Θέμα: Ερώτηση ?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-08-08, 15:14
Το avatar του χρήστη Takis
Takis Takis is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Ερώτηση ?

Ειχα πει στο τελευταιο μου ποστ οτι το θεμα εχει κλεισει και πραγματικα εχει κλεισει.

Ακουστηκαν ολες οι γνωμες.Δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται.

Εγω αλλα και η υπολοιπη διαχειριστικη ομαδα του Seagate δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα και με κανεναν, ισα ισα που δημιουργησαμε το Seagate απο την αγαπη μας για τη θαλασσα και την καταδυση και ειμαστε υποστηρικτες σε οποιαδηποτε ενεργεια εχει να κανει με την προωθηση της και ειδικα σε πρωτοβουλιες του συλλογου με διαφημιση και προωθηση τους μεσω του δικου μας site.

Η ολη παρεξηγηση δημιουργηθηκε γιατι εμεις δεν θεωρουμε τους εαυτους μας επαγγελματιες και για αυτο το λογο δεν βαδισαμε βαση των κανονων αυτων!
Εμεις απλα διοργανωσαμε μια εκδρομη και την ανεβασαμε εδω για οποιον ενδιαφερεται. (οχι για να πιασουμε πελατες αφου δεν υπαρχει οικονομικο ωφελος).
Τα μελη του συλλογου μας κατεταξαν στην ενοτητα για τους επαγγελματιες, αρα επρεπε να ακολουθησουμε κανονες. Εκει εχει γινει η ολη παρεξηγηση.

Το θεμα εχει κλεισει, και προσωπικα επειδη ποτε δε μου αρεσει να δουλευω στο παρασκηνιο ηθελα να κλεισει ανοιχτα και οχι μεσα απο πμ και τηλεφωνα.