![]() |
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
Παράθεση:
|
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ το Χρήστο για το χρόνο που μας διέθεσε αλλά και τα υπόλοιπα παιδια που μας έκαναν παρέα αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωϊνό, η πρακτική εξάσκηση είναι σημαντική στην κατάδυση για την ασφαλειά μας και βγήκαν άλλωστε ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση στην ομάδα του "Safe Τηθύς".
|
Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο για την υπομονή του αλλά και την επιμονή του να μας μάθει προσανατολισμό.
Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτά τα απλά τουλάχιστον (μπρος -πισω, τρίγωνο, τετράγωνο) τα έμαθα!!!!! Τώρα μένει να δω αν την επόμενη φορά θα βγω στην σωστή παραλία ή..... |
Σήμερα κατάφερα να δω το φόρουμ. Αν δε βρεθήκατε λόγω μη απαρτίας αλλά και προφανώς λόγω καιρού, να δούμε από τώρα για το άλλο ΣΚ;
1. Εγώ:D |
2. και εγώ !!!!:)
|
Το επόμενο Σάββατο-Κύριακο δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει, θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον, ίσως την Τετάρτη 28.10.09. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:53. |