Θέμα: Stroke test
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-08, 22:06
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Stroke test

Λοιπόν Νίκο, όχι πληθυντικοί.

Έγραψες κάτι πολύ ακραίο και αν και σεβαστό καθότι είναι η προσωπική σου άποψη, και έχεις το δικαίωμα να την εκφράζεις, δεν νομίζω να είναι πρέπον για ένα τέτοιο φόρουμ και εν πάσει περιπτώσι (πώς γράφεται ρε αυτό?) δείχνει ότι έχεις ένα στυλ προκατάληψης και μια τάση να ισοπεδώνεις καταστάσεις. Επομένως να περιμένεις και την απάντηση και μην εξεπλήσσεσαι! Αυτό θα το εξηγήσω με απλά ελληνικά για να μη παρεξηγηθώ. Έγραψες λοιπόν:

"Το ειρωνικό ύφος σου, στο παρακάτω και σε όλα γενικά τα posts σου έρχεται σε αντίθεση με την παράκλησή σου να σε φωτίσουμε..."

Ποιός λογικός άνθρωπος δέχεται αδιαμαρτύρητα αυτό το ισωπεδωτικό σχόλιο?

Σε ότι αφορά τώρα τα σχόλια σου πάνω στο pm μάλλον θα θεώρησες ότι θα έχεις κάποιο όφελος με το να αναφερθείς σε αυτό δημοσίως. Είναι μια επιλογή που δείχνει κάτι νομίζω.

Αφού το θέλεις δημοσίως ας το πάμε δημοσίως λοιπόν.

Δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα νομίζω. Δεν σχολιάζω ούτε τον τρόπο που βουτάτε ούτε με ενοχλεί να κολυμπάτε δίπλα μου αλλά ούτε και να στηρίζετε τις απόψεις σας (εσείς οι GUE DIR δηλαδή) Εκείνο ρε άνθρωπέ μου, που δεν μπορεί να το χωρέσει η δική μου ιδιοσυγκρασία είναι το πώς αυτή η ιδέα σας παρουσιάζεται και προβάλλεται σε εμάς τους μη ανήκοντες στο χώρο σας (μόνοι σας έχετε περιχαρακωθεί χαρακτηρίζοντας τους άλλους stroke). Η επικεφαλίδα σας είναι προκλητική (DIR). Το γεγονός ότι κινδυνολογείτε και χαρακτηρίζετε τις εκτροπές από το δικό σας σύστημα κατάδυσης σαν ρίσκο είναι προκλητικό. Το γεγονός ότι στο site της GUE κάτω από την επικεφαλίδα GUE Gear (ή κάτι τέτοιο) υπάρχει το όνομα Halcyon είναι προκλητικό ή μικροαστικό τέχνασμα (κατά το ελάχιστον) που θέλει να κατευθύνει τις αγορές των απανταχού πελατών σας. Σόρυ που μιλάω στον πληθυντικό αλλά δεν τα έχω μαζί σου αλλά με το σύστημα γενικώς. έχετε πολλά κοινά με τη θρησκεία πάντως. Απειλείτε με πνιγμό ή με προβληματική κατάδυση τους stroke όπως η εκκλησία απειλεί με το αιώνιο πυρ τους αμαρτωλούς. Όνομάζεται τους εαυτούς σας DIR όπως ακριβώς και οι απανταχού ιμάμηδες και ιερείς κάθε θρησκείας. Σε ένα μόνο δεν διαφέρετε. Στο ότι τη γνώση σας δεν την μοιράζεστε και την κρατάτε για τις παρέες σας και για τις αίθουσες διδασκαλίας σας. Εδώ μοιάζετε περισσότερο με Μασωνία.

Αυτό είναι που με ενοχλεί ρε Νίκο. Όχι η παρέα σου που έχει επιλέξει να βουτάει όπως βουτάει. Δεν μένετε μέχρι εκεί και αποκαλείτε όλους εμάς τους άλλους Stroke! Αν περιοριζόσουν στο να προωθείς τις απόψεις σου χωρίς χαρακτηρισμούς όλα θα ήταν πολύ καλά ίσως να μέτραγε καλύτερα αυτή η προσέγγιση για τους΄Έλληνες.

Έχεις κάνει ένα σχολείο Τ1 και αποκαλείς τους άλλους βλάκες επειδή έκαναν ένα λάθος υπολογισμό. Έχεις κάνει ένα σχολείο T1 και καλείς ένα course director άλλου οργανισμού να κάνει ένα σχολείο foundamentals. Έχεις κάνει ένα σχολείο Τ1 και θεωρείς το γεγονός και μόνο ότι ένας άλλος φίλος έχει αναφερθεί στο RD σαν απρέπεια και σαν ενέργεια που ωθεί σε επικίνδυνες καταστάσεις. Σαν πολύ μας έχεις υποτιμήσει ρε Νίκο. θα πάρουμε λες το ποστ του Γκαλών και θα αρχίσουμε να κάνουμε RD?

Την γνώση τέλος ρε Νίκο δεν την πουλάω εγώ πλέον. Να ερωτήσεις ένα σωρό δύτες που με γνωρίζουν προσωπικά για να καταλάβεις τι εννοώ. Γι' αυτό τα παίρνω όταν μου ζητάνε να κάνω σχολείο για να με μάθουν το 1+1 = 2. Και το σχόλειο μου ήταν αν δεν το κατάλαβες επικεντρωμένο στο σλόγκαν σας DIR ως αντίποδας του stroke. Αυτά είναι γελοία πράγματα και ο κάθε σοβαρός δύτης θα γελάσει με αυτές τις μεθόδους προώθησης.

Αν έχετε την μαγκιά να βγαίνετε με ριζοσπαστικές ιδέες και μεθόδους τουλάχιστον κάντε το με επιχειρήματα. Μην μας λέτε ότι επειδή ο κύριος Irvine κάθισε και σκέφτηκε μέσα από την εμπειρία του ότι το πέδιλο το split είναι stroke έτσι αφού το είπε ο Irvine τότε κάτι θα ξέρει. Πούντες έρευνες τις στατιστικές που αποδεικνύουν τα ένα σωρό δόγματα από τα οποία είναι διάσπαρτο το GUE? Πούντες αποδείξεις ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες σας χρεώνουν με χαμηλότερο ασφάλιστρο επειδή όπως ισχυρίζεστε το σύστημά σας είναι το πιο σωστό και ασφαλές ενώ τα άλλα είναι επικίνδυνα?

Προσωπικά έχω αραιώσει πολύ τα course που κάνω διότι έχω και άλλα πράγματα να κάνω. Δεν προωθώ καμία άλλη μέθοδο εκπαίδευσης και δεν λέω ότι είστε λάθος. Έχετε όμως λάθος προσέγγιση στους συν-δύτες σας, Νίκο και καλύτερα κάθείστε να σκεφτείτε λίγο σαν Έλληνες και αφήστε τις αμερικανικές αηδίες.
Απάντηση με παράθεση