Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Η Ζωή στο Βυθό και το Πέλαγος (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Τι γνωρίζετε για αυτό; (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=77)

ppetross21 14-02-10 08:41

Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 36422)

Τα προηγούμενα μηνύματα με το "κοκκινάδι" του Πέτρου τα αφήνω ως έχουν γιατί χωρίς καν ένα μοναδικό σίγουρο Φύλο να το κατατάξουμε, δεν μας βγαίνει ούτε τίτλος :confused: (that is αν δεν θέλουμε να καταφύγουμε σε λύσεις τυπου "κόκκινο σκουληκόμορφο Unidentified Benthic Organism" :D)...
Ας αρκεστούμε λοιπόν προς το παρόν στις πολύ ενδιαφέρουσες διαφυλετικές υποθέσεις του Tiburon και βλέπουμε....:geia:

από τώρα σχεδιάζω ,
15 ημέρες πριν την 15/6 και 15 μέρες μετά ,
να βουτάω συνεχώς στο συγκεκριμένο σημείο μπάς και το πετύχω , για να το ξαναφωτογραφήσω.:D

ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 01-06-10 18:27

Από αυτή την Κυριακή, καταραμένη θολούρα , βάθος 18μ περίπου, λασπώδης βυθός με πολλούς περίεργους κατοίκους και είδη που είδαμε για πρώτη φορά !
Μπάντυς=Μηλιώνης

Το πράγμα αυτό είναι κακάσχημο, με δυσκολία διακρινόταν μέσα στη λάσπη και όταν το ακούμπησα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια .... συγνώμη ....βηματάκια και μάλιστα νομίζω ότι είχε πολλά πόδια που μου φάνηκαν σαν ξυλοπόδαρα! σα να μετακινείται όπως ο αχινός ένα πράγμα αλλά πολύ πιο
γρήγορα....

Physalia 02-06-10 10:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Μήνυμα 41066)
Από αυτή την Κυριακή, καταραμένη θολούρα , βάθος 18μ περίπου, λασπώδης βυθός με πολλούς περίεργους κατοίκους και είδη που είδαμε για πρώτη φορά !
Μπάντυς=Μηλιώνης

σας έχω μια υποψία αλλά θα με βοηθούσε να ήξερα πρώτα για τι περίπου διαστάσεις μιλάμε..... :confused:

ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 02-06-10 12:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 41088)
σας έχω μια υποψία αλλά θα με βοηθούσε να ήξερα πρώτα για τι περίπου διαστάσεις μιλάμε..... :confused:

να πούμε 5-6 cm? άντε λίγο μεγαλύτερο..

Physalia 02-06-10 13:22

:confused: ok, καλό ακούγεται......
δεν εγγυώμαι βέβαια και 100% αφού η φωτογραφία δεν δίνει παρά μια ιδέα, αλλά όπως και να' χει μια καινούργια γνωριμία δεν πάει ποτέ χαμένη, κυρίες και κύριοι, να σας συστήσω το ποντικοσκούληκο!

(Νομίζω ότι εσείς οι δυο κάνετε πολύ γουρλίδικο ζευγάρι, να βουτάτε συχνότερα :D)

ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 02-06-10 14:32

Mαρία μπράβο!, αν το φανταστώ χωρίς τη λάσπη θα είναι ακριβώς έτσι...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 41106)
.... να σας συστήσω το ποντικοσκούληκο!

τί γλυκό!:crazy::crazy:

Zin 02-06-10 19:22

οτι εχει και η θαλασσα ποντικια!! (η ακομα χειροτερα ποντικοσκουληκα -μπλιαχ-) ειναι κατι που δεν το φανταζόμουν με τιποτα ομως....:crazy:

ειναι ενα γεγονος παντως που θα πρεπει να το αποκρύψουμε απο κοπέλες που θελουν να γίνουν δυτριες.. :D:crazy:

DHMHTRHS 14-06-10 07:44

το συνάντησα στο Eurobulker το Σάββατο !................. μάλον είναι κάτι σε αυγά ................. αλλά πάλι μπορεί !!!!??:o

ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 14-06-10 09:23

Το βλέπω συχνά. Πιθανολογώ είναι κάποιο είδος ασκιδίου...

elpapas 14-06-10 09:51

Την Δεύτερη Φώτο κάπου την έχουμε ξαναδεί
Η Φώτο είναι από την Χαλκιδική στο 2ο πόδι φαράγγια σε βάθος περίπου -16μ

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:09.