Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apeiranthos
Ελπίζω να μην ξεφύγω πολύ από το θέμα,
αλλά δεν κατάλαβα, ούτε τις συνθήκες,
ούτε τις αιτίες, που σας ανάγκασαν να αναδυθείτε με ταχύτητα.
Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να τις παρουσιάσετε, αναλυτικά.
|

Ναρκωση λογω κουρασης και αφυδατωσης (βοηθουσα να κρατησουν το σκαφος με πολυ κυμα και αργησαν ολοι οι αλλοι πελατες , νταλα καλοκαιρι και ειχε παει περιπου 12 το μεσημερι) , αποτομη καθοδος στα -42 βαθυ λαχανιασμα , αρα και υπερκαπνια , αισθηση κλειστοφοβιας , μουδιασμα , τσιμπηματα παντου , λαχανιασμα το οποιο εξελιχθηκε τοσο πολυ ωστε ο Mares Abyss MR22 κολλουσε ο καψερος και δεν μπορουσε να δωσει , παρολο που ειναι παντα σε τελεια κατασταση , καθως το ζευγαρι μου με εγκατελειψε , αφου της εξηγησα οτι δεν αισθανομαι καλα και να ερθει μαζι μου 10 μετρα επανω , σιγα σιγα (και μου απαντησε αυτο που εγραψα πριν ) , το μυαλο μου ανατιναχτηκε και η καρδια μου αρχισε να βροντα , η οραση μου θολωσε και ισως και να στενεψε , αρχισα να ανεβαινω αποτομα , φουσκωνωντας και το BCD τσιτα (σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα) . Ο πανικος κλιμακωθηκε λογω του οτι ανεβαινα μεσα στην ροη των παααρα πολλων φυσαλιδων μου και εβλεπα μονον ασπρο αφρο οπου και να κοιτουσα . Ακομα και οταν φρεναρα , ημουν μεσα στις φυσαλιδες , φρικαρα τελειως και ξαναεκτοξευτηκα .
Σιγουρα κατι εμεινε απο αυτο , δεν υπαρχει περιπτωση , αν και δεν εξεταστηκα .
Να προσεχετε με ποιους βουτατε