Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-08, 11:47
Το avatar του χρήστη dimitri
dimitri dimitri is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Άγιοι Αναργυροι
Απάντηση: Βουτιά στην Αλυκή (Κορινθιακός)

Θα δείτε, θα δείτε

Ας ξεκινήσω εγώ με λίγες φωτογραφίες και λίγα λόγια.

Αρχικά είχα προγραμματίσει κάποια κοντινή βουτιά για να δοκιμάσω την φωτογραφική μηχανή μια και στο Τσώλης περισσότερο είχα την προσοχή μου στο ρεύμα και λιγότερο στην εκμάθηση της μηχανής. Πήρα λοιπόν τον Φοίβο τηλέφωνο για να μου δώδει καμμιά καλή ιδεά και έτσι βγήκε η βόλτα στην Αλυκή.

Στην Αλυκή πηγα για πρώτη φορά και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα και από το τοπία αλλά και από τον βυθό.

Όταν φτάσαμε (κατά το μεσημεράκι) η παραλία είχε μόνο 2-3 ψαροντουφεκάδες. Ο καιρός ήταν καλός με μερικά σύνεφα που και πού που βοηθούσαν την κατάσταση γιατί ο ήλιος εκαιγε.

Βουτήξαμε από την παραλία και πήγαμε μέχρι τα μισά της μύτης (ευτυχώς δεν κολυμπήσαμε γιατί είχαμε και ένα σκουτεράκι που έκανε όλη την δουλειά ). Από κεί καταδυθήκαμε και ξεκινήσαμε την εξερεύνηση και την φωτογραφία (και ομολογώ ότι για δύο δύτες/φωτογράφους καταφέραμε 'οχι μόνο να μην χάσει ο ένας το άλλο αλλά και να έχουμε μιά καλή σχετικά απόσταση ασφαλείας )

Προσωπικά ήμουν λίγο αγχωμένος γιατί ουσιαστικά για πρώτη φορά έκανα δοκιμές της φωτογραφικής και έτσι δεν έχω κάτι καλύτερο από τις παρακάτω φωτογραφίες για να σας δείξω (αλλά θα με ξελασπώσει ο Φοίβος μόλις ανεβάσει τις δικές του)

:: ::
:: ::
:: :: ::

Με πολλές ευχαριστίες στον Φοίβο και την Ιωάννα για την καλή παρέα.
Απάντηση με παράθεση