![]() |
14-15-16.06.2008: Καταδυτικό τριήμερο στο κάμπινγκ Tsolis
![]() Καταδυτική εκδρομή του Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος, 14-15-16 Ιουνίου 2008 στο κάμπινγκ Tsolis Σας προσκαλούμε για ένα καταδυτο-κατασκηνωτικό τριήμερο στους πανέμορφους βυθούς του κάμπινγκ Tsolis στο Λαμπίρι Αχαΐας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Διαμονή - Η σκηνή είναι μάλλον η καλύτερη λύση - ευκαιρία να την κατεβάσετε απ' το πατάρι :) Τηλ. επικοινωνίας κάμπινγκ: 26910/31469-31753 και 6948824988 Απ' όσο γνωρίζουμε το κάμπινγκ νοικιάζει και δωμάτια. Επίσης υπάρχει στην περιοχή ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα στο ναυάγιο Νέστος - ευκαιρία για ναυαγιοκατάδυση ;) Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο ας μας διαφωτίσει. - Προσέλευση - Σάββατο 14/6 πρωί ή κι από Παρασκευή 13/6 απόγευμα/βράδυ γα τους τυχερούς που μπορούν ;) - Οργάνωση - Αν πάρουμε καθένας δύο γεμάτες φιάλες μπορούμε εύκολα να καλύψουμε τις ανάγκες της μέρας που μπορεί να περιλαμβάνει 2 ή και 3 καταδύσεις για τους πιο ορεξάτους. Οι φίλοι από Πάτρα ας μας ενημερώσουν ποιο είναι το κοντινότερο ή το καλύτερο καταδυτικό κέντρο για να γεμίζουμε. Οι πανέμορφοι βυθοί που βλέπετε παραπάνω κι η εξαιρετική παρουσίαση που μας έχει κάνει για το Tsolis ο Γιώργος Καρέλας, μιλάνε από μόνα τους: Θα περάσουμε υπέροχα ![]() Όσοι πιστοί προσέλθετε ![]() |
14-15-16.06.2008: Καταδυτικό τριήμερο στο κάμπινγκ Tsolis
Τι λέτε, θα το κανονίσουμε;;;
|
Απάντηση: Τσόλις - Αγ. Πνεύματος;;;
Σχεδόν κατά παράδοση πλέον, όπως και κάθε Αγίου Πνεύματος, 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου, εγώ θα λείπω σε δουλειά :angyr:
Αν μου το επιτρέπετε, θα σας μισήσω λίγο που θα πάτε χωρίς εμένα ....:( |
Ασε την δουλεια μαρακι και βουρ για τσολη. αντε μπας και τα καταφερουμε και εμεις. Πολυ θα ηθελα η επιστροφη μου στην θαλασσα μετα απο αρκετους μηνες (γαμω την δισκοκηλη μου γαμω) να γινει στο αγαπημενο μου μερος
|
Παράθεση:
:fioufiou::fioufiou::fioufiou: Και μην μας πεις οτι σήκωσες απότομα κανένα διαφορικό γιατί θα σε μαστιγώσω με την ζώνη βαρών!!!! |
Παράθεση:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: |
Παράθεση:
Ηταν απο τις μακακιες που εκανα 25 χρονια στην δουλεια που κανω. Εδω που γραφουμε το θεμα ειναι το Τσολης και καλα ειναι στο καμπινγκ το θεμα ειναι οσοι εχουμε ζησει το καμπινγκ αυτο στις καλες του εποχες οταν στα 20-30 μετρα απο την σκηνη ηταν το κομπρεσερ και γεμιζαμε τωρα μας φαινεται χαμαλικι του κερατα να τραβιεσαι με το αμαξι διπλα στο ξενοδοχειο (εχει και κουβαλημα) να γεμιζεις και ξανα και ξανα. |
Απάντηση: 14-15-16.06.2008: Καταδυτικό τριήμερο στο κάμπινγκ Tsolis
Για ρίξτε ξανά μια ματιά στο πρώτο μήνυμα του θέματος :)
Ετοιμάστε τις σκηνές σας και πάμε για φανταστικές βουτιές :thumbup: :geia: |
Άντε καλώς να μας έρθετε!
