Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο jdim
Fivos
δεν χρειάζεται να ψειρίζουμε τα θέματα τόσο πολύ.
(...)
Αν δημιουργούν οποιοδήποτε πρόβλημα στους μελλοντικούς αναγνώστες του θέματος που άνοιξε ο Ανδρέας πολύ απλά μπορώ να τις κατεβάσω.
Απλά ας είμαστε λιγάκι πιο απλοί... να το πω.
|
Γιάννη αν ξαναδιαβάσεις το σχόλιό μου, θα δεις ότι δεν είπα καθόλου αυτό και ουσιαστικά δεν αναφέρθηκα καν στις φωτογραφίες σου - [ίσα-ίσα που νομίζω πως οι φωτογραφίες σου είναι οι μόνες που έχουν σχέση με την κατηγορία "Τοποθεσίες για κατάδυση"]
Όσο για την απλότητα, μπορούμε να είμαστε όσο απλοί θέλουμε - σαφώς και δεν χρειάζεται να ταξινομούμε τα πάντα ή να αναγράφουμε στο τίτλο όλες τις λεπτομέρειες. Τις περιγραφές του Δημήτρη τις χάρηκα όσο κι εσύ αλλά ταυτόχρονα του πρότεινα να ανοίγουμε το κατάλληλο θέμα στον κατάλληλη κατηγορία.
Η ενότητα "Τοποθεσίες για κατάδυση στην Ελλάδα" έχει αυτή τη στιγμή 27 θέματα όλα κι όλα και μπορεί εύκολα κάποιος να τα διαβάσει και όλα .
Όταν όμως γίνουν 150 θα είναι πιο δύσκολο για τον μελλοντικό αναγνώστη να βρει περιοχές που τον ενδιαφέρουν, ειδικά αν οι τίτλοι είναι:
"Πολύ ωραίες καταδύσεις"
"Κατάδυση με λιακάδα"
"Ένα βροχερό Σαβατοκύριακο"
κλπ κλπ.
Μπορεί να γίνομαι υπερβολικά αναλυτικός και να το κουράζω το θέμα τελικά μ'ολη αυτή τη συζήτηση. Η πρόθεσή μου είναι μόνο να εξηγήσω ότι μια στοιχειώδης ταξινόμηση στην αρχή, θα βοηθήσει - όταν τα θέματα γίνουν πολλά - να μην επέλθει το χάος και να εξακολουθήσει κάποιος να βρίσκει αυτό που τον ενδιαφέρει - that's all
Θα μπορούσα να προτείνω τη μετακίνηση ή να μετακινήσω απευθείας το θέμα στο
"Οτιδήποτε Άλλο..." προσπαθώ όμως να είμαι ευγενικός και να εξηγώ το γιατί...