Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Άλλος εξοπλισμός (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Στολές Waterproof (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=462)

Nicholas S. 09-10-07 21:37

Στολές Waterproof

Ποιός φέρνει την Waterproof στην Ελλάδα ?

Thanos 09-10-07 21:52

Απάντηση: Στολές Waterproof

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nicholas S. (Μήνυμα 4429)

Σπύρος Καρτελιάς

DimitrisK 10-10-07 06:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nicholas S. (Μήνυμα 4429)

Πως σου ήρθε? Εϊναι από τις πιο ακριβές μάρκες.

MICHALIS 10-10-07 09:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο DimitrisK (Μήνυμα 4451)

Ναι αλλα απο καποιους θεωρουνται πολυ καλες . Το να παρεις μια στεγανη με 500ΕΥΡΩ δεν σημαινει οτι εκανες μια πετυχημενη αγορα . Ασε που θα το καταλαβεις στην πορεια αυτο . Τωρα , αν παρεις μια στεγανη που θα την φορεσεις μιαμισυ φορα , μονο και μονο για να σε δουν να την φορας , τοτε φτιαξε μια με σακκουλες απο τον Μασουτη τζαμπα . Η αγορα της στεγανης στολης , οπως επισης και καθε ειδους εξοπλισμο απαιτει πρωτα απολυτη γνωση του τι θελεις να κανεις και γιατι την χρειαζεσαι . Οντως υπαρχουν πολλες μαρκες στην αγορα αλλα και διαφορετικα υλικα .

GKanel 10-10-07 10:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο DimitrisK (Μήνυμα 4451)

Δεν νομίζω ότι είναι ακριβότερες από το μέσο όρο της αγοράς.

Χρησιμοποιώ waterproof στολές εδώ και τρία χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.:thumbup:

Manta 10-10-07 11:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS (Μήνυμα 4461)
Ναι αλλα απο καποιους θεωρουνται πολυ καλες . Το να παρεις μια στεγανη με 500ΕΥΡΩ δεν σημαινει οτι εκανες μια πετυχημενη αγορα . Ασε που θα το καταλαβεις στην πορεια αυτο . Τωρα , αν παρεις μια στεγανη που θα την φορεσεις μιαμισυ φορα , μονο και μονο για να σε δουν να την φορας , τοτε φτιαξε μια με σακκουλες απο τον Μασουτη τζαμπα . Η αγορα της στεγανης στολης , οπως επισης και καθε ειδους εξοπλισμο απαιτει πρωτα απολυτη γνωση του τι θελεις να κανεις και γιατι την χρειαζεσαι . Οντως υπαρχουν πολλες μαρκες στην αγορα αλλα και διαφορετικα υλικα .

Γιατί αναφέρεσαι ειδικά στις στεγανές??

DimitrisK 10-10-07 11:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS (Μήνυμα 4461)

Μάλλον μπέρδεψες την μάρκα Waterproof με τις στεγανές στολές.

Nicholas S. 10-10-07 11:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Manta (Μήνυμα 4466)
Γιατί αναφέρεσαι ειδικά στις στεγανές??

O Μιχάλης κατάλαβε ότι ενδιαφέρομαι για στεγανή neopren ;)

Thanos 10-10-07 11:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nicholas S. (Μήνυμα 4468)
O Μιχάλης κατάλαβε ότι ενδιαφέρομαι για στεγανή neopren ;)

Δες πάντως και την περίπτωση της ND ;)

Γιατί όμως Neoprane;;

Nicholas S. 10-10-07 11:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Thanos (Μήνυμα 4469)
Δες πάντως και την περίπτωση της ND ;)

Γιατί όμως Neoprane;;

για δώσε και το link.

Λόγο φωτογραφίας πολλές φορές αναγκάζομαι να τρυπώνω και να στηρίζομαι σε "επικίνδυνα" για μια στολή σημεία.
Νομίζω ότι το neopren θα μου κρατήσει περισσότερο καιρό.

Thanos 10-10-07 12:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nicholas S. (Μήνυμα 4471)
για δώσε και το link.

Λόγο φωτογραφίας πολλές φορές αναγκάζομαι να τρυπώνω και να στηρίζομαι σε "επικίνδυνα" για μια στολή σημεία.

Τις Northern Diver τις φέρνει στην Ελλάδα ο Καρτελιάς Νίκος

Την Vortex την εχουν αγοράσει πολλοί.

