Θέμα: Stroke test
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-08, 17:18
Το avatar του χρήστη NickVas
NickVas NickVas is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Πειραιάς
Απάντηση: Stroke test

@ sotos

Ναί, είμαι είρωνας, εσύ μου έδωσες το δικαίωμα. Δεν ξεκίνησα έτσι, (όπως εσύ) αλλά έγινα στην πορεία εφόσον έγινε πλέον φανερό οτι δεν μπορείς ή δεν θέλεις να καταλαβεις αυτά που γράφω. Μετά πλέον από το post του Yan, του Θάνου αλλά και τα δικά μου συνεχίζεις και νομίζεις ότι όποιoς βουτάει έστω και λίγο διαφορετικά από την πεπατημένη της GUE αντιμετωπίζεται σαν stroke...

Btw, φιάλες δεξιά δεν μπαίνουν επειδή υπάρχει συντριπτική πιθανότητα να μπλεχτεί το long hose την στιγμή που δίνεις σε ένα OOG emergency, δηλαδή την χειρότερη δυνατή. Βασικά αυτός είναι ο λόγος που δεν μπαίνει τίποτα από δεξιά... Right side is for long hose only... Εάν λοιπόν έβλεπα κάποιον να έρχεται με long hose και φιάλες δεξιά θα του το εξηγούσα και θα βλέπαμε πως δουλεύει το θέμα. Σώτο όπως βλέπεις για άλλη μια φορά υπάρχει λογική εξήγηση και για άλλη μια φορά στη δίνω χωρίς ίχνος σνομπισμού ή φύλαξης ''κρυφής'' γνώσης.

Αυτό που θα αρνηθώ να κάνω είναι να συνεχίσω τον διάλογο στα ατελείωτα κατεβατά που γράφεις και που αποτελούν μια τυφλή, αστοιχείωτη επίθεση χωρίς επιχειρήματα.