![]() |
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
Και εγώ θα έρθω την Κυριακή - 18/10/09 :geia:
|
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
:geia:Είμαι και εγώ μέσα για τον υποβρύχιο προσανατολισμό 18.10.09
Δραγώνας Γιώργος |
Εχει ... ρεύμα η Κυριακή:
1. RNA 3. giannis74 4. Lepidas Κυριακή 18/10 5. Big-Blue 6. georgiapap Κυριακή 18/10 7. Ingeborg Κυριακή 18/10 8. Zin 9. geogeo Κυριακή 18/10 10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ Κυριακή 18/10 11. Δημήτρης 12. Κατερίνα 13. Apollon 14. kristalia 15.baz (Σάββατο 17/10) 16. Άννα 17. Χρήστος 18. Νηρηίς 19. Βασίλης Κουντούρης 20. andreas Θεοδωρόπουλος, Κυριακή 18/10 21. Δημήτρης (Κυριακή 18/10) 22. Κατερίνα (Κυριακή 18/10) |
Εγώ Άκυρο!
και Βαφτίσια φίλου και άρρωστος:mad: Καλά να περάσετε, ελπίζω να βγει και 2ο γκρουπ κάποιο άλλο ΣΚ:geia: |
Άκυρο, λόγω κρυολογήματος.... :mad: καλά να περάσετε και καλή επιτυχία ! :thumbup: Υ.Γ. δε θα υπάρξει "επαναληπτική" ? θα τα πούμε εκεί.... :geia: |
Παράθεση:
περαστικά μας!!!!:geia: |
Παράθεση:
|
Μετά την θεωρία, σειρά είχε χθες το πρωί και η πράξη. Ο καιρός, παρά το απειλητικό πρωινό του ξεκίνημα, στην συνέχεια μας χάρισε μια υπέροχη ημέρα και το πρώτο γκρουπ ολοκλήρωσε την πρακτική εξάσκηση στις ασκήσεις προσανατολισμού με επιτυχία.
Νεότεροι (έως πολύ νέοι ;)) και παλαιότεροι αυτοδύτες καταφέραμε να βγούμε ... στην σωστή παραλία μετά τις δύο ασκήσεις στην θάλασσα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που πήραν μέρος στην χθεσινή βουτιά και φυσικά τον Χρήστο για το κέφι του! :thumbup: Και εις άλλα! :geia: |
θα έχουμε συνέχεια, για μας που δεν μπορέσαμε???
|
Παράθεση:
|
Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ το Χρήστο για το χρόνο που μας διέθεσε αλλά και τα υπόλοιπα παιδια που μας έκαναν παρέα αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωϊνό, η πρακτική εξάσκηση είναι σημαντική στην κατάδυση για την ασφαλειά μας και βγήκαν άλλωστε ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση στην ομάδα του "Safe Τηθύς".
|
Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο για την υπομονή του αλλά και την επιμονή του να μας μάθει προσανατολισμό.
Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτά τα απλά τουλάχιστον (μπρος -πισω, τρίγωνο, τετράγωνο) τα έμαθα!!!!! Τώρα μένει να δω αν την επόμενη φορά θα βγω στην σωστή παραλία ή..... |
Μετά από την επιτυχημένη πρακτική εξάσκηση της "Α ομάδας" προτείνω να συνεχίσουμε την πρακτική εξάσκηση “Υποβρύχιος Προσανατολισμός ” και με την “Β ομάδα” την Κυριακή 25.10.2009 στην Βουλιαγμένη – Λάμπρο Στις 10:00 το πρωί.
Το πρόγραμμα:
Εκκίνηση με αρχική πορεία 240˚ μοίρες. Συνολική υποβρύχια διαδρομή 240m, η συνολικός χρόνος από 24min έως 30min. ![]() Μετά από ένα διάλλειμα επιφανείας θα συνεχίσουμε με υποβρύχια πορεία τετράγωνο. Εκκίνηση με αρχική πορεία 270˚ μοίρες. Συνολική υποβρύχια διαδρομή 240m, η συνολικός χρόνος από 24min έως 30min. ![]() Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχές. Χρήστος Ευθυμίου |
Σήμερα κατάφερα να δω το φόρουμ. Αν δε βρεθήκατε λόγω μη απαρτίας αλλά και προφανώς λόγω καιρού, να δούμε από τώρα για το άλλο ΣΚ;
1. Εγώ:D |
2. και εγώ !!!!:)
|
Το επόμενο Σάββατο-Κύριακο δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει, θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον, ίσως την Τετάρτη 28.10.09. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:04. |