Απάντηση: Stroke test
Σορρυ που επεμβαίνω ...
Αυτό....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σώτος Χριστοδούλου
Ενώ λέει ότι αποσκοπεί στην ανάπτυξη ασφαλών δυτών με δεξιότητες και γνώση (από τους στόχους της GUE: Developing safe, skilled, and knowledgeable divers) έχει καταλήξει σε κάποια στεγανά στερεότυπα από τα οποία κάθε απόκλιση θεωρείται stroke. Πώς το ερμηνεύω αυτό? Πρόκειτε για ένα σύστημα που σε διδάσκει την πειθαρχεία σου αφαιρεί το δικαίωμα της άποψης και της κριτικής σκέψης και σε αποστειρώνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον του οποίου τα όρια συμπίπτουν με τα όρια της ασφάλειας και της απόλαυσης. Σε αυτή της κουλτούρα κάποιοι δεν ταιριάζουν όπως εγώ για παράδειγμα.
|
με αυτό...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σώτος Χριστοδούλου
Προσωπικά έχω κάνει εκπαίδευση και μνε εκπαιδευτή DIR και έχω εντύπωσιαστεί από την ευελιξία που έδινε στο set up του εξοπλισμού, σε μίνι-αλλαγές που θα έκαναν την ζωή του δύτη πιό άνετη και πιό ασφαλή. Καμία ακαμψία δεν διέκρινα στον τρόπο αντιμετόπισης του set up. Αυτή είναι και η πεμπτουσία της εκπαίδευσης. ο εκπαιδευτής λειτουργεί σαν μέντορας ιδιάιτερα σε αυτές τις βαθμιδες εκπαίδευσης και ποτέ σαν λοχαγός εκτός και αν τίθεται θέμα ασφάλειας.
|
έχουν μια μικρή διαφορά