Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-08, 12:44
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Κατάδυση με καταδυτικό κέντρο

Αυτό είναι παράδειγμα, έχουμε ξανακουβεντιάσει όμως πραγματικά περιστατικά που η βουτιά ήταν προγραμματισμένη (τηλέφωνα, κουβέντα πριν την επιβίβαση στο σκάφος) στα 20μ και ο μόνος που έμεινε (μόνος του) στα 20μ ήμουν εγώ. Μετά έμαθα ότι έφτασαν στα 35 (!). Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα. Δυστυχώς κάτω από το νερό γίνονται διάφορα ευτράπελα.

Εμένα με προβληματίζει ότι ακούω πχ:
Ελάτε την Κυριακή για διπλή/τριπλη βουτιά στην Υδρα (παράδειγμα).

Ακόμα και στο τηλέφωνο δεν ξέρεις ούτε ένα γενικό πλάνο. Αν είσαι δε και αρχάριος... καλλίτερα να μην πας γιατί στην καλλίτερη περίπτωση θα καταδυθείς στο "μπλέ" με τα σημεία ενδιαφέροντος πολλά μέτρα κάτω ή θα "αναγκαστείς" να κάνεις μια βουτιά πολύ βαθύτερα από την εκπαίδευση και την εμπειρία σου.

Δεν λέω έχω δει και καταδυτικά που λειτουργούν πολύ καλά. Πριν πας όμως τι κάνεις; Σκέφτηκα μια που γράφουν εδώ επαγγελματιες και δύτες με μεγάλη εμπειρία αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγει κανείς τις παρεξηγήσεις. Γιατί αν πάω στην Νάξο (παράδειγμα) για βουτιές, κάνω έξοδα, κανονίσω την άδειά μου φτάσω εκεί και τελικά δεν βουτήξω, ή ανέβω σε ένα σκαφος για 2πλή βουτιά και κάνω την μία γιατί στην πρώτη πήγαμε 10 μέτρα πιο κάτω και η δεύτερη δεν βγαίνει (παρόλα αυτά οι άλλοι θα πάνε), σίγουρα θα χαλαστώ πολύ. Θα χαλαστώ γιατί στην μία περίπτωση απλά χάλασα την άδεια μου και στην δεύτερη γιατί θα έχω γίνει ο μ@#@#ς

ΝΚ
Απάντηση με παράθεση