Το Τσόλις από όσο ξέω έχει και κάποια διαμερισματάκια που νοικιάζει. Συνενοηθείτε με τον Κώστα τον Τσόλι 26910 31469 σχετικά όσοι ενδιαφέρονται. Για το Florida που είναι κοντά στο Νέστος (τι κοντά δίπλα λέμε...) πληροφορίες θα βρείτε εδώ http://www.hotels-in-greece.com/acha...ay/index-g.php |
Παράθεση:
Μαρια , υποσχεσου μου τουλαχιστον οτι θα με αφησεις να σε δεσω στο καρουλι μου και να σε φουσκωσω για την αποσυμπιεση στην επομενη βουτια !:evil::evil::evil: Α , ναι , ξεχασα να ρωτησω , σημαιακι εχεις καρφωμενο στην κουκουλα σου , ή να φερω μαζι μου ? |
Σα να λέμε πως ο Καρέλας θα μας πάει και μια βόλτα απ΄το Νέστος (αν δεν έχει την αναθεματισμένη θολούρα) ε Γιώργο;);;;
MICHALIS φοβερή εικόνα αυτή με τη Μαρία τσαμαδούρι!!! :rofl: Κατά τα άλλα μην ξεφεύγουμε απ΄το θέμας μας οκ;;; |
Αντε για ν' αρχίσουμε να βλέπουμε ποιοί ήμαστε για Tsolis :)
Γιώργος Κυπραίος (Χ 3) :geia: |
1-3) Γιώργος Κυπραίος (Χ 3)
4) Φοίβος (σκηνή + Μούργος) |
Παράθεση:
Εχω στειλει ηδη email στο Φοιβο με οδηγιες και εντυπο για να ζητησετε αδεια για Νυχτερινη καταδυση απο το Λιμερχειο Αιγιου. Μπορειτε να το βρειτε και εδω, Αιτηση Νυχτερινης |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Του πήρα λοιπόν μια δική του (ξέρεις με κόκκαλα ζωγραφιστά παντού κλπ) από αυτές τις μικρές για να μπορεί να τη στήνει εύκολα :p ΥΓ: Για όσους δεν είχαν την τύχη... ο Μούργος είναι ο σκύλος μου και το ψευδώνυμο αυτού: "τρελλός κατουρίστας" - ο Δέλβε το ξέρει από πρώτο πόδι :rofl: |
5. Χρήστος Ευθυμίου
6. Ingeborg Ευθυμίου Μια σκηνή + Σέλμα |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Elias (Χ2). Όμως θα μένουμε στην πάτρα και θα πηγαινοερχόμαστε...ελπίζω να κερνάτε καναν καφέ στα μπαλκόνια των σκηνών σας ε;;;
Άντε θα σας γεμίζουμε και μερικές μπουκάλες... |
Επιστρέφοντας προχθές από δουλειά στον Κορινθιακό, έκανα μια πολύ σύντομη στάση στο Tsolis για μια βουτίτσα...
![]() ![]() Σας ζηλεύω πολύ γιατί δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας στην εκδρομή, η βουτιά που έκανα μου θύμισε πόσο απίθανο είναι αυτό το μέρος. Γνωρίζοντας φυσικά και την παρέα, τόσο των Πατρινών φίλων, όσο και των συμμετεχόντων στην εκδρομή από το Σύλλογο, η ζήλεια μου μεγαλώνει περισσότερο...:cry: Φωτογράφοι, να μου προσέξετε τις γοργόνιες, τις έχω μετρημένες:madwife: |
Τελικά κάμπινγκ και κατάδυση είναι τρομερό δίδυμο :):):)
|
Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε για το camping:
Παράθεση:
:geia: |
πολύ καλή η φωτό αλλά ακόμα καλύτερο είναι το ζωάκι που κάθετε επάνω του... στο κέντρο ένα γυμνοβραγχιο Phyllidia sp. πορτοκαλι με ασπροκιτρινα spots.. και επειδή θα ήθελα πολύ να έρθω και εγω αλλά δεν μπορω, αν το βρείτε κάντε το μοντέλο φωτογραφίας...:geia::geia::geia:
|
Άλλο ένα γυμνοβράγχιο Phyllidia sp. από την βουτιά της Κυριακής 01.06.08.
