Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dimitris Galon
Πως το βλέπεις εσύ, θα είχα κάποιο όφελος στην κατάδυση των 69 μέτρων ή όχι; Γνωρίζω βέβαια ότι και στην δικιά σου version (18 μέτρα – 7 λεπτά) το αίμα έχει προλάβει να κάνει δυο κύκλους.
|
Δεν θα είχε τόση σημαντική διαφορά, πιστεύω. Γενικότερα, είναι σωστό κανείς να βλέπει το deco του μέσα από ένα ευρύ φάσμα λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των παραμέτρων. Προσωπικά, θα έκανα 7άρια καθώς και το OW θα διεύρυνα αλλά, παράλληλα, θα ομαλοποιούσα ακόμη περισσότερο την τάση. Είναι σωστό να υπάρχει εφαρμογή και σύγκλιση των στρατηγικών και να αξιολογείται, που η μία λαμβάνει μεγαλύτερη δυναμική έναντι της άλλης.
Όσο κάποιος κατανοεί τις στρατηγικές που χρησιμοποιεί, τέτοιες μικρές διαφοροποιήσεις μπορεί να κάνουν κάποια διαφορά ή όχι στην αποτελεσματικότητα του deco.
Ευχαριστώ...