![]() |
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
Παράθεση:
Όλο και κάτι θα κανονίσουμε! (είναι που κι οι περισσότεροι είναι wet και άρρωστοι αυτές τις μέρες, αλλά που θα πάει...:rolleyes:) Παράθεση:
Χαίρομαι όμως να βλέπω ανθρώπους που σκέφτονταν σωστά ακόμα κι εκείνα τα χρόνια, πριν ακόμα προλάβουμε καν να υποψιαστούμε ότι ίσως και να χάσουμε αυτά που τότε φαίνονταν ανεξάντλητα -και που τώρα νοσταλγούμε.... Καλώς ήρθατε παιδιά στο φόρουμ του Συλλόγου μας! :geia: Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε και να βουτήξουμε μαζί σας! :) |
Παράθεση:
Κι εγώ δεν ξέρω αν θα το πάρω απόφαση τελικά!!! Το όνομά μου είναι Δημήτρης Νικολάου. Η καταγωγή μου είναι από τη Λαμία, αλλά ζω κι εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω οι φίλοι μου που με έβαλαν σ' αυτά τα κόλπα να σταματήσουν να με πιέζουν γιατί θα πάθω τίποτα από το άγχος!!!:madwife: |
Παράθεση:
Ο μόνος τρόπος να σταματήσεις να το ... φοβάσαι, είναι να το δοκιμάσεις. Αφού μένεις Θεσσαλονίκη, ρίξε μια ματιά και στην εκεί παρέα. Βούτα :thumbup: |
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι και εγώ νέος στις καταδύσεις και οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά τι έχανα τόσα χρόνια! Σαν Ωκεανολόγος που ευελπιστώ να γίνω το καλοκαίρι (αφού τελειώνω με το master) ελπίζω να έχω χρόνο να ασχολούμε με το χόμπι αυτό!
|
Καλώς τον Μάνο :geia:
|
Μάνο, καλώς ήρθες στο φόρουμ του Συλλόγου μας! :geia:
|
Γειά σου Μάνο
|
Παράθεση:
Με το καλό να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου! Περιμένω με ανυπομονησία τις καταδυτικο-ωκεανογραφικές εντυπώσεις σου, όταν ο χρόνος σου σου το επιτρέψει... Που βουτάς αλήθεια; Μυτιλήνη; :geia: |
Προς το παρόν βουτάω Αθήνα!(Έχω πάει δηλαδή 2 φορές μόνο αφού είμαι νέος). Εδώ κάνω το master μου! Το καλοκαίρι ελπίζω να βουτήξω Κρήτη από όπου είμαι(Από Ιεράπετρα συγκεκριμένα)! Σιγά σιγά όταν αποκτήσω εμπειρία θα αρχίσω να βουτάω σε διάφορα μέρη. Το καλό είναι ότι είμαι φίλος με τον Βασίλη Γερακάρη που είναι και από τα ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου ΤΗΘΥΣ και ελπίζω να μάθω πολλά από αυτόν και την μεγάλη εμπειρία που έχει! Καλές βουτιές σε όλους σας! |
Παράθεση:
Καλές βουτιές Μάνο!! |
Παράθεση:
|
Βασιλης απο Λευκαδα!!
|
Καλώς τον Βασίλη :geia:
|
:geia: Καλώς ήρθες Βασίλη από το όμορφο νησί!
|
Γειά σου Βασίληηη:geia:
|
Εδώ κι άλλος Βασίλης:D Ελπίζω να βρεθούμε και υποβρυχίως...
|
welcome Βασίλη :geia:
|
Καλώς ήλθες Βασίλη :geia:
|
Παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Να ρωτήσω για να μαθαίνω... Αν κανονίζετε καμιά βουτίτσα, σε ποιά ενότητα την ξετρυπώνουμε?
|
Παράθεση:
:geia: |
Καλημέρα σε όλους:)
Είμαι ο Δημήτρης, 39 ετών από Αθήνα και μετά από μπόλικα χρόνια απουσίας από τους βυθούς :o ...επανήλθα μόλις πριν κανα μήνα (αλλά με πολυυυύ κέφι…:D). Προς το παρόν IANTD Open Water :) |
Καλώς ήρθες Δημήτρη :geia::D
|
Καλώς τον!
Καλώς τον Δημήτρη,
και στις θάλασσες και στο forum :geia: |
Καλώς ήρθες Δημήτρη,
Καλές βουτιές!! :geia: |
Καλημέρα, γνωριστήκαμε στον καθαρισμό του Βουρκαρίου στην Κέα. Εύχομαι σε όλους ασφαλείς αναδύσεις και να τα ξαναπούμε :geia:
|
Καλώς ήλθες Lendianna :geia:
|
Alo Lendianna!!:)
Καλως ηρθες! |
Καλώς την !!! :geia:
|
Καλώς την Λαίδη ΄Αννα !
|
Καλώς την Λενδιάννα :geia:
(προσπαθώ να υποθέσω την ετυμολογία του ονόματος, αλλά δεν καταλήγω πουθενά... :confused: la Indiana? Lady-Anna? :)) ΥΓ: Αααα με πρόλαβε ο Άκης βλέπω :D |
Και που να ακούσεις και το επώνυμο, Φοίβο μου...
Sorry Λενδιάννα, αλλά... Ε, δεν θα είμαι και ο πρώτος που το σχολιάζει, ε? |
hey lady!:)
Καλωσήρθες |
Καλώς ήρθες Λενδιάννα!!!:thumbup:
Γεια σου Λενδιάννα! :geia:
|
:geia::geia: Καλώς την Λενδιάννα :)
|
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :)
Υ.Γ Άκη, σταμάτα να "κακοποιείς" το όνομα μου :angyr: |
Καλώς μας βρηκες. Μακάρι να μη χρειαστεί να βουτας σε τέτοια μέρη στο μέλλον
|
Παράθεση:
|
Καλημέρα, ονομάζομαι Πέννυ+απο τον αύγουστο 2009 ειμαι μια ενθουσιασμένη (αρχάρια) δύτρια!! :cheesy:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:29. |