![]() |
Αν μας θέλετε και εμάς στην παρέα σας,βάλτε μας στην λίστα.
Γιώργος και Γεωργία (gea) + σκηνή+ τουτού:):):) Λέμε να παμε απο παρασκευή απόγευμα αλλα θα φύγουμε κυριακή :(:(:( |
Εγινε Γιώργο :)
Παράθεση:
|
Σίγουρα θα κατεβούμε και εμείς (Γιώργος – Δώρα) αλλά δεν είναι σίγουρο το ποτέ ή Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο.
|
Μια μικρή ενημέρωση στη λίστα:
Για κάμπινγκ: 1-3 ... geogeo (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο) 4-5 .... Φοίβος-Ιωάννα (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο, 1 Μούργος) 6-7 ... Χρήστος, Ingeborg (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο, 1 Σέλμα) 8-9 ... Γιώργος, Γεωργία (1 σκηνή, 1 τουτού) Σύνολο: 9 άτομα Εκτός κάμπινγκ: ..... + Γιώργος, Δώρα (μάλλον μονοήμερη εξόρμηση - Σάββατο) + Dimitri (μονοήμερη) + 2 άτομα ο Ηλίας (που δεν θα μένουν στο camping) Όποιος άλλος ενδιαφέρεται για κάμπινγκ ας το πεί τώρα. Αύριο το πρωί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομαδική κράτηση για σκηνές-αυτοκίνητα κλπ. για να έχουμε την έκπτωση -10% που μας υποσχέθηκαν :geia: |
θα κάνουμε βουτιά-ές παρασκευή ή πάμε για Σαββάτο;
|
Παράθεση:
|
Όσα απο τα μέλη του Συλλόγου θα είναι στο Τσόλις να το δηλώσουν είτε στο θέμα αυτό είτε με pm σε εμένα ώστε να παραλάβουνε τις ταυτότητες μέλους.;)
|
οκ Θάνο το κάνουμε ήδη. Περιμένω:)
Και αν έχετε και αυτό το ωραίο τέυχος με τις φωτογραφίες του Καρέλα, ευπρόσδεκτο είναι:geia: |
θελώ να έρθω και εγώ!!:o
Υπαρχει κάποιος που δεν αντέχει την μοναξιά της εθνικής οδου μέχρι το τσόλις? (ή ας το θέσω αλλίως: εχει κάποις χώρο στο αμάξι του? :)) :geia: |
Κάποιος τακτικός του Tsolis, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για το πως πάμε από Αθήνα, για να μην ψαχνόμαστε;
:geia: |
Παράθεση:
Ερχομενοι απο Αθηνα μετα το Αιγιο ( 3-4 χλμ) θα δειτε στα δεξια σας πινακιδα προς Λογγο - Προσοχη ειναι σχεδον πανω σε στροφη μην την προσπερασετε - στριβετε και βγαινετε στην παλια Εθνικη. Στριβετε αριστερα προς Πατρα και περιπου σε 4 χλμ συναντατε στα δεξια σας το Camping Τσολης, ειναι αμεσως μετα απο μια μικρη ανηφορα. Camping Τσωλης Και εδω ο χαρτης απο το Google Στροφη προς Λογγο Αιγιου Θα ειμαι Πατρα το 3μερο, θα τα πουμε εκει. |
Ευχαριστούμε Νεκτάριε :geia:
|
Παιδιά θα σας δώ στο Τσόλις μάλλον την Κυριακή και αν μπορέσουμε κανονίζουμε από το Σάββατο να πάμε πρωί πρωί να δούμε κάποια καλά πράγματα. Δυστυχώς δεν είμαι για πολλά- πολλά γιατί ο σεισμός μας σπαράλιασε το οινοποιίο στην Κάτω Αχαιά.