Δες και το test που αναφέρω στο thread για τις Στεγανές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ 10-10-07 12:34

προσωπικα προτιμω τις Trilaminate απο τις νεοπρεν...ως προς την αντοχη τους στο χρονο και την πλευστοτητα τους....και η δικια μου ειχε πολλες στενες επαφες απο χωσιματα και τριψιματα σε σιδερα , βραχους κλπ κλπ

fin 10-10-07 23:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nicholas S. (Μήνυμα 4471)
για δώσε και το link.

http://www.waterproof.se/dealers_gr.php
μια χαρα.
Οι περισοτερες ευρωπαικες στεγανων ειναι μια χαρα και θα τους προτιμουσα για να εχω την ανεση να τη στελνω για service. Μια βαλβιδουλα ουρησης (απλη) θα τα βγαλει τα λεφτα της. Προσεχε να την συμπεριλαβεις στη παραγγελια.
Neopren η οχι δυσκολη αποφαση. Λογικο να ανησυχεις για κοψιματα στη φορμα αλλα ο κινδυνος θα ηταν πιο μεγαλος αν εκανες διεισδυσεις σε ναυαγια η σπηλιες. Με απλες επαφες (χωρις αποτομα τραβηγματα) τα cordura (πχ καποιες ND) αντιθετα απο trilaminate δεν μασανε τοσο ευκολα ωστε να ανησυχεις. Απο προσωπικη εμπειρια η συμβατικη στεγανη cordura ND που προσφατα πηρα ειναι αναμενομενα σαφως πιο ευθραυστη αλλα και ευκαμπτη και αανετη απο τη bodyglove compressed neopren στεγανη που χρησιμοποιουσα παλιοτερα. Ετσι για μενα neopren μονο για πιο βαρβαρα πραγματα απο εδω και περα. Ξεχασε εντελως τις πανω απο 3.5mm neopren και τα μυστηρια OPV πχ scubapro. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα χτυπα μια O-three και εληξε. Αν δε χρειαζεσαι παρανοικα deco η waterproof ειναι μουρλια.
Καλες παραγγελιες! :)

Thanos 15-10-07 12:57

Νικόλα κατέληξες ή σε μπερδέψαμε περισσότερο;;; :)

Nicholas S. 15-10-07 13:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Thanos (Μήνυμα 4667)
Νικόλα κατέληξες ή σε μπερδέψαμε περισσότερο;;; :)

Θάνο κατέληξα στην αρχική μου επιλογή. Περιμένω να παραλάβουν ώστε να την δοκιμάσω και αν όλα είναι οκ επάνω μου να την αγοράσω.

Nicholas S. 07-01-08 02:03

Γνωρίζει κανείς αν έχει φέρει την Aquila ο Καρελιάς ?

GKanel 18-01-08 17:27

Εχτές ήμουν τυχερός και όταν βρισκόμουν στο κατάστημα του Σπ. Καρτελιά παρέλαβαν το πρώτο δείγμα της Aquila και την επεξεργάστηκα λίγο. :cheesy:
Το δείγμα της στολής ήρθε για την παρουσίαση που θα γίνει στην κοπή της πίτας του καταστήματος την Κυριακή το βράδυ.
Η κανονική διάθεση της στολής θα αρχίσει τον Απρίλιο που αναμένονται τα πρώτα κομμάτια.
Η τιμή της θα είναι περίπου 1200 ευρώ. :eek:
Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι πολύ καλή. Η ποιότητα της άψογη και νομίζω ότι είναι μια από τις κορυφαίες.
Άντε και πάλι σε έξοδα με βλέπω. :banghead:

Nicholas S. 18-01-08 19:27

Απρίλιο ???:angyr::angyr::angyr: !!!

Normoxic Diver 18-01-08 20:54

1 Συνημμένο(α)
Αυτη ειναι.....:cool:

DimitrisK 18-01-08 21:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nicholas S. (Μήνυμα 8533)
Απρίλιο ???:angyr::angyr::angyr: !!!

Γιατί θα βουτήξεις πιο μπροστά; :p

Normoxic Diver 19-01-08 10:50

1 Συνημμένο(α)
Μολις ειδα κι εγω την....Aquila!

Ηταν ενα και μοναδικο κομματι ερχομενο απο Αμερικη (καθως οπως ειπε και ο Gkanel θα διατιθενται επισημα απο Απριλη)) για να παρουσιαστει αποκλειστικα για τους Fan της Waterproof στην κοπη πιτας του Σπυρου Καρτελια.:thumbup:

Μια ομολογουμενως πολυ καλη προσπαθεια συναγωνισμου/ ανταγωνισμου
των DUI, Otter....:thumbup:

Στην τιμη να υπολογισθουν ''περιπου'' αλλα 100 ευρω για το ισοθερμικο της ιδιας εταιριας.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:46.