![]() |
Απάντηση: Yucatan Peninsula diving
Επιτέλους....λίγη όαση ζωής -έστω και εισαγόμενης- μέσα σε αυτό το κατακα(η)μένο ΣΚ .
Thx Bob!! :thumbup::thumbup: (αυτός ο φαλαινοχάρχας σαν πολύ κοντά σου δεν είναι;; και καλά εσύ... δε φοβήθηκες να ρισκάρεις τη φωτογραφική σου;;; :D) |
Πολύ όμορφες φωτό :thumbup:
... αλλά για όταν κάνω click μου βγάζει λάθος :( Για φτιάξε τα links να τις απολαύσουμε και μεγαλύτερες. Το σχήμα αυτού του φαλαινοκαρχαρία θυμίζει αντικείμενο από έκθεση μοντέρνου design :crazy: :) |
Φοίβο μου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω τόσα προβλήματα με το να ανεβάσω φωτογραφίες.
Μπορείτε να τις δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://picasaweb.google.com/sfougarisb/Mexico Θα πρέπει να δείτε και τα HD video που τράβηξε ο Γιώργος με την νέα του κάμερα. Είναι φανταστικά. |
Μπάμπη, θέλουμε να δούμε τη σεκανς με τον αρλεκίνο και τη σμέρνα!!! ;)
Μου αρέσουν οι φωτογραφίες του φαλαινοκαρχαρία, κυρίως οι υπόλοιπες που δε μας έδειξες εδώ αλλά έχεις στο gallery σου.:thumbup: Αυτό το πράσινο νερό, αποκρουστικό για κάποιους, εμένα κάτι μου κάνει...:cool: Δίνει μια άλλη αύρα στις φωτογραφίες σου, η μειωμένη ορατότητα που "φαίνεται" μας δίνει μια αίσθηση για το πόσο πραγματικά μεγάλο είναι αυτό το πλάσμα και πως βρέθηκε ξαφνικά (out of the green) μπροστά σας! |
Πάρα πολύ ωραίες. Ζηλεύωωω
|
Παράθεση:
Ευτυχώς όμως που δεν δούλευαν, γιατί έτσι είδαμε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες :D :thumbup: |
αυτο το πρασινο νερο με τα 8 μετρα απο κατω με εκανε να τρεμω μην μου πεσει η καμερα απο το χερι!
θα ανεβασω κατι φωτο με φαλαινο καρχαριες που τραβηξε ο σωτηρης στις φιλιππινες σε μπλε νερο και θα ξεχασεις αυτες τις αηδιες για πρασινα νερα κλπ κλπ :p ακου κει πρασινα νερα και πρασινα αλογα:rofl: |
Κατά απαίτηση του Γιάννη, το sequence με τη γαρίδα-αρλεκίνο και την σμέρνα.
![]() φωτογράφιζα λοιπόν αμέριμνος αυτή την φωτογενή γαριδούλα... ![]() όταν κάτι σκάει μέσα από την τρύπα... ![]() το οποίο κάτι μεγαλώνει ......... ![]() βγάζει και μάτια, και με κοιτάει καχύποπτα....... ![]() και μετά αποφασίζει να μου δείξει τις προθέσεις του και τη γνώμη του για τα φλας μου! :angyr: |
Παράθεση:
Να μιλά κανείς ή να μασά?:crazy: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:12. |