![]() |
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα
Σας ενημερώνουμε ότι στην ανακοίνωση, στην παράγραφο σχετικά με την διανυκτέρευση στο νησί έγινε μια αλλαγή.
Παρακαλούμε, εάν έχετε ήδη διαβάσει την ανακοίνωση, ξαναδιαβάστε την. Ευχαριστούμε! :geia: |
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα
Με βάση το παραπάνω διορθώνω:
1. Sunshine 2. Έκτωρ + 1 3. Physalia 4. Ανδρέας78 (ίσως) 5. Fivos 6. Beracuda 7.kristalia 8. Nick9512 (2 διανυκτερεύσεις, ιδιωτικά) 9. georgiapap (2 διανυκτερεύσεις, ιδιωτικά) 10. geogeo (2 διανυκτερεύσεις, ιδιωτικά) 11. yan +1 |
12) Μυλωνακης (ίσως για διανυκτέρευση )
Συζητάω και την περίπτωση να μπει ιδιωτικό σκάφος όπως την περασμένη χρονιά για 8 άτομα , πιθανότατα για αυθημερόν και σας ενημερώνω. Θα έχω εικόνα στις επόμενες ημέρες. :geia: |
13) Zin (ίσως για διανυκτέρευση)
:geia: |
14. GKanel
15. Dora Ισως για 2 διανυκτερεύσεις |
16. Νηρηίς
|
κι εγώ θα πρέπει να διανυκτερεύσω.
Όσοι προτιμούν την εκδοχή του αυθημερόν πηγαιν'έλα, ας μας το δηλώσουν εδώ για να δούμε (όπως προλάλησε και ο συνδύτης Μιλόνσκι) μήπως μπορεί να οργανωθεί σκάφος που θα στοιχίσει πολύ οικονομικότερα και θα έχει σαφώς λιγότερη ταλαιπωρία από τη μεταφορά από Λαύριο με αυτοκίνητο! :geia: |
ευχαριστώ για την ενημερωση Physalia, θα επιβεβαιώσω συντομα για τη συμμετοχη και θα ειμαι +1 αν ερθω.
οποτε η λιστα προς το παρον: 1.Έκτωρ + 1 2. Physalia 3.Ανδρέας78 (ίσως) 4. Fivos 5. Beracuda 6.kristalia 7. Nick9512 8. georgiapap 9. geogeo 10. yan +1 11... 12... 13.... 14... 15.... 16.... |
ok count me in +1 :thumbup:
1.Έκτωρ + 1 2. Physalia 3.Ανδρέας78 (ίσως) 4. Fivos 5. Beracuda 6.kristalia 7. Nick9512 8. georgiapap 9. geogeo 10. yan +1 11. Μυλωνακης (ίσως για διανυκτέρευση) 12.Zin (ίσως για διανυκτέρευση) 13. GKanel 14. Dora 15. Νηρηίς 16. Sunshine 17. Christos M. |
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιο μέλος :o και θα με ενδιέφερε να λάβω μέρος σε αυτήν την προσπάθεια. Μένω Πετρούπολη και το πρόβλημα μου είναι η μεταφορά προς το Λαύριο καθώς και η μεταφορά του εξοπλισμού. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να μένει Δυτικά προστάστια ή σε γύρω περιοχές ώστε να μπορέσουμε να το ρυθμίσουμε μαζί.... αλλιώς.... :cry:
Σας ευχαριστώ. Ειρήνη. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:42. |