Θέμα: Stroke test
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-08, 23:43
Το avatar του χρήστη NickVas
NickVas NickVas is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Πειραιάς
Απάντηση: Stroke test

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Andreas Triantopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
To ξέρω ρε φίλε γιατί εχετε φώτα... απλά στα βαθειά εμένα δεν μου αρέσει να απομακρύνομαι και να χάνω επαφή με την ομάδα, η οποία δεν είναι ποτέ πιά πάνω από 3 άτομα... αντί για φώς, έχω μιά powerful σφυρίχτρα... Much more effective, ΙΜΗΟ, αφού πάντα ακούς... και δεν χαλάει όσο ευκολα όσο τα φώτα και κάνει μόνο €80!!! keep it simple, I say...

Tώρα για βαθειά διείσδυση, δεν το συζητάω και βέβαια φώτα, και μάλιστα μπόλικα!

Επίσης με αδικείς....δεν κατακρίνω... αντιθέτως... καθένας κάνει της επιλογές σου και ξέρω ότι οι δικές σας επιλογές είναι αποτελεσμα και σκέψης και ανάλυσης, όπως και οι δικές μου άλλωστε. Δεν κατακρίνω, λέω έγω τι κάνω και για ποιο λόγο.

cheerio!
good,

επιτέλους ένας άνθρωπος που έρχεται πίσω με επιχειρήματα. Eάν έχεις παθητική επικοινωνία όμως τότε ΔΕΝ χάνεις και την επαφή έτσι δεν είναι; .

Θυμάμαι μια φορά είχαμε βουτήξει με τον GKAM, tmx στα 70, με scooters, παλιότερα που δεν είχαμε γράψει τόσες βουτιές μαζί... Όταν βγήκαμε κάναμε μια έντονη συζήτηση για την μεγάλη απόσταση που θεωρούσε πως είχαμε στο νερό. Not true. Απλά όπως πηγαίναμε στο ναυάγιο, το περιεργαζόμουνα, απολάμβανα τη κατάδυσή μου και κάθε 30 δευτερόλεπτα (μηχανικά τελείως) έβλεπα που είναι και τι κάνει. Κάτι σαν ραντάρ... Είχαμε απόσταση αρκετή αλλά πραγματικά τον έλεγχα οπτικά και έβλεπα ότι είναι οκ. Εάν δεν είχε φακό HID, αυτό θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Θα περιορίζαμε την ελευθερία μας και τον χρόνο μας κοιτώντας να μένουμε πολύ κοντά.

Η σφυρίχτρα όπως καταλαβαίνεις δεν ανταποκρίνεται στο concept αυτό... so no, it's not effective, not at all

Το λάθος φυσικά στην ιστορία που είπα είναι ότι με τον Γιώργο δεν έιχαμε συνενοηθεί πως έτσι γίνονται τα πράγματα κι αυτός είναι και ένας λόγος που οι της GUE προτιμάνε να βουτάνε με τους δικούς τους ειδικά στις πιο δύσκολες βουτιές. Δεν σνομπάρουνε κανένα, απλά οι βουτιές γίνονται πιο smooth και πιο κουρδισμένες και χωρίς πολλά περιθώρια λάθους. Όλοι ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν και το κάνουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NickVas : 18-06-08 στις 07:56.
Απάντηση με παράθεση