PDA

Επιστροφή στο Forum : Βουτιές τον Φεβρουάριο

Jsub
19-01-13, 21:35
Καλησπέρα.

Σκέφτηκα λοιπόν να κανονίσουμε μερικές βουτιές μέσα στο Φεβρουάριο και πειραματικά να χρησιμοποιήσουμε ένα εργαλείο που λέγεται Doodle για να το κάνουμε.

Καταρχάς ας ξεκινήσω με το πρόγραμμα των καταδύσεων.
Ανά βδομάδα και κάθε μέρα θα υπάρχει η επιλογή για 3 διαφορετικές καταδύσεις. Πρωινή, μεσημεριανοαπογευματινή και βραδινή. Η ακριβής ώρα θα καθορίζεται ανά κατάδυση.

Για κάθε κατάδυση καλό θα είναι να έχει δηλώσει όποιος ενδιαφέρεται το αργότερο 3 μέρες πριν, για να υπάρχει χρόνος να γίνει ο προγραμματισμός. Συμμετοχές τελευταίας στιγμής είναι δεκτές αλλά δεν ενθαρρύνονται.

Αφού ξέρουμε ποιες μέρες θα είναι διαθέσιμος ποιος, μπορούμε να κανονίσουμε το σκοπό, είδος της κατάδυσης μας και το μέρος.
Κάθε βουτιά θα μπορεί να είναι π.χ μια απλή βουτιά αναψυχής, χαρτογράφησης/απεικόνισης βυθού, φωτογραφίας (μπορούν να υπάρχουν φωτογράφοι και spotters πχ), απλές βουτιές εξάσκησης δεξιοτήτων κ.α.

Είναι μία καλή ευκαιρία να έχουμε και κάποιους ποιο έμπειρους να μας μιλήσουν για κάτι που δεν ξέρουμε και να έχουμε μια πρώτη επαφή με ένα αντικείμενο. Π.χ για όποιον δεν ξέρει από υποβρύχια φωτογραφία είναι μία καλή ευκαιρία να ακούσει δύο τρία πράγματα παραπάνω πριν την βουτιά κατά την φάση του σχεδιασμού. Το ίδιο και για την υποβρύχια χαρτογράφηση κτλ.

Το μέρος θα αποφασίζεται με βάση το σκοπό της κατάδυσης, των καιρικών συνθηκών, του επιπέδου των δυτών κτλ. Το μέρος μπορεί να είναι στην Αττική ή αλλού. Το car pooling ενθαρρύνεται :) Η κατάδυση θα πραγματοποιείται μόνο εάν υπάρχουν οι κατάλληλες καιρικές και λοιπές συνθήκες.

Για να δηλώσετε την διαθεσιμότητα σας κάποια μέρα ακολουθείται το link και χρησιμοποιώντας το nick από το forum επιλέγεται της μέρες/ώρες που θέλετε.

Ακούω προτάσεις, απόψεις, ιδέες κτλ για το εγχείρημα. :)

Πειραματικά παραθέτω το link για τις ημερομηνίες 2/2 - 10/2 για να δούμε πως δουλεύει.

http://www.doodle.com/6rfxswgdkcvu4dmc

Zin
20-01-13, 11:18
:thumbup: Μου αρέσει πολύ η ιδέα σου Jsub!!

Θα κοιτάξω την εφαρμογή και θα επανέλθω αν έχω καποια ερώτηση.
:geia:

Jsub
20-01-13, 19:14
Χαίρομαι :D

Ελπίζω να έχει και συμμετοχή.. :thumbup:

free_scubaOW
20-01-13, 19:31
καλή ιδέα...αλλά βουτιά χωρίς στεγανή το Φεβρουάριο γίνεται???

Jsub
20-01-13, 19:39
καλή ιδέα...αλλά βουτιά χωρίς στεγανή το Φεβρουάριο γίνεται???

1. Ευκαιρία για να αγοράσεις στεγανή και να κάνεις και μερικές βουτιές για προπόνηση :D
2. Αλλιώς ένα γιλέκο εκτός από την 5άρα τη στολή.

:geia:

Physalia
20-01-13, 19:57

κι εκεί που είχα το doodle ένα άχρωμο εργαλείο δουλειάς, κοίτα που μας προέκυψε εξίσου χρήσιμο για διασκέδαση!! :D

-κύδος στη νέα εποχή και σε τέτοιες θεϊκές κινήσεις αυτοοργάνωσης :worship: :thumbup:

kristalia
20-01-13, 20:23
Καλησπέρα.

Σκέφτηκα λοιπόν να κανονίσουμε μερικές βουτιές μέσα στο Φεβρουάριο και πειραματικά να χρησιμοποιήσουμε ένα εργαλείο που λέγεται Doodle για να το κάνουμε.

Καταρχάς ας ξεκινήσω με το πρόγραμμα των καταδύσεων.
Ανά βδομάδα και κάθε μέρα θα υπάρχει η επιλογή για 3 διαφορετικές καταδύσεις. Πρωινή, μεσημεριανοαπογευματινή και βραδινή. Η ακριβής ώρα θα καθορίζεται ανά κατάδυση.

