trailer από το "Μegashark VS Crocosaurus"!
Enjoy! ;)
YD7f43E3L-Q
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.