Επιστροφή στο Forum : Νέα μηνύματα
Οταν κάνω log in μου λέει το σύστημα ότι υπάρχουν π.χ. 10 νέα μυνήματα. Κάνω κλίκ στα 10 νέα μυνήματα και μου εμφανίζει μόνο 1 καινούργιο θέμα. Γιατί κάνω κάτι λάθος?
Ένα θέμα μπορεί να έχει πολλά μηνύματα ή να έχει γίνει επεξεργασία σε κάποια από αυτά και να στα δείχνει αδιάβαστα.
Δοκίμασε το «Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα» από τα Βοηθήματα και από εκεί και μετά τσέκαρε το πάλι
Τα σημειώνω ως διαβασμένα!!
Π.Χ.
Τώρα που μπήκα έγραφε Νέα Μυνηματα 5 και πατώντας να τα εμφανίσει δείχνει μόνο 1 το δικό σου.
Καθαρισες τα Cookies απο τον Browser σου ?
:confused: :confused: :confused: :confused:
Οχι, πως γίνεται, οδηγίες παρακαλώ!
πας στον Internet explorer και πας :
Τools----->Internet Options------>και καπου εκει θα δεις delete internet cookies , temporary internet files κτλ, κτλ, κτλ .......σβηστα ολα !
:thumbup: :thumbup:
Τα σημειώνω ως διαβασμένα!!
Π.Χ.
Τώρα που μπήκα έγραφε Νέα Μυνηματα 5 και πατώντας να τα εμφανίσει δείχνει μόνο 1 το δικό σου.
Μπορεί και να μην είναι θέμα cookies.
Εκτός από τις περιοχές που είναι ορατές σε όλα τα μέλη του forum, υπάρχουν περιοχές του forum που είναι ορατές μόνο στα μέλη του Δ.Σ., περιοχές ορατές μόνο στους συντονιστές και μια περιοχή που βλέπουν μόνο τα μέλη του Σ.Ε.Α. "ΤΗΘΥΣ".
Το πιο πιθανό είναι ότι το software του forum για λόγους ταχύτητας σου λέει στην αρχή τον συνολικό αριθμό νέων μηνυμάτων (σε όλες τις περιοχές) ενώ όταν πατήσεις το link σου παρουσιάζει μόνο τα μηνύματα που δικαιούσαι να δεις ;)
Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμη αλλά θα το κοιτάξω...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.