Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-06-08, 22:24
Το avatar του χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος
Μυλωνάκης Κων/νος Μυλωνάκης Κων/νος is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Χανιά
Απάντηση: Πως φουσκώνουμε/απελευθερώνουμε ένα DSMB?

Παράθεση:
Πολλά τα ερωτηματικά ! ...... δύσκολη η απάντηση ?
Το να σου πω πως χρειάζεσαι εκπαιδευτή tec ίσως ακουστεί χοντρό, το αντίθετο ίσως ακουστεί ινδιάνικο ….οπότε

Θα έλεγα να αγοράσεις κάτι από αυτό που θα σου προτείνουν τα παιδιά και να το μάθεις μόνος σου στα ρηχά…αν νομίζεις πως δεν τα καταφέρνεις ζήτα τη βοήθεια ενός εκπαιδευτή…

Υπάρχουν πολλά βίντεο και πολλές συζητήσεις όπως αυτή εδώ που μπορείς να πάρεις απόψεις διαφορετικές και σωστές ίσες με ένα σχολείο…(καλά περίπου αλλά πολλές φορές στη θεωρία και ανώτερη)
Αυτό που έχει σημασία εδώ, και σε όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με καταδυτοπαιχνιδακια είναι η εξάσκηση.
Οπότε ξεκίνα στα ρηχά (3-5μ) στο τέλος της κάθε κατάδυσης σου και σήκωνε μπαλονάκι. Ποτέ μην το δέσεις επάνω σου (όπως σωστά είπε ο Γιώργος)
και μετά από 10-15 βουτιές χαλαρά θα είσαι πιθανότατα έτοιμος και για τα βαθειά..

Προσωπικά το δούλεψα μόνος μου και είμαι ικανοποιημένος με αυτό.

Να το έχεις πάντα μαζί σου ανεξάρτητα με το που και πως βουτάς γιατί δεν ξέρεις πότε πραγματικά θα χρειαστεί.
Προσωπικά το κουβαλούσα-ω πάντα μαζί μου και όταν πραγματικά χρειάστηκε αυτό λιαζόταν στο σκάφος….από τότε πάντα μαζί…

Επιτυχία = εξάσκηση…
Απάντηση με παράθεση