Για κάθε κατάδυση καλό θα είναι να έχει δηλώσει όποιος ενδιαφέρεται το αργότερο 3 μέρες πριν, για να υπάρχει χρόνος να γίνει ο προγραμματισμός. Συμμετοχές τελευταίας στιγμής είναι δεκτές αλλά δεν ενθαρρύνονται.

Αφού ξέρουμε ποιες μέρες θα είναι διαθέσιμος ποιος, μπορούμε να κανονίσουμε το σκοπό, είδος της κατάδυσης μας και το μέρος.
Κάθε βουτιά θα μπορεί να είναι π.χ μια απλή βουτιά αναψυχής, χαρτογράφησης/απεικόνισης βυθού, φωτογραφίας (μπορούν να υπάρχουν φωτογράφοι και spotters πχ), απλές βουτιές εξάσκησης δεξιοτήτων κ.α.

Είναι μία καλή ευκαιρία να έχουμε και κάποιους ποιο έμπειρους να μας μιλήσουν για κάτι που δεν ξέρουμε και να έχουμε μια πρώτη επαφή με ένα αντικείμενο. Π.χ για όποιον δεν ξέρει από υποβρύχια φωτογραφία είναι μία καλή ευκαιρία να ακούσει δύο τρία πράγματα παραπάνω πριν την βουτιά κατά την φάση του σχεδιασμού. Το ίδιο και για την υποβρύχια χαρτογράφηση κτλ.

Το μέρος θα αποφασίζεται με βάση το σκοπό της κατάδυσης, των καιρικών συνθηκών, του επιπέδου των δυτών κτλ. Το μέρος μπορεί να είναι στην Αττική ή αλλού. Το car pooling ενθαρρύνεται :) Η κατάδυση θα πραγματοποιείται μόνο εάν υπάρχουν οι κατάλληλες καιρικές και λοιπές συνθήκες.

Για να δηλώσετε την διαθεσιμότητα σας κάποια μέρα ακολουθείται το link και χρησιμοποιώντας το nick από το forum επιλέγεται της μέρες/ώρες που θέλετε.

Ακούω προτάσεις, απόψεις, ιδέες κτλ για το εγχείρημα. :)

Πειραματικά παραθέτω το link για τις ημερομηνίες 2/2 - 10/2 για να δούμε πως δουλεύει.

Γείτονα μου αρέσουν οι ιδέες σου !!! :thumbup:

Jsub
20-01-13, 20:45
κι εκεί που είχα το doodle ένα άχρωμο εργαλείο δουλειάς, κοίτα που μας προέκυψε εξίσου χρήσιμο για διασκέδαση!! :D

-κύδος στη νέα εποχή και σε τέτοιες θεϊκές κινήσεις αυτοοργάνωσης :worship: :thumbup:

:thumbup::)

Γείτονα μου αρέσουν οι ιδέες σου !!! :thumbup:

Χαίρομαι γειτόνισσα..!!

/Γιάννης

Jsub
01-02-13, 22:30
Δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή προς το παρόν. :confused:
Zin ισχύει η βουτιά για την Κυριακή, να κανονίσω φιάλη?

Η θερμοκρασία του νερού είναι 13C περίπου τις τελευταίες μέρες και η ορατότητα πολύ καλή.:D

Τη Δευτέρα θα αναρτήσω το link για την επόμενη εβδομάδα για όποιον ενδιαφέρεται.

Jsub
04-02-13, 18:13
Το link για την εβδομάδα που διανύουμε (4/2 - 10/2) βρίσκεται πιο πάνω.

Για την επόμενη βδομάδα 11/2 - 17/2 παραθέτω το link:
http://www.doodle.com/uhg293rr5fg3bt8a

:thumbup:

Zin
05-02-13, 09:20
:o Εμ, η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω για την εφαρμογή είναι ότι δε σου στέλνει καμία υπενθύμιση για τα ραντεβού σου..:D

Jsub
05-02-13, 11:44
Χαχαχα :rofl:
Μπορείς να το κάνεις κι αυτό νομίζω αλλά πρέπει να κάνεις register. Εγώ απλά τα βάζω στο calendar το δικό μου χειροκίνητα :D:thumbup:

overseas
05-02-13, 12:13
μεταξύ μας και χωρίς να το παρεξηγήσει κανείς αυτό που θα πω παρακαλώ... ίσως να φταίει ότι έχουν περάσει και τα χρόνια, αλλά εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντελώς ξένο το να πρέπει να μπω σε όνλαιν ιντερνετικές εφαρμογές για να κανονίσω ένα μπλουμ, ή μια συνάντηση, ή ο,τιδήποτε αζ α μάττερ οφ φάκτ. προτιμώ να συνεννοούμαι με 2-3-5-15 φίλους με παραδοσιακές μεθόδους :lipsrsealed: