Επιστροφή στο Forum : Σφραγισμένα δόντια και καταδύσεις
kefallinos
30-11-12, 18:35
Ότι λέει ο τίτλος,είχε κανείς ποτε κάποιο πρόβλημα?
DEEP DIVER
30-11-12, 19:53
Ποτέ φίλε μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τα σφραγίσματα αλλά ούτε άκουσα κάποιο φίλο συνδύτη να πει κάτι.
kefallinos
30-11-12, 21:35
Οχι ποτέ.
Ποτέ φίλε μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τα σφραγίσματα αλλά ούτε άκουσα κάποιο φίλο συνδύτη να πει κάτι.
Ευχαριστώ και του δύο σας για τις απαντήσεις!
Εμενα φιλος, οταν καναμε ψαροντουφεκο πιτσιρικαδες, ειχε προβλημα με σφραγισμα στη βουτια (ενιωσε πονο) και μαλιστα σε λιγα μετρα βαθος (3-4μ).
Προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει προσωπικα αλλα αν εχεις καποιο δοντι οπου το σφραγισμα εχει χασει τη προσφυση με το δοντι (συνηθως παλια σφραγισματα) μπορει να πονεσει ειτε κατα την καταδυση είτε κατα την αναδυση...
Αν νιώσετε πόνο, άμεσα επανασφράγιση και αλλαγή οδοντιάτρου μιας και ο προηγούμενος κάνει για άλλη δουλειά.
το χω ακουστά ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα κ πονούσαν κτλ. προσωπικα δεν είχα πότε ούτε θα μπορούσα να χω γιατί δεν ΕΧΩ ούτε ένα σφράγισμα :-)
Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό και πολλές φορές πιθανό να συμβεί. Λέγεται Βαροδονταλγία... και συμβαίνει όταν υπάρχει αέρας μέσα στο δόντι από κακή εφαρμογή του σφραγίσματος.
Αρκετές φορές το πρόβλημα παύει από μόνο του μιας και ο αέρας μπορεί να βρεί τρόπο διαφυγής. Αν όμως συνεχίζει να υπάρχει μια επίσκεψη στον οδοντίατρο για επανασφράγιση θα λύσει το πρόβλημα οριστικά.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.