Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-07, 18:45
Το avatar του χρήστη Achaia Scuba
Achaia Scuba Achaia Scuba is offline

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Απάντηση: Στέρνα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο jdim Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπέρα,

Μιχάλη το βάθος στο συγκεκριμένο σημείο είναι περίπου 75 μέτρα. είναι ένα από τα δυο εντυπωσιακά φαράγγια που υπάρχουν στην περιοχή. βγαίνοντας από την 'λιμνούλα ' όπως λες και πηγαίνοντας ευθεία φτάνεις κάποια στιγμή σε βάθος περίπου 60 μέτρων. κοιτάζοντας προς τα μέσα βλέπεις να ανηφορίζει λίγο κάνοντας μια μικρή καμπούρα. στην μέση της υπάρχει μια σχισμή που αφήνει να περάσεις στο εσωτερικό της ουσιαστικά. γονατίζοντας είσαι πλέον στα 70 μέτρα. στα αριστερά σου το "φαράγγι" τερματίζει εδώ
ιδιαίτερη προσοχή γιατί με stage δεν χωράς να περάσεις (γενικά θέλει λίγο στρίμωγμα για να βγεις και δεν είναι ότι καλύτερο σε βάθος 70 μέτρων) στα δεξιά σου υπάρχει μια από τις πιο όμορφες διαδρομές που έχω κάνει υποβρύχια και φτάνει μέχρι τα 90 κάτι. αν ο Gkam που το έχουμε συζητήσει και το βούτηξε πρόσφατα ή όποιος άλλος θυμάται κάτι παράπάνω ας το συμπληρώσει. όσοι το επισκέφτηκαν πάντως έμειναν
(Νεκταρ, έχω άδικο ;

ελπίζω να βοήθησα.

Γιαννη ηταν οτι καλυτερο εχω δει (και με καθαρο κεφαλι !!!) ετοιμαζω με τον Αργυρη βουτια να παμε παρακατω, αρχες Ιουλιου. Μεχρι ποσο ειπες παει το housing της Canon ?

Εκει θα ξαναπαω με τον Cedric αρχες Σεπτεμβριου ειχε εντυπωσιαστει με το φαραγγι.

Παραθετω και 2 φωτο σου απο την δικη μας βουτια (με την αδεια σου ).
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_9854-01.jpg (56,5 KB, 59 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_9856-01.jpg (59,6 KB, 57 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Achaia Scuba : 16-06-07 στις 19:15.
Απάντηση με παράθεση