![]() |
πώληση CANON G7
καλημέρα σε όλους,
πουλάω την compact φωτογραφική μου μαζί με: canon powershot G7 - 10,1 mp canon housing WP-DC 11 (40 m.) memory card 128 mb memory card 2 GB (extra) external INON close up lens (αξίας 300 €) ακριβή θήκη μεταφοράς (extra) ---------------------------------------------- όλα μαζί € 700 ζεί στα χέρια μου λιγότερο από 7 μήνες, σε τέλεια κατάσταση αλλά αποφάσισα να χωρίσουμε και να τα φτιάξω με DSLR κιν. 6976903839 Νίκος Μουτάφης |
Απάντηση: πώληση CANON G7
Παράθεση:
:rofl::rofl: Καλοπούλητη και καλοαγόραστη :) |
physalia
ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι με τις πολύ μελαχρινές (όπως οι Canon εννοώ!!) στην Ταυλάνδη μου έκανε μουτράκια , είδα κι εγώ μια canon 50d δίπλα μου και........εκεί τελείωσαν όλα με την τέως αλλά...... canon 50D euros 2.000 περίπου housing euros.....2.000 περίπου macro focus από Ανατολ.Γερμανία € 1.000 (αν φτιάξουμε θέμα...να μπούμε βαθεια στο κόλπο 2ο φλάς € 700 κλπ κλπ δηλαδή κάπου € 6.000 :D:D αλλά λένε πως εάν δεν βρέξεις κώ....λο δεν φωτογραφίζεις ψάρι |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μυρίζομαι Carl Zeiss Jena ;) |
Παράθεση:
Υ.Γ. Εγώ μυρίζομαι "Good bye Lenin" ;) :D |
ω ναι CARL ZEISS ή παίζει και κάποιο άλλο (θα έλεγα τέλειο) αλλά αρκετά ακριβότερο από 1000€
πιστεύω ότι θα γίνει εκπληκτική δουλειά και στο επόμενο ταξίδι που είναι οι Φιλιππίνες το Δεκέμβρη θα σας έχω σούπερ ντούπερ φωτογραφίες (δεν περνάνε οι μέρες σου λέωωωωωω) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
χεχεχε ε, και που θα βουτήξω?? σιγά τα μέρη!! χεχεχε σιγά τα μέρη (σε ψήνω συνέχεια να έρθεις αλλά εσύ:confused::confused::confused::confused: χάλια μιλάμε , 30 μέρες Χ 2 βουτίτσες = :banghead::banghead::banghead: Batangas • Puerto Galera • Subic Bay |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:03. |