Επιστροφή στο Forum : O-ring για... κινητό samsung!
Ελπίζω να μην είμαι εντελώς εκτός θεματολογίας :o
Έχω το samsung B2710 (http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/feature-phones/GT-B2710IKAEUR) λόγω της αντοχής του στα νερά κλπ (μάλιστα το έχω πάρει μαζί μου και... υποβρυχίως, σε ρηχά μακροβούτια!!), αλλά δυστυχώς έχασα (!!) το άσπρο o-ring που είχε στο πορτάκι που κλείνει την επαφή φόρτισης!
Πριν μπλέξω με service και αντιπροσωπείες (όπου αναγκαστικά θα μείνω κάποιο διάστημα χωρίς κινητό) μήπως μπορώ κάπου, κάπως να βρω ένα o-ring και απλά να το βάλω μόνος μου; :confused:
Ελπίζω να μην είμαι εντελώς εκτός θεματολογίας :o
Έχω το samsung B2710 (http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/feature-phones/GT-B2710IKAEUR) λόγω της αντοχής του στα νερά κλπ (μάλιστα το έχω πάρει μαζί μου και... υποβρυχίως, σε ρηχά μακροβούτια!!), αλλά δυστυχώς έχασα (!!) το άσπρο o-ring που είχε στο πορτάκι που κλείνει την επαφή φόρτισης!
Πριν μπλέξω με service και αντιπροσωπείες (όπου αναγκαστικά θα μείνω κάποιο διάστημα χωρίς κινητό) μήπως μπορώ κάπου, κάπως να βρω ένα o-ring και απλά να το βάλω μόνος μου; :confused:
Βασίλη αν έχεις χρόνο, κάνε μία βόλτα στα "λαστιχάδικα" της οδού Δραγατσανίου στον Πειραιά. Με λίγη ευγένεια και αρκετή τύχη μπορεί να βρείς κάτι που να ταιριάζει. Επι τη ευκαιρία μπορείς να αγοράσεις με το κιλό και μερικά o-rings για τους ρυθμιστές σου σε τιμές (σχεδόν) χονδρικής.
/GKAM
Βασίλη αν έχεις χρόνο, κάνε μία βόλτα στα "λαστιχάδικα" της οδού Δραγατσανίου στον Πειραιά. Με λίγη ευγένεια και αρκετή τύχη μπορεί να βρείς κάτι που να ταιριάζει. Επι τη ευκαιρία μπορείς να αγοράσεις με το κιλό και μερικά o-rings για τους ρυθμιστές σου σε τιμές (σχεδόν) χονδρικής.
/GKAM
Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω το original o-ring ούτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, για να αναζητήσω συγκεκριμένη διάσταση / τύπο. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν.. άσπρο :banghead: Θα είναι σα να ψάχνω ψύλους στα άχυρα.....
Αναρωτιέμαι μήπω ςκάποιος άλλος κάτοχος του τηλεφώνου ξέρει τουλάχιστον τι είδοςυ o-ring είναι αυτό που έχει....:confused:
Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω το original o-ring ούτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, για να αναζητήσω συγκεκριμένη διάσταση / τύπο. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν.. άσπρο :banghead: Θα είναι σα να ψάχνω ψύλους στα άχυρα.....
Ακριβώς για αυτό θέλει ευγένεια και τύχη :D . Πρέπει να πέσεις στον κατάλληλο υπάλληλο που θα ασχοληθεί να μετρήσει και να βρεί το o-ring που ταιριάζει. Είναι αγγαρεία και άρα δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.
/GKAM
Ακριβώς για αυτό θέλει ευγένεια και τύχη :D
:D:D:D
Πόσα κιλά orings θα πρέπει να ψωνίσω για να ασχοληθούν μαζί μου; :p
Εγω παντως οποτε παω σε αυτα τα μαγαζια με εξυπηρετουν και δεν μου παιρνουν ποτε λεφτα γιατι συνηθως θελω 1-2 τεμαχια.
Αν αρχίσεις το ψάξιμο, μπορείς να δεις και εδώ (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=44605#post44605)
Αν αρχίσεις το ψάξιμο, μπορείς να δεις και εδώ (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=44605#post44605)
Πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ :thumbup:
Μηχανολογική Στεγανοποίηση
Σερρών 90
10441 Αθήνα
Τηλ:210-5151111
Φαξ:210-5151112
Μηχανολογική Στεγανοποίηση
Σερρών 90
10441 Αθήνα
Τηλ:210-5151111
Φαξ:210-5151112
Πήγα σήμερα.
Εξυπηρετικότατοι, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω ακριβώς το ίδιο: υπήρχε ή λίγο μεγαλύτερο (όπου το καπάκι δεν κλείνει) ή λίγο μικρότερο (όπου το καπάκι κλείνει πιο εύκολα απ' ότι με το κανονικό. Προφανώς πιάνει, αλλά όχι όσο το κανονικό oring).
Υπάρχουν orings σιλικόνης; :confused: Υποψιάζομαι μήπως το κανονικό oring ήταν σιλικονούχο, γιατί αφενός ήταν άσπρο, αφετέρου παρόλο που εξείχε λίγο από την τρύπα, με ζούληγμα τελικώς έκλεινε το καπάκι.......
... Υπάρχουν orings σιλικόνης; :confused: Υποψιάζομαι μήπως το κανονικό oring ήταν σιλικονούχο, γιατί αφενός ήταν άσπρο, αφετέρου παρόλο που εξείχε λίγο από την τρύπα, με ζούληγμα τελικώς έκλεινε το καπάκι.......
Νομίζω ότι σωστά υποψιάζεσαι. Έχω το ίδιο κινητό. Με αφορμή το post σου, έβγαλα το ο-ring για να το περιεργαστώ. Είναι όντως διαφορετικό υλικό από τα συνήθη καταδυτικά μας ο-rings. Μοιάζει με σιλικόνη (σαν το λουράκι από διαφανή μάσκα) και είναι ελαστικότερο. Παρατήρησα, χαρακτηριστικά, ότι χρειάζεται αρκετό τέντωμα για να περάσει και να κάτσει στην πατούρα του καπακιού.
Αφού δεν το βρήκες στην Σερρών, μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς στην αντιπροσωπία.
Και εγώ το είδα σε έναν φίλο (εγώ έχω το ίδιο αλλά το παλιότερο μοντέλο) και είναι όντως σιλικόνης.
Βασίλη, μάλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα γιατί εκτιμώ οτι το πάχος του είναι μυστήριο (όχι τόσο η διάμετρος)
Μάλλον είσαι για αντιπροσωπία....
:geia:
Πολύ το φοβόμουν :banghead:
Ευχαριστώ....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.