![]() |
Απάντηση: 14-15-16.06.2008: Καταδυτικό τριήμερο στο κάμπινγκ Tsolis
Αν εξαιρέσουμε τις μουσικές μέχρι τις 5:00 το πρωί :angyr: περάσαμε υπέροχα.
Η παρέα εξαιρετική και ο βυθός του Τσόλης εντυπωσιακότατος με πανέμορφους γκρεμούς, βάθη για όλα τα γούστα και μερικούς οργανισμούς που δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού :) Είδαμε μέχρι και Γοργόνιες στα -8 μέτρα βάθος :eek: :stunned: |
Ο βυθός στο tsolis ειναί από τους πιο όμορφους που εχω καταδυθεί (στην Ελλάδα). Ειναι πολύ τυχεροι οι Αχαιοί δύτες που τον έχουν τόσο κοντά!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η εκδρομή και η παρεα μας ήταν υπέροχη... με τον υπνο μόνο είχαμε ένα θέμα... (ήταν σα να σε παιρνει ο ύπνος μεσα σε ενα μπαρ με εκωφαντική μουσικη :eek:) :thumbup: |
Καλημέρα και από μένα.
Ακόμα δεν έχω συνέλθει... Το ψάρι το λένε κούκο ή λύχνο στη δυτική Ελλάδα, εμείς εδώ το λέμε μπάκουλη. Η μαρία θα το έλεγε Uranoscopus scaber. Θα ανεβάσω και εγώ φωτό:geia: |
Και η σωστή απάντηση είναι "λύχνος". Τα συγχαρητήριά μου στους νικητές ....:fioufiou:
.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις παδιά ... :) |
Ένα όμορφο τριήμερο με καλή παρέα και εξαιρετικές βουτιές.
Δείτε και μερικές φωτογραφίες από τον βυθό του "ΤΣΩΛΗΣ" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χρήστος Ευθυμίου |
![]() ![]() Καλημερα σε ολους, και μερικες φωτο πριν την καταδυση, ολα ηταν πολυ καλα, εξαιρετικη παρεα και βουτιες ! |
15 Συνημμένο(α)
:)ΞΑΝΑ - Ταξίδι στο χρόνο !!! (ή - καλύτερα αργά παρά ποτέ :D)Μερικές φωτογραφίες από το κάμπινγκ ΤΣΟΛΙΣ…
Αφιερωμένες και πάλι στον Γιώργο Κ. (που έψαξε και ΒΡΗΚΕ !!! - Γιώργο Ευχαριστώ και πάλι :rolleyes:!?! ....φανατικός του Γ.Κ. ειδικά τώρα που πήρε μαύρη ζώνη - συγχαρητήρια ) Αφιέρωση Νο3 ( θα ακολουθήσουν και – άλλες...) |
8 Συνημμένο(α)
Ταξίδι στο χρόνο !!! (ή - καλύτερα αργά παρά ποτέ )Μερικές φωτογραφίες από το κάμπινγκ ΤΣΟΛΙΣ…
Αφιέρωση Νο4 ( θα ακολουθήσουν και – άλλες...) |
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ
:thumbup::cheesy::thumbup: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:01. |