PDA

Επιστροφή στο Forum : uwatec digital depth gauge 330m

Στέφανος Ψαραδάκης
23-11-10, 00:24
Έχει βραχεί μόνο μια φορά. Με το κουτί και τα χαρτιά του. 150Ε

Στέφανος Ψαραδάκης
24-11-10, 09:58
Τόσο μου στοίχησε. :( Αλήθεια σε ποιά τιμή είναι οκ να το δώσω γιατί δεν έχω ιδέα? Εμένα δεν μου κάνει γιατί ασχολούμαι μόνο με ελεύθερη.

gmav
24-11-10, 13:29
που πήγαν τα υπόλοιπα post?
είμαι σίγουρος ότι είχαν γραφτεί κάποια σχόλια....

Τόσο μου στοίχησε. :( Αλήθεια σε ποιά τιμή είναι οκ να το δώσω γιατί δεν έχω ιδέα? Εμένα δεν μου κάνει γιατί ασχολούμαι μόνο με ελεύθερη.
η τιμή που το βρίσκεις καινούργιο στο internet είναι στα 100 ευρώ...
οπότε λογικά για να μπορέσεις να το δώσεις θα πρέπει να είναι χαμηλότερη..

geogeo
24-11-10, 13:39
που πήγαν τα υπόλοιπα post?
είμαι σίγουρος ότι είχαν γραφτεί κάποια σχόλια....
...

Οντως υπήρχαν κάποια σχόλιο που αφαιρέθηκαν (σχετικά ενημερώθηκαν οι συντάκτες τους) γιατί παρέβαιναν τους "όρους χρήσης των Μικρών Αγγελιών (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2807) "

Ειδικά δε τον παρακάτω:

...

(9) Οι δημοσιευόμενες αγγελίες πρέπει να θεωρούνται ότι είναι «μόνο προς ανάγνωση» και όχι προς σχολιασμό ή σύγκριση προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα:
Επιτρέπονται διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον πωλητή (π.χ. για τα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργική κατάσταση του προϊόντος).
Απαγορεύεται ο σχολιασμός του προς πώληση αντικειμένου (π.χ. «αυτός ο ρυθμιστής δεν αξίζει, πάρτε άλλο μοντέλο») όσο και της τιμής του (π.χ. «με τόσα που το πουλάς, αγοράζω καινούργια»).
Απαγορεύεται η αντιπαραβολή με ανταγωνιστικές αγγελίες/προτάσεις (π.χ. «πουλάω τον ίδιο εξοπλισμό φθηνότερα»)....

Στέφανος Ψαραδάκης
24-11-10, 14:09
Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τα μηνύματα. Καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν παίζει να το πουλήσω χωρίς να χάσω ένα σεβαστό ποσό. Από ότι είδα η τιμή που παίζει στην Ελλάδα είναι 118 και από εξωτερικό κάπου εκεί θα φτάνει με τα μεταφορικά. Θα πάω στα 100 γιατί πραγματικά δεν μου κάνει και πρέπει να φύγει. Υπενθυμίζω ότι είναι ολοκαίνουριο.

Οντως υπήρχαν κάποια σχόλιο που αφαιρέθηκαν (σχετικά ενημερώθηκαν οι συντάκτες τους) γιατί παρέβαιναν τους "όρους χρήσης των Μικρών Αγγελιών (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2807) "

Ειδικά δε τον παρακάτω: