Επιστροφή στο Forum : ΛΟΥΤΡΑΚΙ 19-11-2011
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
15-11-11, 12:06
Το Σάββατο 19-11-2011 θεού θέλοντος & καιρού επιτρέποντος λέμε για βουτιά στο Λουτράκι. ΑΤΛΑΣ η ΝΕΡΑΪΔΑ, αναλόγως την διάθεση μας.
Χαλαρές βουτιές με βάθος 20-25μ. και πανεύκολη πρόσβαση από στεριά.
Ραντεβού 8,45 στα διόδια Ελευσίνας. Τι λέτε?
ΥΓ ο (οργανωτής) έχει το δικαίωμα αλλαγής προορισμού η ακύρωσης τις βουτιάς (χωρίς προειδοποίηση) σε περίπτωση που δεν υπάρξουν συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.
Στελιο,,
δεν εισαι "οργανωτης", δεν εισαι επαγγελματιας, δεν παιρνεις λεφτα, ...;)
Αν η προτασή σου εννοει, "φιλικη παρεα αυτοδυτων με τις απαραιτητες πιστοποιησεις, παμε να βουτηξουμε στο Λουτρακι, στο ταδε μερος και ώρα ή στο άλλο μερος λογω καιρου, κι αν δεν εχει εμφανιστει κανεις μεχρι την ταδε ωρα, εγω μπορει να παω με αλλη παρεα αλλου",
τοτε ευχαριστως να σε συνοδεψω ! :)
1. Andreas :thumbup:
Υ.Γ. Οτι αφορα το ραντεβου, ειδικα στο θεμα της ωρας, σε διαβεβαιω οτι στα μελη του ΤΥΘΗΣ ειναι γνωστο, οτι πανω απο 15-20 λεπτα ΔΕΝ περιμενουμε... :madwife:
Οποιος/α δεν ήρθε, ας ... προσεχε ! :angyr:
Τα μέλη του συλλόγου θα απαχθούν για να έρθουν στην ώρα, τους στη ΓΣ του συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=5403) :D:evil:
Τα μέλη του συλλόγου θα απαχθούν για να έρθουν στην ώρα, τους στη ΓΣ του συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=5403) :D:evil:
Νεοκλη, οποιος/α θελει να βουτηξει, προλαβαινει μια χαρα τη ΓΣ του Συλλόγου ! :rolleyes:
Δεν είπα ότι δεν προλαβαίνει... είπα ότι όπου και να πάτε θα σας βρωωωωω
:D:D
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
15-11-11, 13:42
Σχεδόν το ίδιο πράγμα λέμε Ανδρέα με διαφορετικά λόγια.:geia:
Μόνο που δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάμε στο ραντεβού, και να περιμένουμε 20 λεπτά, τον κανένα.:mad: Για αυτό το λόγο γράφω συμμετοχές έως Παρασκευή μεσημέρι:thumbup:
ΥΓ προβλεπόμενη ώρα επιστροφής στην Αθηνά 2 μ.μ. χαλαραααααααααα:2drunk:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
18-11-11, 13:33
Τα ραντεβού έκλεισαν για αύριο όλα οκ. Να είστε καλά.:geia:
Τα ραντεβού έκλεισαν για αύριο όλα οκ. Να είστε καλά.:geia:
Αν κατάλαβα ... συνενοηθήκατε με pm!!:thumbdn:
Ας είναι και έτσι !:thumbup:
:geia:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19-11-11, 16:44
Δημήτρη αν θα διαβάσεις προσεκτικά το αρχικό μου ποστ θα καταλάβεις ότι είμαι αρκετά σαφέστατος.:)
Πρώτον: λεμέ για βουτιά, που σημενει ότι δεν ψάχνω ζευγάρι. Έχω και θα πάμε για βουτιά στο Λουτράκι.
Δεύτερων: το υστερόγραφο είναι πλήρως κατανοητό. Από την στιγμή που δεν δήλωσε κάποιος, αλλάξαμε προορισμό. Ήθελες να έρθεις? Γιατί δεν το δήλωσες δημοσια?
Τρίτων: ναι έγινε κάποια συνεννόηση με π.μ. αλλά μετά την λήξη τις προθεσμίας, που είναι το κακό?
ΥΓ ίσως το βάρυνα λίγο αλλά πιστεύω ότι είμαι αρκετά σαφής και κατανοητός, και γιατί δεν θέλω να υπάρξουν στο μέλλων τέτοιες ( παρεξηγήσεις)
ΥΓ2 θες να έρθεις για βουτιά? ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ
...........ΥΓ2 θες να έρθεις για βουτιά? ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ
:thumbup:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.