Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα 10.10.09" (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3914)

geogeo 30-09-09 22:20

Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα

Σας ενημερώνουμε ότι στην ανακοίνωση, στην παράγραφο σχετικά με την διανυκτέρευση στο νησί έγινε μια αλλαγή.
Παρακαλούμε, εάν έχετε ήδη διαβάσει την ανακοίνωση, ξαναδιαβάστε την.

Ευχαριστούμε!

:geia:

geogeo 30-09-09 22:23

Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα

Με βάση το παραπάνω διορθώνω:

1. Sunshine
2. Έκτωρ + 1
3. Physalia
4. Ανδρέας78 (ίσως)
5. Fivos
6. Beracuda
7.kristalia
8. Nick9512 (2 διανυκτερεύσεις, ιδιωτικά)
9. georgiapap (2 διανυκτερεύσεις, ιδιωτικά)
10. geogeo (2 διανυκτερεύσεις, ιδιωτικά)
11. yan +1

Μυλωνάκης Κων/νος 01-10-09 02:28

12) Μυλωνακης (ίσως για διανυκτέρευση )

Συζητάω και την περίπτωση να μπει ιδιωτικό σκάφος όπως την περασμένη χρονιά για 8 άτομα , πιθανότατα για αυθημερόν και σας ενημερώνω.
Θα έχω εικόνα στις επόμενες ημέρες.

Zin 01-10-09 09:13

13) Zin (ίσως για διανυκτέρευση)

GKanel 01-10-09 09:46

14. GKanel
15. Dora

Ισως για 2 διανυκτερεύσεις

Νηρηίς 01-10-09 11:37

16. Νηρηίς

Physalia 01-10-09 12:47

κι εγώ θα πρέπει να διανυκτερεύσω.

Όσοι προτιμούν την εκδοχή του αυθημερόν πηγαιν'έλα, ας μας το δηλώσουν εδώ για να δούμε (όπως προλάλησε και ο συνδύτης Μιλόνσκι) μήπως μπορεί να οργανωθεί σκάφος που θα στοιχίσει πολύ οικονομικότερα και θα έχει σαφώς λιγότερη ταλαιπωρία από τη μεταφορά από Λαύριο με αυτοκίνητο!

Sunshine 01-10-09 14:56

ευχαριστώ για την ενημερωση Physalia, θα επιβεβαιώσω συντομα για τη συμμετοχη και θα ειμαι +1 αν ερθω.

οποτε η λιστα προς το παρον:

1.Έκτωρ + 1
2. Physalia
3.Ανδρέας78 (ίσως)
4. Fivos
5. Beracuda
6.kristalia
7. Nick9512
8. georgiapap
9. geogeo
10. yan +1
11...
12...
13....
14...
15....
16....

Sunshine 03-10-09 13:35

ok count me in +1 :thumbup:

1.Έκτωρ + 1
2. Physalia
3.Ανδρέας78 (ίσως)
4. Fivos
5. Beracuda
6.kristalia
7. Nick9512
8. georgiapap
9. geogeo
10. yan +1
11. Μυλωνακης (ίσως για διανυκτέρευση)
12.Zin (ίσως για διανυκτέρευση)
13. GKanel
14. Dora
15. Νηρηίς
16. Sunshine
17. Christos M.

Δημοπούλου Ειρήνη 03-10-09 23:33

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιο μέλος :o και θα με ενδιέφερε να λάβω μέρος σε αυτήν την προσπάθεια. Μένω Πετρούπολη και το πρόβλημα μου είναι η μεταφορά προς το Λαύριο καθώς και η μεταφορά του εξοπλισμού. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να μένει Δυτικά προστάστια ή σε γύρω περιοχές ώστε να μπορέσουμε να το ρυθμίσουμε μαζί.... αλλιώς.... :cry:

Σας ευχαριστώ.
Ειρήνη.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:42.