Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-08, 17:19
psyche psyche is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Το παιδι και οι αποριες του!!

+1 για το www.divingstore.gr, και το Γιώργο φυσικά. Αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά εκεί, τον Παντελή, το Σπύρο κλπ που εκτός της εκπαιδευτικής τους ικανότητας (που πιθανώς δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω, καθ' ότι ούτε μήνα δεν έχω ως OW) φαίνεται να έχουν κάνει και μια πολύ καλή παρέα κάτι το οποίο για μένα είναι αρκετά σημαντικό. Δεν θα αισθάνθείς "στεγνά" πελάτης εκεί. Πρόσεχε μόνο να μην αργείς γιατί έχει

Δεν είναι ακριβώς στον Πειραιά, αλλά καμια 30αριά χιλιόμετρα μακρύτερα στην Αγία Μαρίνα... ούτως ή άλλως όμως στον Πειραιά δεν νομίζω να βουτούσες ! Αλλά αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να έχεις μεταφορικό (υπάρχουν βέβαια και συγκοινωνίες)...

Το κόστος του πρώτου σχολείου στο είπανε πάνω κάτω. Θα χρειαστείς 3-4 Σαββατοκύριακα (or equivalent αν μπορείς και καθημερινές)...

Κόστος εξοπλισμού... όπως σου είπανε για το σχολεία δεν χρειάζεται να πάρεις τπτ, θα σου παρασχεθεί από τη σχολή. Μετα.... κι εγώ καθότι "νέοπας" τώρα ψάχνομαι, μάλλον το συνολικό ποσό αγγίζει τα 1.800-2.000. Φυσικά δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα μαζί....
Ενδεικτικά τι έχω "βρει" εγώ μέχρι στιγμής :
Dive Computer ~350
Στολή (+μποτάκια, κουκούλες κλπ) ~300
Μάσκες, Πέδιλα, κλπ ~150
BCD ~400
Ρυθμιστής (+κονσόλα, +χταπόδι) ... 500-650

Πιθανότατα με τα τρία πρώτα (DC, στολή, μασκοπέδιλα) είσαι πολύ καλά και τα υπόλοιπα τα νοικιάζεις (είναι μικρό το κόστος ανά κατάδυση)

αυτά !
Απάντηση με παράθεση