Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-08, 13:21
Το avatar του χρήστη Andreas Triantopoulos
Andreas Triantopoulos Andreas Triantopoulos is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: PADI Oxygen Provider Course

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ Ανδρέα,

Για να μαι ειλικρινής έκανα scroll down για να βρω το unofficial, γιατί το official πιο πολύ με μπέρδεψε. Το παραπάνω που είναι; Στο Rescue Diver είχα όντως μάθει να χειρίζομαι οξυγόνο. Μπορώ να πω ότι όντως σε ένα ατύχημα θα μπορέσω να δώσω οξυγόνο. Τι παραπάνω θα με μάθει το course να κάνω που ενδεχομένως να μου χρειαστεί σε ένα καταδυτικό ατύχημα;

Είμαι σίγουρος ότι θα μας μάθει παραπάνω πράγματα απλά θέλω να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου (μας).
Αγαπητέ Νεοκλή,

Στο rescue course προφανώς σου έμαθαν να χειρίζεσαι το οξυγόνο και να το παρέχεις από μία πηγή, άντε δύο. Στο συγκεκριμένο course διδάσκονται περισσότεροι εάν όχι όλοι οι τρόποι παροχής και κάνεις πρακτική εξάσκηση σε αυτούς.. όπως:

Refillable, variable rate emergency oxygen unit that includes the following:
Oxygen cylinder and valve
Filled oxygen cylinder for students to breathe from during the course
Multifunction regulator capable of delivering at least 15 litres per minute (lpm) of oxygen
Nonrebreather mask
Pocket mask with oxygen inlet
Demand inhalator valve with mask
Manually triggered resuscitator valve with mask
Manually triggered resuscitator valve

όπως καταλαβαίνεις η χρήση των παραπάνω μεθόδων απαιτεί λίγη εξάσκηση.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα να μάθεις περισσότερα πράγματα για τη θεωρία της χρήσης οξυγόνου στα καταδυτικά ατυχήματα.

Αυτά τα ολίγα, σε λίγες μέρες θα έχω και το νέο manual στα χέρια μου και θα σας πώ περισσότερα εάν θέλετε.

Cheerio,

A.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 08-05-08 στις 13:27.
Απάντηση με παράθεση