Επιστροφή στο Forum : MIZΕΡΙΑ
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
31-05-13, 15:12
Πολύ μιζέρια έχει πέσει, πολύ εξοπλισμός πουλιέται, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και πάει λέγοντας...
Mήπως δεν πάει άλλο;;;;;;;;;;
http://3.bp.blogspot.com/-loPxv6wxDk8/UaihQUIu1UI/AAAAAAAAAZM/LvfGAIWFW9k/s1600/revolution.jpg
http://www.trademarkia.com/divers-revolution-85162534.html
Πάει και άλλο κάτω, δεν πιάσαμε πάτο ακόμα. Άδειασε λίγο ακόμη το BCD.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας και στις καθεστωτικές τηλεοράσεις σας. :banghead:
Οι περισσότεροι για να σκάσουν επιπλέον χρήμα τα πουλάνε, BCD->WING , OPEN->CCR. Έτσι μου φάινεται εμένα.
free_scubaOW
31-05-13, 23:14
δε νομίζω...
εφόσον τα καταδυτικά ζητάνε ακόμα ενα πενηντάρικο(από το 2006 που θυμάμαι) για 2 βουτιές 2-3 μίλια μακριά τα πράγματα πάνε καλα....:D:D
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
01-06-13, 13:52
Πάει και άλλο κάτω, δεν πιάσαμε πάτο ακόμα. Άδειασε λίγο ακόμη το BCD.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας και στις καθεστωτικές τηλεοράσεις σας. :banghead:
Δίκιο έχεις, πάλι στον πάτο πάμε, πάλι στα βαθιά και δεν έχουμε και λεφτά για μίγματα...
Ρε παιδιά, ψηλά τα κεφάλια. :rolleyes:
Συμφωνώ, οι καιροί είναι δύσκολοι. :cry:
Όμως να περάσω καλά δεν χρειάζομαι πολλά πράγματα. :fioufiou:
Καλοκαίρι είναι και έχω την θάλασσα στα πόδια μου. :worship:
Στο κάτω-κάτω, με μια μάσκα, πέδιλα και μια καλή παρέα μπορώ να περάσω όμορφες αξέχαστες στιγμές. :crazy:
--
Στο κάτω-κάτω, με μια μάσκα, πέδιλα και μια καλή παρέα μπορώ να περάσω όμορφες αξέχαστες στιγμές. :crazy:
--
Πεσ'τα
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
02-06-13, 08:39
--
Δεν αντιλέγω, συμφωνώ απόλυτα με αυτό, άλλωστε τη θάλασσα δεν μπορούν να μας την πάρουν , θα πηγαίνουμε και με τα πόδια, ίσως πατεντάρουμε και ποδήλατα αλλά πατέντας που ανέβασε ο Δημήτρης και πηγαίνουμε με τις μπουκάλες, άμα μείνει αέρας βουτάμε κι όλας....
Πουλάμε και όλα τα καταδυτικά στο φινάλε και τη βγάζουμε με τη θάλασσα , το αγόρι/κορίτσι μας και με ψωμί , ελιά και Κώτσο βασιλιά.
Έλληνες είμαστε , ξέρουμε από δουλοπρέπεια και σκλαβιά...
Εμείς τον Πατραικό ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και πολλές πετρελαιοπηγές για ακόμα πιο αξέχαστα ηλιοβασιλέματα...
Vasilis_UW
02-06-13, 10:40
Έλληνες είμαστε , ξέρουμε από δουλοπρέπεια και σκλαβιά...
Ναι, αλλά μόνο προς τους εγχώριους νταβαντζήδες. Έτσι και διατηρούμε την εθνική μας κυριαρχία και μπορούμε σαν υπήκοοι κάθε τριτοκοσμικής μπανανίας να καίμε που και που καμιά σημαία κακού ξένου κράτους, αφού ως γνωστόν (το είδα στην τηλεόραση αυτό, είναι σίγουρο) 'αυτοί φταίνε'.
Σίγουρα θα έχει και κάποια ελάχιστα αρνητικά η κρίση, αλλά εμείς να βλέπουμε τα θετικά.
Υ.Γ. Αν θέλετε, και δεν το γράφω τώρα για διαφήμιση, κοιτάξτε τις αγγελίες μου και αγοράστε κάτι, τα μισά χρήματα θα το δώσω στο κόμμα. :rofl:
eye love scuba
02-06-13, 22:42
άλλωστε τη θάλασσα δεν μπορούν να μας την πάρουν , θα πηγαίνουμε και με τα πόδια,
Eίσαι σίγουρος; Εγώ όχι και τόσο...:confused::confused:
Eίσαι σίγουρος; Εγώ όχι και τόσο...:confused::confused:
Για πήγαινε αστακο, yabanaki, να δούμε αν μας έχουν παρει τη θάλασσα ή όχι; :D
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
05-08-13, 13:57
έχει σπάσει ρεκόρ φέτος, πάνω από τις μισές αγγελίες τώρα στο φόρουμ είναι πωλήσεις εξοπλισμού...και γ..ώ τα success story λέμε....
Vasilis_UW
05-08-13, 15:33
Ε τι να κάνουμε, αγοράζουμε όλοι καινούργια πράγματα και βάζουμε τα παλιά αγγελία, μήπως και τύχει κάποιος με χαμηλό προϋπολογισμό και τα χρειάζεται, να μην κάθονται στο ντουλάπι! Αλλά όλοι καινούργια αγοράζουν και έτσι άδικα οι αγγελίες.
http://youtu.be/0PA7T-aHuWk
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.