![]() |
Απάντηση: ok! Ikelite....αλλά από που???
Κάθε άλλο Γιάννη, οι παρατηρήσεις είναι πολύ χρήσιμες.......thanks :thumbup:
Έχεις απόλυτο δίκιο για το port που σκεπάζει ένα μεγάλο μέρος του εσωτερικού flash...(τώρα το πρόσεξα:o) Οπότε αναθεωρώ......και πάμε για housing + strobe για αρχή....:) Έδω οφείλω να προσθέσω, την άμεση απόκριση και ομολογουμένως πολύ καλή προσφορά από τον κ.Σειτανίδη (ΒΥΘΟΣ)...... Μία ακόμη απορία: πιο strobe arm να προτημίσω ? το απλό ή το ball socket arm? κατά την άποψη του Σειτανίδη, το απλό είναι πιο σταθερό από το ball(που στοιχίζει και 80€ ακριβότερα). |
Θα συνιστούσα το ball, από το απλό, μια και το δεύτερο δεν σου προσφέρει καμία ευελιξία υποβρυχίος.
Και η ευελιξία τοποθέτησης του flash σε διαφορετικές θέσεις είναι κάτι που θα σου χρειαστεί πολύ άμεσα. Babis |
Η έκφραση "πιο σταθερό" ουσιαστικά σημαίνει "μη ευέλικτο", όπως τονίζει και ο Μπάμπης.
Προσωπικά δεν γνωρίζω την απλή λύση, ξέρω μόνο το σύστημα "delux ball" το οποίο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό (βλέπε ULCS) αλλά θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του, σίγουρα δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα σταθερότητας μαζί του. |
Να διευκρινήσω το θέμα σταθερότητας (όπως το κατάλαβα....),
στο ball επειδή οι σύνδεσμοι "πιάνουν" στις "μπαλλες" χαλαρώνουν πολύ εύκολα..... |
H INON και η ULCS έχουν βάλει γι αυτό ακριβώς το λόγο από ένα o-ring στην κάθε μπάλα, για να επιτυγχάνεται το καλύτερο "δέσιμο". Όντως τα συγκεκριμένα arms γίνονται ένα σώμα αν τα σφίξεις έστω και λίγο.
Από την άλλη, μετά από τουλάχιστον 1μιση χρόνο που χρησιμοποιώ και τα deluxe ball arms της Ikelite, δεν έχω αντιμετωπίσει ουσιαστικό πρόβλημα. Είναι πιο χαλαρά από τα παραπάνω, αλλά δεν είναι "χαλαρά", ειδικά αν μιλάμε για τη χρήση στο νερό. Μην το σκέφτεσαι καν, εκτός αν η τιμή τους είναι τσουχτερή (~100-150 ευρώ), οπότε στα ίδια λεφτά μπορείς να δεις τη λύση ΙΝΟΝ (μην κοιτάς τις τιμές, είναι φθηνότερες στην Ελλάδα). |
Αχ ρε Γρηγόρη που με παρασέρνεις !!!!
Για να δούμε τι θα δούμε!! G9 και εγώ! Μόλις έφτασε από Dubai και περιμένει ένα housing να φωλιάσει :cool: |
.....κερνάω......test με ikelite + DS51....... :p
.....και μετά αποφασίζεις ....με την ησυχία σου......:2drunk: |
Παράθεση:
Γρογορη δεν ειναι απαραιτητο να παρεις flash της ikelite (ειναι πολυ ακριβο). Εγω πηρα της fantasea που δεν ειναι συμβατο απο την μανα του με housing της ikelite αλλα με το τρυπανι κανεις θαυματα. http://www.fantasea.com/s.nl/it.A/id...2&category=504 Μου αρεσει που δινουν δωρο το τσαντακι μεταφορας, στο οποιο ομως δεν χωραει οριζοντια ουτε η βαση των flash |
Χεχεχε.......η "Ζημιά" έγινε εδώ και δυο μήνες περίπου..........:D (Ikelite + DS 51)
Άργησες.....να δώσεις τα "φώτα" σου... (thanks anyway) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:35. |