Θέμα: Stroke test
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-08, 19:19
Το avatar του χρήστη yan
yan yan is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Santa Marina
Απάντηση: Stroke test

Τα κανατε σκ@$%@...

Ακουω συνεχως απο διαφορους (καποιοι απο αυτους δεν ξερουν καν τι ειναι το DIR) περι δογματισμου, μυστικοπαθειας, υπεροψιας μπλα-μπλα-μπλα...

Aνθρωποι που χωρις να εχουν δοκιμασει τιποτα παραπανω απο αυτα που εμαθαν στα – μοιραια – ελλιπη σχολεια τους, κατακεραυνωνουν αλλους που αν μη τι αλλο συνεχως εκπαιδευονται και εξελισσονται.

Λιγο να μπεις μεσα στα της καταδυσης και βλεπεις πολλους DMs, instructors, CDs να μην ξερουν που παν τα τεσσερα, εντος και εκτος νερου. Η εκπαιδευση στην καταδυση (!) ειναι πλεον μια απλη συναλλαγη εμπορου-πελατη, και κανεις δεν φαινεται να κανεις να ενοχλειται απο αυτο.

Ένα "do it right" ή ενα "fundamentals" (τι να τα κανουμε τα fundamentals εμεις οι δυταραδες τρομαρα μας) αρκει οχι απλως για να μην ασχοληθουμε να βρουμε την ουσια αλλα και για να αντιδρασουμε, να επαναστατησουμε και να αρχιζουμε τελικα να κυνηγαμε φαντασματα, αφου αντι να γινουμε εμεις καλυτεροι, προτιμαμε να υποβιβασουμε τους καλυτερους απο μας, γιατι απλα ειναι πιο ευκολο.

**Αναρωτιεμαι τελικα ποιος ειναι ο δογματικος στην υποθεση.**

Σωτο, πλασαρεις τον εαυτο σου σαν ενα ανθρωπο που το ψαχνει πολυ παραπανω απο τον μεσο ορο, ανθρωπο με ερωτηματα που ψαχνει απαντησεις. Ειλικρινα απορω πως γινεται να χεις κολλησει στην ορολογια (συμφωνω πως ειναι τουλαχιστον εκνευριστικη) και αρνεισαι πεισματικα να δεις την ουσια. 100 φορες εγραψε ο Nικος (Bασ) οτι θεωρει "stroke" τον επικυνδυνο δυτη - αυτο που λεει και ο Irvine δλδ - κι εσυ επιμενεις να το παιρνεις προσωπικα. Σε οποιο ερωτημα τεθηκε περι εξοπλισμου, διαδικασιων, whatever, ο Νικος απανταει και επιχειρηματολογει κι εσυ στεκεσαι στο τι υπονοησε ή στο τι ευθεως εννοησε για σενα.

Προσωπικα, οταν απαλλαχθηκα απο τις επαναστατικες μου τασεις και επιτελους εμαθα τι ειναι DIR, GUE κτλ, δεν δυσκολευτηκα καθολου να βρω απαντησεις στα ερωτηματα μου. Και δεν χρειαστηκε (αν και θελω) να κανω καποιο σχολειο GUE, ουτε εχω τιποτα απο halcyon πανω μου. Εσυ/εσεις που δυσκολευεστε και χαρακτηριζετε τους "κακους" μυστικοπαθεις???

Σωτο, δεν ειπε κανεις οτι εισαι κακος δυτης. Σου ειπαν απλα οτι μπορεις να γινεις καλυτερος (γι αυτο θελω).

@ NickVas: κατι πρεπει να κανεις με τα PR σου boy… με την ειρωνεια και τους χαρακτηρισμους χανεις το δικιο σου. Και εχεις δικιο και το ξερεις καλυτερα απο μενα.
Και μην μου πεις "κυριε, κυριε αυτος αρχισε πρωτος"!

Cheers

Απάντηση με παράθεση