Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-08, 14:41
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 5-7-08: Βουτιά στο Καλαμάκι (Κορινθιακός)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα στραβά: Καθώς έκοβα ένα καρπούζι με το καταδυτικό μου μαχαίρι βρίζοντας ότι δεν κόβει (don't try this at beach) το μαχαίρι ξαφνικά διαπέρασε το καρπούζι μαζί με ένα μέρος από τον αριστερό μου αντίχειρα (=τέλος της εκδρομής, αμπαλάρισμα, ράμματα στο νοσοκομείο, κλπ κλπ). Τέλος καλό, όλα καλά μια χαρά είναι τώρα το χέρι. Ελένη σ' ευχαριστώ πολύ για όλα
Περαστικά Φοίβε...
(Αν και από το όνομα κατάλαβα ότι είχες άμεση και επαγγελματική ανταπόκριση στο περιστατικό )

Παράθεση:
Τα όμορφα: Στην τελευταία βουτιά -Κυριακή πρωί- αποφάσισα να βγω αριστερά έξω από τον όρμο και να ψάξω για μια μικρή σπηλιά στα 5-6 μέτρα βάθος, που μας είχε περιγράψει ένας ψαράς.

Σπηλιά δε βρήκα, αλλά συνάντησα να αιωρείται στα 2-3 μ. βάθος μια χελώνα μεγέθους γύρω στο 1 μ.
Τα έχασα φυσικά και δεν έχω ούτε φωτογραφία, ούτε video... τίποτα.
Θαυμάσιο πλάσμα !

Αφού την παρατήρησα 15-20 δευτερόλεπτα, άρχισα να τρέφω φρούδες ελπίδες πως θα είναι φιλική, πως θα με πλησιάσει και θα έρθει κοντά μου να μου δαγκώσει κανένα δαχτυλάκι να παίξουμε...
Ξαφνικά με αντιλήφθηκε και έφυγε με ταχύτητα ΤΟΥΡΜΠΟ ! για τα βαθιά

Λυπηθηκα που η συνάντησή μας ήταν τόσο σύντομη, αλλά ήταν η πρώτη φορά που συναντάω χελώνα στη θάλασσα και εξακολουθώ να είμαι μαγεμένος από τη συνάντηση.

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη...
Ποτέ δε ξέρεις τι μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις κρύβει κάθε βουτιά
Να δω τι άλλο μένει να δούμε σε αυτό το εξωτικό Καλαμάκι!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 07-07-08 στις 15:48.
Απάντηση με παράθεση