Φοίβο στείλε με pm το κινητό σου. Μπορείτε να δηλώσετε στο λιμεναρχείο Αιγίου για νυχτερινή, τα παιδιά είναι ΟΚ. Στη νυχτερινή να πέσετε από την εξέδρα και να πάτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλιώς χάσατε...Πάρετε τον τοίχο και ψάξτε τον καλά. Στα ρηχά είναι τα καλύτερα... |
ακόμα....
άντε... περιμένουμε.... |
Άλλη μια εξόρμηση του Συλλόγου τελείωσε, και περάσαμε καλά. Κόσμος πήγαινε κι ερχότανε όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο campingTsolis. Ξαναείδαμε κόσμο που γνωρίζαμε και γνωρίσαμε φίλους που τους ξέραμε μόνο μέσα από τα forum.
Γενικά η εικόνα που μου έμεινε από το τριήμερο ήταν ένα συνεχές πήγαινε – έλα ανθρώπων μεταξύ σκηνών, Πάτρας, μπαρ, θάλασσας και κομπρεσέρ. Ανθρώπων που ο καθένας με την καλή του διάθεση και το χαμόγελο του συνέβαλε στο να περάσουμε όλοι καλά. Για τις βουτιές; Συνήθως λέμε «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι». Λοιπόν γνώμη μου είναι ότι το «καλάθι» παραήταν μικρό. Το σκηνικό με τους τοίχους και τα γκρέμια είναι μοναδικό. Τα βράχια είναι τόσο αποικισμένα που μπορείς να τα θεωρήσεις ζωντανά. Πολλά απ’ αυτά αξίζουν πολλές βουτιές το καθένα. Έχουμε ωραία μέρη και κοντά στην Αθήνα για να βουτάμε. Αλλά οι φίλοι οι Πατρινοί είναι πάρα πολύ τυχεροί (και πιστέψτε με, οι άνθρωποι που γνώρισα, πραγματικά το αξίζουν). Ευχαριστώ όλους. Μερικές φωτογραφίες: ![]() - Κόσμος στο νερό ... ![]() - Ηλίας Ματζαβράκος ![]() - Βαγγέλης Δερματάς και Γιώργος Καρέλας ετοιμάζονται, Νεκτάριος Κατριβέσης και Φοίβος Βιλανάκης σχολιάζουν ... ![]() - Βαγγέλης Δερματάς, Γιώργος Καρέλας και στο βάθος Χρήστος Ευθυμίου ![]() - Γιώργος Σιαβελής (παντού πρώτος αυτός ο άνθρωπος :thumbup:) ![]() - Και μια φοβερή φάτσα (πεσκανδρίτσα?) που μου έδειξε και φωτογράφησε ο Νεκτάριος (μην πυροβολήτε, η μηχανή είναι εντελώς αυτόματη και χωρίς φλας). Καλώ τους κανονικούς φωτογράφους της παρέας να ενισχύσουν τα γραφόμενά μου please. Και μετά τα καλά, να πούμε και τα δυσάρεστα της εκδρομής. Παρασκεύη και Σάββατο, ήταν αδύνατον όχι να κοιμηθείς αλλά και να βρεις γωνία να ησυχάσεις στο κάμπινγκ. Η ένταση της μουσικής από το μπαρ και τα μαρσαρίσματα των custom μοτοσυκλετών μιας αγέλης "easy riders" (... easy ?... ναι καλά... παπαρια παππούλη μ' ) κατασκηνωτών μας έφεραν όλους στα όριά μας. Τέλος πάντων, νά'ναι καλά η παρέα μας και όλα τα υπόλοιπα που μας αποζημίωσαν με το παραπάνω. :geia:. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:30. |