Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκπαίδευση, Προβληματισμοί και Εμπειρίες (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ταχυρυθμο πρόγραμμα O.W, 1* κ.α (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=243)

DIMITRIOU GEORGE 07-07-07 22:17

Απάντηση: Ταχυρυθμο πρόγραμμα O.W, 1* κ.α

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο grandbleu (Μήνυμα 2226)
Ποιός εκτίθεται? Δε σε καταλαβαίνω... :crazy:

Καλησπέρα Γιάννη.

Αν είσαι επιρεασμένος απ' το χθεσινό δεν κάνεις καλά γιατι αυτό θέλω να πώ είναι πως δεν είναι και ότι καλύτερο να σχολιαζονται εκπαιδευτές και σχολές απ' τη στιγμή που ίσως όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση να θέλουμε πιστοποίηση νωρίτερα απ' οτι προβλέπουν τα standards and procedures

Μπλε 07-07-07 22:21

Γιώργο, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι καθόλου επηρεασμένος από καμία προηγούμενη συζήτηση. Πραγματικά δε καταλάβαινα το σκεπτικό σου και φαντάζομαι πως μαζί μου, το ίδιο πρόβλημα θα είχαν και άλλα μέλη του forum.

Καμιά φορά, όπως στην προκείμενη περίπτωση, τα περισσότερα λόγια δεν είναι περιττά... (από την άλλη, δεν είμαι και εγώ καλύτερος, το έχω αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν :o)

Σώτος Χριστοδούλου 07-07-07 22:27

Όλα καλά

akef 09-07-07 09:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο DIMITRIOU GEORGE (Μήνυμα 2221)
Πάλι στον δύτη δε θα γυρίσει πάλι;
Ωραία εισήγηση αλλά στο τέλος πόσο θα κοστίσει;
Βλέπεις πάντα πρέπει να υπολογίζεται και η κινητήριος δύναμη (euro)

Εσύ πόσο κοστολογείς την ζωή σου;

Thanos 09-07-07 10:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο akef (Μήνυμα 2267)
Εσύ πόσο κοστολογείς την ζωή σου;

Δυστυχώς Αποστόλη δεν το σκέφτονται όλοι έτσι. Ίσως και εμείς να έχουμε ζητήσει από τον εκπαιδευτή μας να παραλείψει ίσως 1-2 θεωρίες γιατί τις ξέρουμε... Ίσως όχι στο Open Water αλλά σε άλλα σχολεία.

Νομίζω ότι δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς καθορίζουμε τις υπηρεσίες και τις τιμές... Σκεφτείτε κάποια σχολή που ζητάει 50 ευρώ παραπάνω για το Open Water πτυχίο, αλλά όλες οι βουτιές είναι από σκάφος, το σχολείο διαρκεί μια πλήρης εβδομάδα, γίνονται έξτρα βουτιές για τους πιο αδύνατους μαθητές ώστε να διορθώσουν τις ατέλειες τους κλπ ... Πιστεύετε ότι θα έχει κόσμο;;

Manta 09-07-07 11:17

Πόσες μέρες χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος το O.W.??

Nikos 09-07-07 11:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Manta (Μήνυμα 2282)

Πριν 6-7 χρόνια, μου είχε πει ο δάσκαλος μου ότι είναι 8-9 βουτιές που μπορεί να γίνουν και διπλές και 4-5 θεωρείες (1 κεφάλαιο σε κάθε μάθημα).

Μας είχε πάρει τότε 3 εβδομάδες, 5 απογεύματα θεωρία και 5 μέρες στην θάλασσα...

Δεν ξέρω πως το περιγράφει η ύλη της Padi...

Manta 09-07-07 11:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nikos (Μήνυμα 2285)
Πριν 6-7 χρόνια, μου είχε πει ο δάσκαλος μου ότι είναι 8-9 βουτιές που μπορεί να γίνουν και διπλές και 4-5 θεωρείες (1 κεφάλαιο σε κάθε μάθημα).

Μας είχε πάρει τότε 3 εβδομάδες, 5 απογεύματα θεωρία και 5 μέρες στην θάλασσα...

Δεν ξέρω πως το περιγράφει η ύλη της Padi...

Οπότε σε 5 φούλ μέρες πρώι και απόγευμα καλυπτεις την ίδια ύλη. Τι πειράζει αν είναι 5 συνεχόμενες μέρες ή 3 Σαββατοκυρίακα ή 5-10 μισές μερες σε διάστημα 40 ημερών?

Thanos 09-07-07 11:44

Παράθεση:

Νομίζω ότι δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά. Δηλαδή, όταν έκανα το OW Μου, στο σχολείο ήμασταν 10 άτομα, και επειδή ήταν ένας ο εκπαιδευτής, το απόγευμα κάναμε τα μαθήματα ανά 5 άτομα..

Εάν τώρα είναι 2 άτομα (είχα βρεθεί σε τέτοια περίπτωση) τα παιδιά έκαναν σχεδόν όλες τις ασκήσεις σε μια βουτιά... επίσης καλύψανε την θεωρία αρκετά γρήγορα...

άρα συμφωνώ με τον Αλέξη, ότι δεν έχει σημασιά εάν είναι ένα φουλ ΠΣΚ ή είναι τα απογεύματα 2 εβδομάδων... η ύλη να βγαίνει

Yannis 09-07-07 12:31

Παράθεση:

εγω εκανα περιπου μιε εβδομαδα....
πηγαινα ...εκανα την θεωρια μου....και στο καπακι την βουτια ......
:cool:

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:14.